Wtf: mensen kussen urenlang een Kia om prijs te winnen

Auteur: , 24 Reacties

Je moet er maar zin in hebben..

Wtf: mensen kussen Kia urenlang om prijs te winnen

Een bijzondere gebeurtenis in Amerika. Radiozender KISS FM ging de samenwerking aan met een Kia-dealer om een ludieke actie op touw te zetten. De wedstrijd: kus een Kia Optima (rijtest) zo lang als mogelijk en maak kans op een gloednieuwe Optima.

Zo gezegd zo gedaan. Diverse mensen verzamelden zich bij de dealer om mee te doen aan de wedstrijd. Er waren een aantal spelregels. Zo mochten de deelnemers na ieder uur 10 minuten pauze nemen om naar de WC te gaan of om iets te eten of drinken. Wel was het verplicht om bij terugkomst een nieuwe zoenpositie aan te nemen. De wedstrijd werd live uitgezonden via Facebook.

De wedstrijd was na 50 uur afgelopen. Op dat moment waren er al velen afgehaakt. Toch waren er nog zeven mensen over die hun lippen op de Optima hadden geplakt. Uit dit groepje werd één winnaar voor de hoofdprijs gekozen. De 30-jarige Dilini Jayasuriya was gelukkige. De zes anderen wonnen kaartjes voor concerten van Justin Timberlake en Bruno Mars. Om daar nou 50 uur met je bakkes tegen een auto aan te gaan zitten..

Met dank aan Dennis voor de tip!24 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Ieder zijn ding hè. Gefeliciteerd winnaars! :p
Redelijk makkelijke challenge voor een nieuwe auto. Ik zou het ook doen.
Zou ik ook wel over kunnen hebben voor een gratis auto.
@stfu: Ligt er wel aan welke auto. Voor een Kia zou ik die 50 uur nuttiger besteden.
@berlinetta: Wat is dat nu voor een opmerking? Blijkbaar heb je er nog nooit in gereden en totaal geen ervaring mee.
@ruud1954: Ik bedoel het niet negatief ten opzichte van de Optima of Kia in het algemeen, maar als ik 50 uur mijn mond tegen een stuk metaal wil drukken dan moet het toch wel iets heel bijzonders zijn.
@berlinetta: Ik blijf er toch moeite mee hebben. Want wat is ‘iets heel bijzonders”? De goedkoopste Kia kost rond de 10.000 Euro, de duurste 70.000 Euro. Ik mag me gelukkig prijzen dat ik een paar maanden geleden de duurste Kia heb kunnen bestellen en ik denk dat dit een van de meest onbekende maar vooral ondergewaardeerde auto’s is van dit moment. 70.000 Euro is veel geld maar wil ik dezelfde uitrusting hebben in een vergelijkbare Q7, X5 of GL dan ben ik minimaal 20 à 30.000 Euro meer kwijt. Ik weet niet of ik het 50 uur zou volhouden maar ik weet wel dat mijn auto wel degelijk iets bijzonders is. En al was het een Picanto die je ermee zou kunnen winnen: da’s toch mooi 10.000 Euro aan waarde.
En dat 99 van de 100 autoblog-forumlezers alleen maar auto’s ophemelen waar ze zelf never-nooit in zullen rijden, laat staan kunnen aanschaffen en hun neus optrekken voor de Peugeot’s, Kia’s of normaal gemotoriseerde Audi’s? Het zal wel. Want tegelijkertijd rijden ze zelf wel veelal in die auto’s
Sorry, ik moest dit even kwijt.
Ik zal nu zelf wel weet-ik-niet-allemaal wat over me heen krijgen: het zal wel. Alhoewel, het aantal likes dat ik kreeg op mijn eerste reactie zegt ook wel wat.
@berlinetta: is toch wel omgerekend een uurloontje van +-€600.
@berlinetta: wat dacht je van dat ding verkopen denk niet dat jij zoveel als een kia in 50 uur verdient
@berlinetta: je weet dat zo’n auto een waarde heeft toch? Verkopen en je hebt tienduizenden euri.
Als je 50 uur lang een auto wilt kussen moet je wel een heel optimale houding hebben ..
@mauking: lees het artikel nog eens door
Is weer eens wat anders dan swaffelen
@monsieurleloure: 50 uur een kia zwaffelen lijkt mij dan ook een pijnlijke aangelegenheid
Aaah zielig man. Geef die mensen toch een Kia joh
In de jaren ’70 kon je op vergelijkbare manier een volkswagen busje winnen. Heb ik wel eens op tv gezien dus het is waar.
@lekbak: ja! Op Comedy Central werd die docu een tijdje geleden uitgezonden idd
@lekbak: In de jaren ’70 waren mijn ouders nog tieners. Die keken ook vast tv.
@granlusso: die zaten zeker ook in een kring rond een tafel een jointje door te geven?
mensonterend..
@naamloos3: want? Ze doen het geheel vrijwillig zodat ze een luxeproduct kunnen krijgen. Niks mis mee.
Lullig sta je 50 uur een kia af te likken, wordt die uiteindelijk verloot en krijg je kaartjes voor een concert. Flauw dat die niet is ingeruild voor 7 picantos.
Zouden er extra punten voor stijl worden gegeven?
Grappige actie. Waarom zou je het niet doen? Velen zullen nooit een nieuwe auto hebben (Zonder financiering of met een gespekte bankrekening)
Kia is tegenwoordig een kwaliteitsproduct dus je zou er ook nog eens lang van kunnen genieten.
Een inmiddels gepensioneerde collega rijd 6 jaar met een Kia Rio uit 2001. In die 6 jaar alleen 4x banden moeten vervangen en wat beurtjes.Kan heel wat slechter.Dus zo’n slechte keuze is een Kia niet. Dat het je smaak niet is tot daar aan toe.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).