Video: Tank steekt de weg over in Rusland

Auteur: , 34 Reacties

We hebben al heel veel rare dingen zien gebeuren in het Russische verkeer, maar een heuse tank die vanuit het niets de weg oversteekt?

We hadden laatst wel een dronken Rus (pleonasme) die met een soort tank een garage plat reed, deze tank die zomaar de weg overstak hadden we echter nog niet. Je staat wel even raar te kijken als er plotseling vanaf rechts een tank op volle snelheid door de sneeuw komt aanstormen.

Beelden van dit bizarre tafereel kan je bekijken op Autojunk!

Met dank aan Petrus voor de tip!34 reacties

Voorrang van rechts, toch? :D
@vale46: neehoor. onverharde weg heeft geen voorrang op verharde weg ;-)
Lekker nummer ook op de achtergrond, GTA IV Vladivostok FM?
Eergisteren nog een ├índere op Biertijd.com…dus ook een tank die van links komt en een truck meeneemt in zijn ‘grootheid’. Schijnt dus business as usual te zijn daar !
@Megakix: ik dacht dat jij doorgaans naar andere artikelen keek op biertijd.com…?
@Emile_Benz: ook, maar dat is niet ‘de drijvende kracht’ amigo :)
Wist je dat een tank na enkele obussen schieten zijn kanon heet wordt een enkele tienden van een millimeter zakt? Op zo’n tank heb je instrumenten die dat dan corrigeren dat je de konijnen van op een grote afstand toch kan raken als die wil afschieten… Leuk weetje niet?
@Volvo_440_turbo: Wie schiet er nou op konijnen met een tank?
@Maarten123: I know, ma ik lach altijd met mijn Belgische kameraden als die op oefening gaan, waarop kunnen Belgische militairen anders schieten zonder schrik te krijgen om aangevallen te worden? Het was eerder een ‘inside’ joke ;)
@Volvo_440_turbo: Nu ff een Nederlandse zin. Lijkt erop dat jij net ook aan het schieten bent geweest, maar jij mist de instrumenten om afwijkingen te corrigeren… ;)
@potver7: Wist je dat Volvo_440_turbo gewoon het brabbelkonijn is aangezien ZIJ (de Belgische kameraden) gaan oefenen. :-D
@Volvo_440_turbo: Prachtig spul! Helaas niet meer in NL. Want te duur, want iedereen vindt ons lief, want iedereen heeft het beste met ons voor de komende 50 jaar..
Verkeerslicht staat toch gewoon op rood?
wat de neuk.
Nothing to see here… just keep on driving…

WTF man, die Russen zijn echt wel een volk apart.
Levensgevaarlijke idioten. In mijn diensttijd is eens een dikke mercedes door ons konvooi YP’s (dat waren DAFjes!) heen gereden. De Mercedes werd in de flank gepakt door de YP voor mij. Ondanks dat er stapvoets werd gereden, kwam hij er ongeveer tot de versnellingspook in. Gelukkig waren er geen passagiers, anders waren die geplet. Met zo’n brok staal op de weg moet je altijd rekening houden met de weggebruikers en de weg (maximale belasting, brugjes etc.), maar in Rusland hebben ze er blijkbaar minder moeite mee.
@midasracer:
volgens mij staan ze in Rusland gewoon tweedehands te koop, naast de Lada’s, de Volga’s en de MIG’s
Ik zie het probleem niet zo. De chauffeur stak even z’n hoofd uit de cockpit (wel ff uitkijken voor de loop), zag dat-ie er wel tussendoor kon en trapte nog even het gas in.

Ik zie Nederlandse weggebruikers dagelijks hetzelfde doen. Weliswaar niet met een tank, maar wel met dezelfde doodsverachting.
If in doubt, flat out!
Er staat toch gewoon een stoplicht? Hebben we hier in Gilze-Rijen ook. Alleen steekt er dan geen tank over, maar een vliegtuig. Bekend fenomeen onder locals.
@Goed_Koopman: Alleen bij een IFR approach om de ILS niet te storen toch?
Gezellig door het landschap cruisen met een tank, genieten van de mooie natuur :)
Hij zal over je heen rijden zeg!
Only in Russia..
Nee, dat hebben we niet in Nederland.
Nee, in Nederland rijden ze gewoon in colonne over de snelweg heen :S (2011 ergens)
Vind het niet zo spectaculair. Als die tank nou dwars over die auto heen gereden was :-)
Kan ook echt alleen maar in Rusland :P
Ik denk dat hij moest tanken..
Hahahaha, ze moeten daar even een waarschuwingsbordje neerzetten:

“Pas op! Overstekende T90’s!”

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).