Zelfrijdende auto was Apeldoorn aan het bellen

Auteur: , 13 Reacties

Weet je nog, de zelfrijdende Golf van afgelopen week? Die was van Centraal Beheer.

Huh?

We dachten een mooie primeur te hebben, maar het bleek hier te gaan om een viral van de marketingafdeling in Apeldoorn. Ze mogen ons vaker inschakelen voor dit soort klussen.

Maar goed, kudos voor de uitwerking. Al hadden jullie, onze alwetende bezoekers, al snel wat gaten in het filmpje geschoten. Zo vroeg @volvov70t6 zich terecht af waar de sensoren geplaatst waren. Die kunnen natuurlijk achter de bumper worden weggewerkt, maar over het algemeen ligt er een enorm camera-apparaat op het dak (een soort Betamax van tig kilo; waar Autoweek nog steeds filmpjes mee maakt). @kjeld sprak zelfs van een nieuwste rage; je auto op de cruisecontrol zetten en zelf even op de achterbank gaan zitten. Maar vaak moet je zelfs bij zelfrijdende auto’s achter het stuur zitten, om zo eventueel in te kunnen grijpen.

We houden ons uiteraard aanbevolen voor meer spyvids van autonome auto’s, maar tot die tijd kun je hieronder genieten van de laatste uit een reeks succesvolle Even Apeldoorn Bellen commercials van Centraal Beheer.13 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Wat ziet Nederland er Oost-Europees uit…
@yaku: Dat men zelfs opnames in het buitenland uitbesteedt! Wie had dat gedacht?
mooie steek naar de concurrent :) +1 daarvoor
Hij’s leuk!
Dus toch, ik zei toch dat ze Roel van Velzen achter het stuur hadden gezet..
“waar Autoweek nog steeds filmpjes mee maakt”

Au, het probleem is daar eerder de presentatoren. Maar ze hebben wel een paar leuke items, daar kan autoblog dan weer wat van leren.
@sketcher: Inderdaad, ze testen daar ook ‘normale’ auto’s, i.p.v de zoveelste Porsche met nieuw stickerpakket.
Ik mis de advertorial-tag onder dit bericht.
“Deze Even Apeldoorn Bellen-commercial werd opgenomen in Vilnius, de hoofdstad van Litouwen. Met behulp van tien sloopauto’s en een professioneel stuntteam werden de verschillende ongelukken in scène gezet. Voor het kantelen van de truck werd gebruik gemaakt van een speciale schans. Een luchtkanon werd geïnstalleerd om de duizend gekleurde ballen vanuit de laadruimte van de truck in één keer de straat op te knallen.”
Een Golf die zelf rijdt, zeker met de meest el-cheapo Bosch onderdelen… Dan denk ik eerder dat de auto’s dat doen wat andere in dit filmpje deden.
Op mobiel heeft autoweek tenminste wel normale beeldkwaliteit! Kan bij jullie de pixels bijna tellen!
Commentaar op Autoweek is prima maar wanneer gaat autoblog eens kritisch naar eigen werk kijken. Heb regelmatig het gevoel dat ik een werkstuk van basisschool leerling zit te lezen. Sommige items zijn echt tenenkrommend slecht.
Maar je mag toch niet bellen tijdens het rijden ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).