Vrouw crasht Range Rover na ruzie met haar slippers

Auteur: , 36 Reacties

Wist je dat de combinatie van een vrouw, een Range Rover en teenslippers in potentie dodelijk is?

Range Rover crasht in winkel

Het kan nog zo warm zijn, als je een ritje maakt in je auto, dan kun je de flip-flops beter thuis laten. Voor je het weet ben je er eentje kwijt, blijft-ie steken onder je gas- of rempedaal en ram je de gevel van een winkel. Dat is althans de verklaring van de Amerikaanse vrouw die haar Range Rover hardhandig door de voordeur probeerde te werken.

“Ze vertelde de beveiliging dat ze haar auto wilde parkeren, terwijl haar teenslipper vast kwam te zitten onder het gaspedaal. Vervolgens vloog ze dwars voor de gevel”, citeert Carscoops een van de omstanders van het incident, dat plaatsvond in bij Chesnutt Hill Square in Boston, Massachusetts. De winkel stond op het punt voor het eerst geopend te worden, maar dat zou nu zomaar eens wat langer kunnen duren.36 reacties

Ze kon zeker niet wachten tot de opening..
Rijden met slippers… lijkt me niet echt handig idd.. in de zomer dan nog eerder met blote voeten
@edje: blote voeten is helemaal ellende
Even Apeldoorn bellen.
Mja, er zijn landen waar het verboden is om een auto te besturen met slippers aan je voeten… En die dingen dan maar ff uitschoppen helpt niet, want blootsvoets mag ook niet!
Iets met vrouwen en auto’s..
@bierbuik: Vrouwen achter het stuur is bloed op de muur?
Vrouwen op teenslippers buitenshuis. Daar vindt ik iets van…
@awesome: wat dan? Mode?
@rolov: dat niet, maar beide klinkers uit het woord ‘mode’ komen er in voor. In dezelfde volgorde ;)
Nu is het wachten op de schadeclaim tegen JLR omdat je het rempedaal veel te diep in moet trappen voordat hij goed remt.
@marikoelolo: Welnee, ze wist waarschijnlijk al dat JLR aanklagen hem niet zou worden, vandaar dat ze haar slippertjes de schuld gaf. JLR hoeft zich geen zorgen te maken, bij Havaianas echter kunnen ze hun borst alvast nat gaan maken.
via Android app
Als je slipper onder je gaspedaal vast komt te zitten ga je juist niet vooruit toch?
via iPhone app
Wellicht was de winkel een concurent van de mevrouw en moest zij kosten wat het kost, de opening stoppen
Teenslippers draag je thuis of op strand. Niet op de openbare weg. Ik word gek van dat sloffende geluid en het aanzien van mannelijke, behaarde tenen doet me walgen.
@hollow: het gaat over een vrouw hè…
Vrouw aan t stuur bloed aan de muur
Mijn vriendin presteert het om met naaldhakken van 12cm auto te rijden. Zou je dan niet met slippers kunnen rijden?
@c-ad:
Dat zij dat presteert zegt nog niet dat het handig is, ook naaldhakken horen niet achter het stuur van een auto. Beide zouden wat mij betreft verboden mogen worden.
@tupperware: Ik vind het ook doodeng. Geen haar op m’n hoofd die eraan denkt om zo bij haar in de auto te stappen :)
Maar.. Wel een mooie Range Rover!
Vrouwen moeten schoenen met hakken/slippers uit toen tijdens het rijden. Gaat prima op blote voeten.
@trustmeiamanengineer: doen*
Wie zet dan ook precies daar een winkel neer…
Vrouwen die met slippers rijden moet je gewoon het rijbewijs afpakken.
Het is een automaat. Dus waarom zou je die niet met slippers kunnen rijden? Plus het gas is dan erg gevoelig dus dat ze vooruit schoot Is niet eens zo gek als er zo’n mokkel in rijd dat niet kan rijden.
@rolov: Automaat of handbak maakt helemaal niets uit; remmen & gas geven doe je nog steeds met je rechtervoet. En het gaspedaal is helemaal niet per definitie gevoeiliger; er is alleen een kickdown …
@dawwg:
In een automaat rem ik gewoon links, dat voetje gaat zich anders zo vervelen..
@tupperware: Dat linker pedaal is de parkeerrem hoor… ;-)
@dawwg: het is wel gevoeliger omdat de koppeling ontbreekt waarmee je kan spelen. En de kickdown kan ook nog steeds in het nadeel van de jongedame werken als ze zoals ik al zei niet kon rijden.
@rolov: Ik heb net 3 weken met zo’n slome automaat gereden in Amerika. Als er nou iets niet gevoelig was aan die auto (Dodge Journey) dan was het wel het gaspedaal. Die moest je toch echt behoorlijk intrappen om een beetje van de plaats te schieten. Mijn ervaring met andere automaten (Chevrolet Traverse en Chevrolet Cruze) is net zo…

Wat trouwens wel heel gevoelig was aan die Dodge, dat was het rempedaal. Daar hoefde je maar naar te wijzen of je zat al met je smoel op het dashboard. Dat ging echt nergens meer over. De plaatsing van de pedalen was trouwens ook knap triest…
@henrie: bedankt voor het delen van dit verhaal. Maar je gaat een Europese auto range rover nu vergelijken met een Amerikaanse 4? Cilinder. Appels en peren sorry.
@rolov: Alleen die Cruze had een viercilinder. En die voelde nog het rapste aan ook. De Traverse is niet eens leverbaar met een viercilinder en had een 3.6 V6. De Journey trouwens ook. Beiden ruim 280pk…
Teenslippers, mensen die die dingen dragen mogen ze voor mijn part fusileren.
Je kan op iedere mogelijke manier met de auto rijden.
Met schoenen, met rubber laarzen, zelfs met motorbotten, sandalen, pantoffels en op blote voeten.
Er is maar 1 ding dat niet werkt en dat is als je voet en de zool van je schoeisel niet onlosmakelijk met elkander verbonden zijn.
In de zomer loop ik ook lekker op slippers. Maar rijden doen we met blote voetjes. Meteen een excuus om de auto elke week te stofzuigen.
Rijd de hele zomer met flipflops nooit problemen gehad…
@spykerboy: dat vind ik altijd van die mooie antwoorden. Het hoeft ook maar een keer fout te gaan hè.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).