Wat gebeurt er met Fast & Furious zonder Paul Walker?

Auteur: , 88 Reacties

Na de dood van Paul Walker afgelopen weekend vragen de fans van de serie zich af wat er met de filmserie gebeurt. Zondagochtend hadden regisseur James Wan en andere kopstukken van Universal Studios al contact over het voortbestaan van de filmserie.

Paul Walker Fast 7

Grote vraag is: komt Fast 7 nog uit? Men was al begonnen met de opnames van de film in Atlanta maar een aantal essentiële scènes met Walker waren nog niet opgenomen, dat zou de komende weken gaan gebeuren maar de crew en cast hadden een paar dagen vrij in verband met Thanksgiving. Men zou zondag weer bij elkaar komen om verder te gaan met de opnames maar de opnamen zijn voorlopig even uitgesteld, mede omdat een aantal collega’s van Walker te geschokt zijn door het ongeval om te werken. Tyrese Gibson is bijvoorbeeld in tranen gezien bij de plek van het ongeluk, op Twitter poste hij een foto van een stukje van het wrak van de Carrera GT dat hij mee naar huis had genomen.

Tyrese met stukje wrak

Universal laat in een statement weten dat Paul “één van de meest geliefde en gerespecteerde leden van de studiofamilie was de afgelopen 14 jaar en dat zijn verlies verschrikkelijk was voor iedereen die bij de franchise betrokken was.” Men wil nog niet reageren op vragen over Fast 7 maar laat wel optekenen dat de regisseur van de film James Wan en de directie van Universal zondagochtend een conference call hebben gehad om te bespreken hoe op respectvolle wijze het werk aan Fast 7 kan worden voortgezet. Paul Presburger van productiehuis Pantelion zegt daarnaast dat hij ervan overtuigd is dat Paul zou willen dat de film werd afgerond.

Kan de film op een respectvolle manier worden gemaakt nu Walker is omgekomen, nota bene bij een ongeluk met een exotische auto? En is de film marketingtechnisch nog wel fatsoenlijk te verkopen na het overlijden van Walker? Het zijn allemaal vragen die de studio zal moeten beantwoorden. Het lijkt er vooralsnog op dat de film wel afgemaakt gaat worden maar de officiële verschijningsdatum van 11 juli 2014 wordt waarschijnlijk niet gehaald.88 reacties

Volgens mij doen jullie (autoblog) het er gewoon om, hahaha! echt briljant man, 4 topics over zo’n matig acteurtje.. en dan al die reacties erop van die jongetjes die helemaal F&F geil zijn..
-edit: nutteloze bijdrage-
@ingloriousleon: dat laat ik wel over aan jou en de resr van Paul Walker zijn fanbase!
@ingloriousleon: aan iedereen die het wel interesseert m.u.v. @2800
Hier de “car collection” van beide heren:
http://youtu.be/U189SwhPXKI
@2800cc: Reageer dan gewoon niet, als het je niet echt boeit. -edit-
@2800cc: nee jou reactie is lekker volwassen
@2800cc: niemand die zegt dat de f&f wereld films zijn, ze zijn leuk en meer niet het zal geen prijzen winnen en de acteurs ook niet maar iedereen heeft die films gekeken, dan is het toch erg dat zo’n persoon die bijna het gezicht met vib diesel ervan is er niet meer is en de laatste film niet kan afmaken…
@2800cc: Hij staat niet in mijn lijstje met goede acteurs evenals de films, maar zijn impact binnen de autofilm wereld is niet te ontkennen. Het overdaad aan topics valt ook wel mee, pak wat ontwikkelingen en dan zit je er zo aan. Dan verneem ik het nog wel steeds graag via autoblog. Maak je anders liever druk over de apparata meuk en ander non-auto nieuws.

Is een dynamisch topic anders een idee? Ook wat fijner voor de verslaggeving van de autobeurzen.
@2800cc: Wat is je punt? Alsof élk ander bericht je wel boeit.
@2800cc: Je bent er maar druk mee. Elk topic komen melden dat het onzin is. Voor iemand die het geen reet interesseert..
@2800cc: Klopt als een bus… Schrijnend verhaal voor een schrijnende site
@2800cc: Je weet ook niet hoe snel je weer een aandachtsgeile reactie moet plaatsen hè.. tweekommaacht liter ellende!
@baap: en je bent er weer met open ogen in getrapt…
@2800cc: volgens mij moet je gewoon een andere vrouw/vriendin zoeken…
@m550d: Hoezo? ik zal dit een lachwekkende vertoning blijven vinden; al die F&F pubers die nu in opstand komen. Soort van ‘revenge of the nerds’..
@2800cc: -edit: nutteloze bijdrage-
@baap: ik heet geen baap..
@2800cc: toon is even respect man, een wereld beroemd iemand is dood gegaan en als het je niet interesseerd lees je het niet. Dit is gewoon disrespectvol en nergens voor nodig! Troeftoeter. Zeker gefrustreerd dat niemand je mist als jij heen gaat!
@2800cc: Jij bent echt té zielig voor woorden. Je maakt de grootste lol om het overlijden van iemand. Daarnaast reageer je te pas en te onpas op reacties van anderen met de grootste respectloze onzin die je kunt bedenken. Snap niet dat AB jou nog niet op de banlijst heeft gezet. Je bent schandalig bezig.
@JaxDryke: Zeg Jax, ik zeg niets over het overleden van deze acteur en ik maak er al helemaal geen lolletje van; ik stoor me puur en alleen aan de horde fanboys waar klaarblijkelijk een blik van open getrokken is.
@2800cc: Dus je snapt zelf niet eens wat je zelf getypt hebt? That’s weird…
@2800cc: Don’t feed the trolls please!
@2800cc: Kerel, als jij het een matige acteur vind dan is dat prima voor jou.
Maar er zijn ook mensen (waaronder ik) die het wel een geweldige acteur vonden.
Dus ook graag wat respect voor onze gevoelens/meningen.
@2800cc: Ik weet dat je een mega provocerende internet Troll bent die ontzettend geil wordt van alle reacties op jou comment, maar 1 ding wil je bij deze meegeven… Ik hoop voor je dat jij niet ooit eens een boomknuffel krijgt en verbrand, want met zulke opmerkingen tart je het lot!!!
@VeniVidiVici: daarvoor moet ik eerst bij een matige bestuurder in de auto stappen, die met absurd hoge snelheden op plaatsen rijdt waar het niet de bedoeling is; en dat overkomt mij dus niet zo snel..
@2800cc: 1, hoef je geen bijrijder voor te zijn en 2, gebeurt jou niet zo snel?… ik zou het maar afkloppen!
Fast & furious zijn dat niet die films waarin je driekwart van de tijd naar een hand zit te kijken die schakelt? Het is mij nooit gelukt een complete film met open ogen uit te zitten.
Ik kan slechts hopen dat ze van dit ongeluk hebben geleerd en dat ze kappen met die verheerlijking van de achterlijke activiteit die straat racen heet.
@tupperware: Het zijn films. Die zijn ervoor bedoelt om een fantasie te verbeelden. Of dat nou straatracen is, James Bond die tig ‘bad guys’ afschiet of een monsterfilm.
@screamer:
Dat weet jij en dat weet ik, het trieste is dat het een hele groep eencelligen er toe heeft bewogen dit in realtime na te spelen met alle gevolgen van dien.
Niet iedereen heeft helaas de verstandelijke vermogens om feit en fictie uit elkaar te houden.
Daarom zou ik het een ultieme vorm van respect vinden als ze stoppen met deze serie.
@tupperware: Zolang ze anderen er niet bij betrekken, mogen die mensen zichzelf best een Darwin Award geven hoor.

ontopic. RIP Paul Walker. Maar ik hoop wel dat ze doorgaan met de serie. kan best op een respectvolle manier
@tupperware: Als je daarom moeten stoppen met een film. kunnen ze beter gewoon gelijk stoppen met het hele televisie, bioscoop en internet… Er zijn altijd simpele zielen die alles precies na willen doen met alle gevolgen van dien…
@screamer: gezien de enorme spoilers waaronder de achterkant van menig Honda Civic gebukt gaat hebben sommigen toch de fantasie met de werkelijkheid verward.
Wat maakt dat nou uit, iedereen heeft hier wel zijn mening over…
Zolang F
@ricksmits: vind ik ook! Als F
Onbegrijpelijk dat mensen al meteen alles op social media zetten, heeft die Tyrese niets beter te doen dan zo media geil te reageren na de dood van z’n vriend.
@bsxc2: soooww.. laat iedereen lekker zelf weten hoe ze het verlies van een vriend verwerken. Nutteloos alle social media afstruinen om deze berichten te gaan zoeken is veel onbegrijpelijker.
@bsxc2: -edit: nutteloze bijdrage-
@sebasjuhh: Nutteloos? Zal @Robbie niet weer eens geweest zijn hoor….
@sebasjuhh: ik ben het inderdaad niet geweest. Dat heb je goed gezien.
@robbie: Dat valt me van je tegen. Meestal loop jij te stangen!
Kunnen ze z’n crash niet opnemen in de film? De hoofdpersoon is omgekomen in een snelle auto. Past vast prima in het verhaal.
Iedereen het zijne: smaak auto’s / films, favoriete acteur etc etc.
Blijft een feit dat Paul Walker en de bestuurder van de Porsche Carrera GT wel echte Petrolheads zijn.
Wie van jullie heeft trouwens zo’n auto gehad?
Of een E93 trackcar, 2002 Touring Alpina, meerdere M3’s CSL of Skylines?
Dus enkele stukjes hierover schrijven mag dan toch ook.
“Niets mis mee” zou v.d. Gijp zeggen.

Vind je het niets?
Lees het dan niet en misschien ben je wel op de verkeerde pagina en had je hier moeten zijn?
http://www.lindanieuws.nl/

@2800cc: trouwens “nee jou reactie”. JouW moet met een W…
@ivodeurne: -25 voor dat spelling gezeik
@yerrie: als je iets doet, doe het dan goed. Dus ook klagen…
@ivodeurne: goed gezegd! Ik meen dat hij iets van 7 E36 M3 Lightweights had (wit met dat blokken motief) waarvan er enkele zelfs nog maar amper miles hadden gereden.
of je de films goed of realistisch vindt.. of niet… Fast & furious zal een filmreeks zijn die veel autoblog-lezers interessant vinden… dus is het newsworthy!

overigens zaten ZELFS in de F&F films een paar auto’s die echt petrolhead-waardig zijn…

(ook een boel japanse meuk die er niet uit zag… maargoed)

om maar wat te noemen: de klassieke skyline uit Fast 6…

http://content7.flixster.com/editorial/10/25/30/10253093_gal.jpg
@rnej:
F&F is interessant als je 13 bent. Een zichzelf respecterende petrolhead zapt verder als er 3000x opgeschakeld kan worden.
@Original_Arnoud: onzin. als je realisme als maatstaf moet nemen kan je 90% van de meuk die uit hollywood komt maar beter uitzetten…

kwestie van smaak of je de film goed vindt, maar het past binnen de petrolhead-community.. en wat is een zichzelf respecterende petrolhead dan? al die kutjochies met een opel tigra? :’)
@rnej:
Al die “kut jochies met een Opel Tigra vinden dit soort films juist fantastisch. De echte petrolhead gruwt hier inderdaad van, maar die heeft dan weer niets met illegale straatraces en allerhande opplakplastic.

En nu niet gaan huilen over mijn nickname, die slaat op de benaming die binnen de Lotus scene gebruikt wordt voor de bouwwijze van hun auto’s
@tupperware: Lotus vind ik ook veel meer een petrolhead-merk dan opel, tuurlijk. maar ik vind mezelf ook petrolhead, en verafschuw goedkope tuning. maar ik vind F&F wel grappig om te zien, en je ziet af en toe nog best spannende auto’s voorbij komen.

onschuldig, dom vermaak… is het slecht? ja. is het voor vogelspotters? nee. voor auto- en actie-fans…

dat je je niet wil of kan identificeren met die scene snap ik helemaal… maar beweren dat het niets met elkaar te maken heeft vind ik nog steeds onjuist….
@Original_Arnoud: spreek voor uzelf. Plus een mening verkondigen als feit doet het altijd goed in de online discussies.
Ondertussen in Hollywood……………………

Zijn de telefoonlijnen van de producent overbelast geraakt van alle “talenten” en diens agenten, die zijn plaats willen innemen.

Want dat, beste AB’ers, dat is het ECHTE leven.
PAULWALKERTUNINGSTYLE.NL
Ik zie in Mark Wahlberg wel een vervanger. Hij is mss wel wat ouder maar is van hetzelfde kaliber.
Misschien gewoon tijd om te stoppen. 6 films in een serie is meestal wel genoeg, het is immers geen James Bond niveau. Gun de man en z’n fans hun rust en bedenk wat nieuws.
@mashell: En de James Bond franchise heeft ook hele slechte films opgeleverd…
@mashell: De laatste 6 bond films zijn ook niet bepaald James Bond niveau…
De laatste film van de reeks die ik gezien heb is Tokyo Drift. En ja, het zijn natuurlijk zeikfilms die nergens over gaan, maar dat neemt niet weg dat het vreselijk is dat deze beste man is overleden. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik vroeger geen fan was.
@kapiteinaudi: je hoeft niet te liegen maar ik zou er ook niet mee te koop gaan lopen tenzij je toen 6 jaar was en bij 7 jaar door kreeg dat het niet bedroevender kan
De enige reden waarom je die films zou kijken was om “the eye-candy” Paul Walker. Nu hij er helaas niet meer is kunnen ze er beter gelijk helemaal mee kappen.
@autogek123: Eye-candy? Het enige eye-candy in deze films waren de auto’s en de babes die erin zaten. Niet een of andere dude. Misschien voor de warme bakkers onder ons ja.
@berlinetta: De ene zegt babes, de andere hoeren. Ik zal wel een warme bakker zijn. ;-) Geen idee wat die gezegde inhoud. :-(
Ten eerste zeer tragisch wat er is gebeurd, maar die films zijn/waren je reinste kolder!
Het petjesgehalte is wel heel erg hoog bij die tuningsgebakjes.

Trouwens vanmorgen op het nieuws, die optocht in Rotterdam, wat een kolder.
Het petjesgehalte was weer uitzonderlijk hoog.
Ik ben benieuwd hoe het gaat worden. Ondanks dat de Fast And The Furious nooit meer hetzelfde zal zijn wil ik zien wat ze ervan kunnen maken en ook vooral wat zijn laatste scéne ooit is geweest.
@ej20g: dat meen je toch niet, vind die man zijn dood triest maar die films kunnen echt niet slechter en zeker het “acteer werk” is dermate bedroevend dat alles een vooruitgang is
@yerrie: ik ben niet zozeer fan van hem door zijn acteerkunsten of zijn films. Ik heb hem leren kennen voa de films maar waardeer hem vooral als persoon, mede door zijn liefhebberij van auto’s. Dus ja, dat meen ik.
Die beste man heeft nog nooit zoveel ” vrienden ” gehad als nu…. Treurig.
@Rob: weet je wat treurig is. Jij. Sommige mensen op deze site vinden het gewoon erg dat hij gestorven is, ze zeggen toch niet dat ze vrienden zijn van hem. Dus als jij nou gewoon doorgaat met je trieste leventjes en de mensen hier met rust laat zou ik, en veel andere mensen, dat erg prettig vinden. Respectloze eikel.
@jordy14:
Zo, zo, jij hebt een grote mond voor je leeftijd.
Zou je hem dat ook even recht in zijn gezicht durven zeggen?

Nee?

Dat dacht ik al, hang dan niet de internetheld uit en gedraag je een beetje.
@tupperware: als hij zichzelf zou gedragen zou ik die reactie niet hebben hoeven te plaatsten. En in het echt zou ik het ook gezegd hebben want ik kan helemaal niet tegen die misselijke reacties.
@jordy14:
Hier, kijk naar deze foto:
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/amXAzrd_700b.jpg
Dit zijn ” wij ” met zijn allen….
En met wij bedoel ik uiteraard niet de man de bloem. Nee, al die aasgieren er om heen. DAT zijn wij, al twitterend, bloggend, fotograferend, facebookend, etc, etc. Om maar te laten zijn hoe erg WIJ het wel niet vinden. En ja, het is triest dat deze man (en die andere man, daar hoor je precies niemand over) op zo’n jonge leeftijd overlijdt, maar wat er nu gebeurt op onder andere Autoblog begint een beetje op zelfbevlekking te lijken…. “Kijk MIJ eens medelevend en respectvol zijn, KIJK dan”
Bah.
@Rob: dan heb ik je reactie misschien een beetje verkeerd begrepen, mijn excuses daarvoor. Maar toch zie ik liever goede reacties dan die mensen die totaak geen begrip tonen.
Ondertussen bij de mafketels van de Westboro Baptist Church die weer een beetje aandacht opeisen (en ja, ik heb het ze bij deze ook gegeven, I know!)
http://jalopnik.com/westboro-baptist-church-assholes-plan-paul-walker-funer-1474776031?utm_campaign=socialflow_jalopnik_twitter&utm_source=jalopnik_twitter&utm_medium=socialflow
Vervelend voor die meneer en zijn familie maar ik mag hopen dat we nu verlost zijn van die ontzettend stompzinnige films.
uber slecht acteer werk, onzinnige auto moves (plankgas, terug schakelen en dan nog harder gaan) en een verhaal lijn dat zelfs mijn irri neefje van 7 beter zou kunnen schrijven.
laten we hopen dus dat het hier bij blijft, dan is zijn dood nog ergens goed voor geweest
Ze gingen ooooeeerrrend hard!
@notime2waste: “Maar zoals altied kwam an dat gejakker een end”
Die uitgever van Fast and Furious wil gewoon dat het door gaat omdat hij dikke poen krijgt! Gisteren overal op Facebook, Twitter, Instagram enz. werd er alleen maar over Paul Walker gepraat. Maar vandaag niet eens 1 bericht gezien. Kortom: de dood van iemand boeit helemaal niet buiten de familie, kenissen enz
@akifoskii: mijn facebook staat ook vandaag weer vol met zulke berichten.
Die kerel van Tokyo Drift terug om als ‘broer’ van O’Connor te spelen of iets dergelijks?
Er gaan geruchten dat Liam Hemsworth een paar essentiele scenes gaat spelen i.p.v. Paul aangezien hij sprekend op paul walker lijkt
@liquid: (Liam was ook uitgenodigd bij de bespreking over FF7 afgelopen zondag)
@k-man: ehm, nee.
@VeniVidiVici: ja, @2800cc zouden ze wel mogen afkloppen ja, na deze opmerkingen. Zo hard mogelijk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).