DMC Aventador in Monaco

Auteur: , 13 Reacties

Puur uit verveling, of omdat het geld op moet, kan je een zojuist aangeschafte Lamborghini Aventador door DMC laten opfrissen.

Een Carbonfiber dubbeldekker achterop, extra spoilerlip op de neus en skirts brengen de DMC LP900 nog dichter bij de grond dan standaard. Vraag ik mij enkel nog af of de kenmerkende ‘blauwe vlammetjes’ ook een upgrade hebben gekregen. Groen, oranje of misschien wel paars werkt wel zo onderscheidend tijdens tunnel runs. Alleen een spoiler, interieur en uitlaat-upgrade koop je voor €40k euro.

Tevens biedt DMC de optie om van 700 naar 900 pk te gaan, voor €120.000 euro. Grofweg 200 pk of bijna 30% extra vermogen uit grotendeels dezelfde motor zonder turbo’s. Het klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn. DMC zegt de extreme vermogensstijging te bereiken met nieuwe gaskleppen, een ruimer bemeten brandstofinjectiesysteem en uiteraard aanpassingen aan software en uitlaat. Stuk voor stuk natuurlijk wijzigingen waar je weinig van ziet. Daarom zijn er ook extra spoilers aanwezig.



13 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Verkeerde gallerij jongens of ben ik nou dommer :p
@Okkii: check! thanks.
Voor dat tonnetje koop ik er liever een 2e auto bij, gok dat die dan ook wat meer dan 200pk heeft
Prima, dan blaas ik met deze allebei jouw auto’s voorbij XD
N/A all the way!
En zo hoort het! Stel je eens voor, dat je in de kroeg staat en moet toegeven, dat die van jou maar een armzalige 700pk heeft. Om je je ogen uit je kop te schamen!
Ziet er wel lekker uit. En ik geloof wel dat ze er makkelijk 900pk uit peuteren. Het is een sterk blok dat zeker wordt geknepen door lambo voor het uitmelk proces. We zullen in 2023 een afscheids model krijgen met 900pk.. :p
@Okkii: In 2023 zijn ze waarschijnlijk pas net toe aan de SV inderdaad. Dan komt daarna nog allemaal speciale meuk voor de Roadster natuurlijk.
900 peekaa is rete-handig als je Monaco of London moet afstruinen voor een parkeerplekje ..
@lincoln: Who cares!
Mat wit, dat is toch wel echt een vreselijk gave kleur!
@autobart:

“kleur” .. nee .. niet echt ..
ik zeg…..plak er een SV badge op :D wat een heerlijk beest.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).