Vin Diesel en Paul Walker Faster and more Furious in deel 4

Auteur: , 56 Reacties

Zoals zo vaak het geval is, vond ik het eerste deel van The Fast and The Furious uit 2001 met Vin Diesel en Paul Walker in de hoofdrol het best. Het is bijna onmogelijk dat je als Autoblog bezoeker deze film niet hebt gezien, maar mocht je desondanks net onder een steen vandaan gekropen zijn: In The Fast and The Furious films draait alles om the duistere handeltjes, tuning en illegale straatraces. Voor de fans van het duo Diesel en Walker is er goed nieuws, want er komt een vierde deel aan.

The Fast and the Furious leverde in 2001 207 miljoen dollar op. Het vervolg 2 Fast 2 Furious, waarin Vin Diesel ontbrak, leverde zelfs 236 miljoen op, hoewel ik dit toch een mindere film vond. Het derde deel The Fast and the Furious: Tokyo Drift, bleef steken op slechts 158 miljoen opbrengst. Het vierde deel moet nog een naam krijgen, maar het zal vanzelfsprekend weer gaan over vage handeltjes en dikke auto’s. De opnamen kunnen ergens volgend jaar lente beginnen in Los Angeles, Mexico en de Dominicaanse Republiek. (via eonline.com)