Vrouw helpt bij ongeluk, wordt als dank beroofd [video]

Auteur: , 18 Reacties

Een Amerikaanse vrouw die een SUV pal voor zich zag crashen en hulp verleende kreeg wel een heel origineel bedankje: 2 van de inzittenden van de zojuist gecrashte auto gingen er met haar MX-5, handtas en iPhone vandoor. Asjemenou.

Het slachtoffer

Mensen vragen zich wel eens af waarom mensen tegenwoordig minder vaak geneigd zijn te helpen in noodsituaties en steeds egoïstischer lijken te worden. Nou, hierom.

Volgens het bizarre verhaal crashte de SUV met 3 inzittenden eenzijdig in een betonnen rijbaanscheiding. Een meisje dat er in zat en gewond werd achtergelaten verklaarde later dat ze een liftster was die door de mannen werd bedreigd. Oh, en de SUV was gestolen. Dat verklaart de diefstal van de MX-5 dan weer aardig.

Via het bekende track-programma werd de pokkie van de behulpzame vrouw uiteindelijk achterhaald, evenals haar auto. HIER de mug shot van de opgepakte verdachte. (Crack) cocaine is a helluva drug. VIDEO!18 reacties

Only in the..joeesofe
Das een negert. Alweer…
@noordafrikaanseteringlijeropsportschoenen:

De volgende keer is het een blanke…Speciaal voor jou!
-edit: nutteloze bijdrage-
WTF is een pokkie? Schrijf eens een deftig Nederlands dat iedereen begrijpt aub!
@Vincegail: En voordat we daar reactie op krijgen: WTF is What The Fuck, oftewel Wat De Neuk in Piet Heijn / Michiel de Ruijter Nederlands.
@Vincegail: als ik het filmpje zo zie waarschijnlijk haar iphone of tas.
@Vincegail: pokkie foetsie, meest irritante reclame van 2009. Prijs jezelf gelukkig dat jij die al vergeten was.
@escort77: Ik prijs mezelf gelukkig dat ik van die reclame bespaard ben gebleven wegens wonende bij de zuiderburen :)En heb de reclame in kwestie net op youtube gezien en 1 keer was meer dan voldoende. Wat een ellende!
@Vincegail: pokkie = mobiel (y)
“Mensen vragen zich wel eens af waarom mensen tegenwoordig minder vaak geneigd zijn te helpen in noodsituaties en steeds egoïstischer lijken te worden. Nou, hierom.”

Neuh, das gewoon een kudtexcuus om de eigen passiviteit, desinteresse en de algehele “I don’t give a fuck maar ik pak wel snel mijn mobieltje om een foto te maken” mentaliteit van tegenwoordig, te rechtvaardigen.
emile_benz via Android app
@Rick-dos: idd… Zouden ze soms bezig zijn met een nieuw script voor de BangBus? SUV ipv busje en liftsters bedreigen (en verkrachten) ipv de welbekende “toevallige” voorbijganger?
@Emile_Benz: Van jouw hobby zijn we vanaf nu dus ook op de hoogte ;-)
@jerudo: Ok ok, was een inkoppertje…
Aaaaaardig gek verhaal
“I won’t let their bad behavior change my good behavior”. Respect voor die dame! :) Wel jammer dat ze een MX-5 automaat heeft, maarja, dat vergeef ik haar voor deze ene keer.
@fant: Schakelen hebben ze daar toch moeite mee, als ze het wel geleerd had, kwamen de dieven dus ook überhaupt niet weg met haar auto.
Wel leuk hoe ze vaker de daders shamen, gewoon in de krant met foto, volledige naam en adres erbij.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).