Zo laat Opel zien hoe je auto’s onderhoudt

Branded content, 14 Reacties

Weet jij wat er zich allemaal afspeelt in de werkplaats van jouw dealer?

Zo vervang je een ruitenwisser

Showrooms zijn doorgaans de plek waar je vriendelijk welkom wordt geheten. Door die verkoper met z’n warme glimlach, een kopje koffie, mooie folders en de nieuwste, glimmende auto’s om aan te voelen en te ruiken. Maar hoe open is de werkplaats eigenlijk?

Opel geeft een kijkje achter de schermen en is gestart met een ware service vlog. Video’s waarin adequate informatie en antwoorden worden gegeven op veelgestelde service vragen van Opel-rijders. Gewoon rechtstreeks vanuit de garage en gepresenteerd door een echte Opel monteur.

Talloze onderwerpen komen aan bod. Van het checken van de remmen tot het vervangen van de ruitenwissers. Handige kennis, of je nou een doe-het-zelver bent of niet. Ontmoet automonteur Wesley en ontdek hoe je op een eenvoudige manier jouw auto in optimale conditie kunt houden.

Klik hier en check alle video’s.
14 reacties

Ik mis het stukje waarin men wel op de rekening zet dat ze allerlei vloeistoffen hebben vervangen, maar het stiekem niet uitgevoerd hebben.
@gertjan2012: Misschien moet jij eens naar een andere garage gaan zoeken.
@clarkson: Komop, geef toe… hij was te makkelijk om niet te maken.
@gertjan2012: dat gebeurt misschien bij je lokale beunhaas….
Jezus wat krijg ik een vieze smaak in m’n mond van deze advertorial.
Is dit een grap?


Of maken Deutsers geen grappn..
Ik ga niet naar een dealer, maar naar een garage van twee broers die zeer goed weten wat ze doen. Niks onnodig vervangen, en als er iets vervangen moet worden krijg je altijd het oude onderdeel te zien, zoals het hoort.
Als ik me wil laten naaien ga ik wel naar de bornholmstraat. Stukje verder dan de Opelgarage in Groningen.

Gelukkig heb ik een buurman die al het onderhoud aan mijn auto doet. Werkzaam bij een garage, liefhebber van alles dat wielen en een motorblok heeft.
Wow dat komt realistisch over…
oja, en nu hopen dat ze het ook echt doen, ipv alleen op de rekening zetten. Kleine tip, verzegel je carterplug met een sticker. Als deze nog heel is dan is je olie dus niet ververst…..
@dutchdriftking: als je je eigen carterplug kunt verzegelen kun ke net zo goed zelf je olie wisselen. Hey grote gros reaguurders is allang afgehaakt bij het woord carterplug
Ik vind het eerlijk gezegd wel leuk bedacht. Het ziet er inderdaad niet erg professioneel uit. Maar dat komt omdat ik denk dat wesley echt monteur is bij opel. Ze hadden ook een acteur kunnen inhuren. Maar wat was dan geloofwaardig geweest?
Waarom krijgt een stukje service tegenwoordig de naam winter en zomercheck?
Ik laat alles vallen en vlieg naar de Opel dealer

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).