Vorsteiner Range Rover Veritas, you can’t handle the truth

Auteur: , 8 Reacties

Ook Range Rovers van de nieuwste generatie kunnen altijd dikker, zo lijken de tuners ons te willen bewijzen. Na o.a. Lumma en Arden is het nu de beurt aan Vorsteiner om los te gaan op de nouveau riche-container.

Onder de naam Veritas lanceert het concern een koolstofvezel bodykit met andere bumpers en sideskirts. In de wielkasten prijken gesemde VSR-163 monoblocks in 24-inch, en Pirelli zorgt voor de rubbers om veilig de liefde met het asfalt te kunnen bedrijven.

Je vermogende achterwerk parkeer je in dit geval op custom leren bekleding, maar dat moet je maar van ons aannemen: de fotograaf kwam niet tot achter de deuren.

Nu maar hopen dat deze witte Range Rover wat minder aantrekkingskracht op schietgrage pistooltrekkers heeft dan zijn broertje.8 reacties

Uhh veritas, dat heb ik eerder gehoord. Sued!
@thomcarspotter: Of dat merk nog leeft is ook maar de vraag.
Gelukkig niet met ledjes behangen, ziet er dus nog wel vrij redelijk uit.
In mijn ogen heeft de laatste generatie range rovers niet echt een tuner nodig, ze zien er al super uit van zichzelf.
@mclarenf1lm:

Of ze er super uitzien is een kwestie van appreciatie, maar ik ben het volmondig met je eens dat een range rover alles behalve tjoening nodig heeft.
Om de 1 of andere manier doet me dit denken aan een busje. Lomp, wit, grote stukken plastic. Het premium is er zo wel vanaf.
Doe mij die maar!
Die velgen zien er nog best goed uit.
SUV tuning, blijf het volslagen debiel vinden. Dat is het zelfde als een Timberland yellowboot een Nike Air luchtbubbel geven om het sportiever te laten lijken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).