Wat doet een Zwitserse Ferrari FF op Ibiza?

Auteur: , 35 Reacties

Een Ferrari FF is op het vaste land vaak méér auto dan je ooit nodig zult hebben, laat staan op een eiland.

Zwitserse Ferrari FF op Ibiza?!

Auto’s op een eiland zijn over het algemeen meer een luxe dan een noodzaak. Waar zou je ‘m voor nodig hebben naast het vervoeren van goederen en oude mensjes? We mogen ervan uitgaan dat de bestuurder van een Ferrari FF hier weinig mee te maken heeft, zeker als hij de moeite heeft genomen om helemaal vanuit Zwitserland te zijn komen rijden / varen / vliegen.

Toch is deze combinatie gespot op het Mediterrane eiland. Een plek waar geld moet rollen. Bekijk de spot HIER op Autojunk.35 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Net zoals de arabieren doen in London doet deze meneer het in Ibiza
Ik zou het ook geen straf vinden, om deze auto rijdend/varend op Ibiza te krijgen. Zo merkwaardig vind ik de keuze niet. Misschien is het wel een onvervalste petrolhead? Juist hier op AB zouden we dat toch moeten begrijpen.
@The_Gent: Standaard vervoer joh, zijn vrouw was al vooruit met kids en bagage in de Range Rover. Hij moest de golftas meenemen en nam daarom de FF ipv de F12
Vrouwtjes lokken?
wanneer gaat ferrari weer mooie auto’s maken ?
@gerjan: wanneer jij er een kan betalen.
zo speciaal is dat toch ook weer niet?
Begrijp niet wat hier merkwaardig aan is, zijn heel veel mensen die dikke auto’s bij hun huis op Ibiza hebben staan… Waarschijnlijk is deze voordeliger op CH platen dan Spaanse, dus nog slim ook! Last van afgunst Maru, bullshit artikel dit.
@stevenpoal: hahaha Maru afgunst? Laatste plek waar je dan moet werken is voor autoblog/autojunk. Dit is geen afgunst maar gewoon een artikel willen schrijven.
@MAB: dat is hoe ik het lees..
Wow we’re going to Ibiza, wow back to the island. Grappig hè.
jhbh via iPhone app
@gallardogt: haha heb je in betere tijden bij de Vengaboys gezeten?
@jhbh: De humor is ook niet meer wat het geweest is maar heb er wel een FF aan over gehouden (of ook niet grappig).
jhbh via iPhone app
@gallardogt: haha, zo humorloos dat ik er wel om kan lachen…
Wauw, dus een artikel er aan wijden om niet tot een conclusie te kunnen komen.. Dit is toch wel drama hoor..
Gewoon omdat het kan.
Niet echt een nieuwswaardig artikel.
jhbh via iPhone app
@oskaar7: autoblog; alles wat maar enigszins met autocultuur te maken heeft. Voor nieuwswaardig nieuws verwijs ik u door naar http://www.ad.nl oh uhm http://www.nu.nl!
@jhbh: Ja dat weet ik, ik kom hier vaker hoor
Wat doet een Ferrari bij een ristorante? FF wachte……. nog FF wachten……. ennnnn pizza!!!
Die Ferrari wil ook wel eens de zon op zoeken, kan je hem ongelijk geven ?
Omdat het een eiland is zal je er toch met een boot of vliegtuig heen moeten gaan, en op een boot is het niet zo ingewikkeld om je auto mee te nemen en ook niet duur.
Vraag me af waarom dit raar is als er volgens mij toch ook veel mensen hier met de boot naar Engeland gaan en hun auto meenemen.
Ik denk dat de heer Maru niet heeft nagedacht of wereld vreemd is, of is het zo dat er een excuus nodig was om van deze autospot een autoblog item te maken.
je moet wat he
@thierryvth: simpel en beter over nagedachte verklaring van een FF op Ibiza is natuurlijk dat de zwitser een vakantie huisje heeft en daar een passende auto bij heeft, en dat alleen op basis van de witte kleur.
@thierryvth: de heer Maru is een vrouw.
Ik was afgelopen jaar ook op ibiza en er was daar een duits gezin met een sls en een cayenne turbo op duitse kentekenplaten. En zij hadden er niet eens een huis.
@lucasvang: Mallorca sterft van de duitsers en engelsen die er met de auto naar toe gaan voor de vakantie.
Daarom is het ook een onzinnig item en gewoon een suffe FF spot
Simpel toch? Zich helemaal suf feesten & neuken.
@gash: het zal zeker helpen
Idd een non artikel :) toch qua inhoud! Denkt artikelschrijver dat iedereen op ibiza te voet, of met paard en kar afstanden aflegt? Het is een ferme auto, ja, maar het artikel slaat qua inhoud echt wel de bal mis :)
Misschien had ik toch maar foto’s moeten nemen van een gallardo, ghost en een S-klasse in brabus tenue met kentekens uit de Emiraten!!
Niets bijzonders op Ibiza
De wegen in ibiza zijn perfect, je hebt daar verschillende wegen met hele mooie bochten en veel hoogteverschillen, dat alleen al is rede genoeg om je ff mee te nemen
Ik weet het ! Het is een zwart geld verzamelaar die zijn geld wit maakt .
Dat is net zoiets als wat doet een Range Rover bij de PC Hooftstraat?!?!?.. Ibiza rijden super veel dure auto’s rond.
zo bijzonder is dit niet, tenzij bijvoorbeeld de Zwitserse Ferrari FF in Pakistan zou staan. Dan was het een ander verhaal

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).