Video: niet fokken met deze Zeeuwse bedrijfsleider!

Auteur: , 23 Reacties

Actie in het anders zo serene Zeeland.

Video: niet fokken met deze Zeeuwse bedrijfsleider!

Supergroep Bløf heeft ongetwijfeld weer een nieuwe dosis inspiratie voor poëtisch meesterwerk nummer zoveel, na de gebeurtenissen van afgelopen vrijdag in het pittoreske Kapelle. Aldaar probeerde een echtpaar bij de lokale Emté voor ongeveer 50 euro aan boodschappen te jatten. Het geboefte had echter niet gerekend op een bedrijfsleider met flinke cojones.

De man deelde het (oudere) echtpaar mede dat ze de winkel niet meer in mochten nadat hij de diefstal ontdekte. De bedrijfsleider haalde bovendien de politie erbij zodra bleek dat er meer gestolen spullen in de auto lagen, waarop het echtpaar aangaf in de auto te willen wachten.

Gelukkig rook de bedrijfsleider (René van Boven) onraad en zodra de auto wegreed dook hij op de motorkap om het stel tegen te houden. Een collega van de naburige Albert Heijn zag de auto met Van Boven op de motorkap met ongeveer 30 km/u voorbijrijden en reed de boevenauto met z’n bus klem. Een toevallig aanwezige medewerker van een justitiële inrichting bedacht zich geen moment en zette z’n auto achter de boeven, die geen kant meer op konden.

Zodra de politie ten tonele verscheen werden de boven (man van 74 en vrouw van 64) meegenomen naar het bureau. Ze hebben een winkelverbod voor het Zeeuwse plaatsje en Van Boven gaat aangifte doen. Gut. Alles gut. (via: PZC.nl)23 reacties

Poging tot doodslag dan maar? Debielen zeg!
Bonnie & Clyde 2.0 .
Wauw,74 en 64 jaar oud
@crisisfour74: dat zijn de ergste weet ik uit ervaring.
Toen ik vroeger vakkenvuller was, kregen we steevast de opdracht om de bewoners van een naastgelegen seniorenflat in de gaten te houden. Met regelmaat werd er weer een opgehaald door een politieauto.
@awesome: kleptomanen zijn het
@awesome: ze mogen dat, want ze hebben het land opgebouwd na de oorlog en kregen toen te weinig betaald. Dat mogen ze op deze manier rechtzetten.
@roppp: yup, zijn net veteranen uit de USA. Die denken ook zo.
@crisisfour74: die zijn nog niet met pensioen dus. .
Lol, ben op gegroeid in dat geheugd. Dat daar nog eens iets mocht gebeuren
@blata: Gehucht? Ik woon daar nog steeds en zou een dorp met circa 13.000 inwoners geen gehucht noemen.
Maar veel bijzonders gebeurt er inderdaad niet.
@C70_99: ik woon tegenwooin tilburg 210.000 vandaar gehucht
Ik begrijp het niet, nieuwe auto volgens mij en die moet ook ergens van betaald worden.
Waarom dan uit stelen gaan?
@blata wees blij dat je in zo een rustige gemeente bent opgegroeid
@desjonnies: of zo veel gejat en daarmee bespaard dat je een nieuwe auto kan kopen?
13.000 inwoners en dan al beveiligingscamera’s in het dorp die de rit filmen? Is Kapelle dan zo onveilig?
@erik2907: Dat zijn gewoon de camera’s van de AH.
@jasperhallo: van AH of de gemeente, dat ze überhaupt nodig zijn in Kapelle..
De senioren van tegenwoordig!
Van watersnold naar hongersnood, je verwacht het niet…
@850t5r: Die jeugd van direct na de Tweede Wereld ook; wordt nooit meer wat :)
PS: Rene is een stoere kerel; maar ik had voor 50 – verzekerde – euro’s m’n leven echt niet gewaagd boven op die motorkap … met kenteken en beveiligingsbeelden heb je die oudjes toch zo te pakken, het zijn geen gemaskerde overvallers ofzo :)
Hoeveel bewijs drang moet je hebben om je leven te wagen voor een paar tientjes.. Emté tientjes nog wel, kan je je nog een burgerlijkere manier verzinnen om aan je eind te komen..?
Normaal kijk ik niet zo naar de links in de artikelen, maar ik was toch nieuwsgierig geworden naar de Blof link. Maar de links in dit artikel slaan echt compleet nergens op. Wat een slecht verhaal is dat geworden. De link van Blof verwijst naar een artikel ‘7 auto’s die beter klinken dan Dinand Woesthof’. Die is een compleet andere groep en heeft niets met Zeeland te maken. En bij Albert-Heijn kom je dan op de tag pagina van AH terecht, waar toch 3 hele artikelen over auto-lease bij de AH te vinden zijn.

Doet overigens niet perse afbreuk aan de rest van het artikel, die zijn vaak wel goed en grappig geschreven. Maar die links slaan gewoon nergens op.

Make it interesting again Autoblog. Niveau daalt naar mijn mening.
@quincy:
Mag ik u een korrel zout aanbieden?
Zeezout, uut ZEEland?
Voor op de komkommer (tijd)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).