Video: truck boort zich frontaal in minivan

Auteur: , 10 Reacties

Dat moment dat er een truck in volle vaart op jou afkomt en uitwijken geen optie is.

Minivan kopt een cementtruck

Kippenvel hoor. Zelfs veilig vanachter de computer. Gelukkig kon dr. Guan Zhu zonder ernstige verwondingen uit z’n kapot geramde Toyota Sienna stappen. Net als de trucker. Wel nam de dashcam van de dok het hele ongeluk uit first person perspectief op.

Wat er gebeurde: een topzware cementtruck rijdt door rood, moet uitwijken en door de plotselinge stuurbeweging kantelt de hele vrachtwagen. Om zich al glijdend op zijn kant in de Japanner van dr. Zhu te boren. Geen falende remmen, geen koprol, gewoon een rood licht negeren. Not only in Russia.

Dokter Zhu zelf is ook nogal ondersteboven van de bizarre dashcam vid waarop te zien is hoe zijn minivan een truck kopt. Zhu kan zich vrij weinig van de klap zelf herinneren. Maar zal na het bekijken van z’n filmpje wel een schoon onderbroekje nodig gehad hebben. Jullie?

Bekijk de VIDEO op Autojunk!10 reacties

Zeven kleuren stront had er bij mij uitgekomen.
Goh!! voor de verandering een keer geen Rusland, maar de VS
De Amerikanen kennende zal het wel aan de pedalen van de Toyota liggen
Hij heeft stront mazzel dat de vrachtwagen gekanteld is, anders hij hij hem vol gekust.
Nu is er al veel snelheid uit.
Hoe kan alleen de voorkant kapot zijn?! :O die vrachtwagen komt er best hard aanschuiven!
@jrmpower24: Die minivan is simpelweg naar achteren gestuiterd nadat de kreukelzone op was… airbag + autogordel erbij en meneer is goed.
Deze meneer is er heel, heel goed vanaf gekomen…Hij hoeft .i.i.g. geen Lottoformulier meer in te vullen. Zijn geluk heeft tie al voor de rest van zijn leven opgebruikt…
BTW,

Die “vrachtchauffeur” mag van mij wel een paar jaartje zijn cel gaan verven. Wat een mongool om met zo’n ding door rood te rijden. Aan het verkeer dat hij wilde ontwijken, kun je zien dat het rode licht al lang brandde! Of zat die @#$#@ te smss’en?!

BTW2,

Waarom hebben die Aziatische mannen altijd zo’n raar kapsel?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).