Video: stofhappen met de Giugiaro Parcour

Auteur: , 11 Reacties

Babes, zandpaden en een Lamborghini Gallardo on steroids. Met vleugeldeuren. Een versie met open dak bestaat ook. Mute de verschrikkelijke soundtrack even weg en aanschouw de Giugiaro Parcour in al zijn bewegende bruutheid.

Stap in de Giugiaro Parcour

Voor het 45e bezoek aan Geneve bracht designhuis Giugiaro een duo ‘Parcours’ mee. Supercars maar dan anders. Net zo fel, snel en opvallend maar ook hoog op de poten. Geen verhoogde Gallardo’s met zompige vering, meer Gallardo’s met grotere wielen en uitgeslepen spatborden. Heel simpel gezegd natuurlijk want het ontwerp mag er zijn.

De 550 pk V10 achterin zorgt voor genoeg spanning en sensatie. Mocht de actie je naar het onverharde brengen dan zet je de vering wat omhoog (+12 cm) en ga je Dakar-stijl verder. Doe mij maar zo’n Roadster. Video bekijken kan op autojunk.nl.11 reacties

Die zouden ze bij Lamborghini dus gewoon op de markt moeten gooien.
Wat een heerlijk gestoorde zinloze auto….
ik wil er graag wat lelijks over schrijven ..
maar vind het een prachtig apparaat ..

chiquer dan die coupe (stationcar) van Volkswagen iig ..
@lincoln: Yep Stratos .achtig het zou fijn zijn als deze in productie gaat. Heb weining geld maar niks is leuker dan op mijn fiets worden ingehaald door zo’n auto
De CrossGallardo, past zo in het VAG-spectrum :)

Maar ik moet me bij de eerste sprekers aansluiten; best een gaaf ding, en zo zinloos als een Lamborghini hoort te zijn.
Heel cool idee maar vrees net zoiets als een X6, het ziet eigenlijk nooit echt offroad gebruik… Mensen zijn toch te bang de lak/ophanging/auto te beschadigen om er mee te offroaden (buiten dat een X6 zich al verslikt in een berg natte bladeren)
Nieuwerwetse Mega Track.
@rotarypowah: Eerlijk gezegd heb ik denk ik liever de Mega Track.
Mega track op zijn DuitsItaliaans, en de Polocross voor de rijken is geboren……….Maar moet toch toegeven dat het een gaaf ding is…….Gaat zich bezuipen.
@norge:
Dat wordt een heel duur avondje dan….
@jrk68: Hips, behoorlijk :)
Mmh, ik kijk naar die voorkant. En ik zie een Alfetta GTV. Designer DNA of weet Giugiaro meer van de Auidi-Alfa onderhandelingen?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).