Überdecadente Maybach 62 Landaulet in productie

Auteur: , 48 Reacties

De witte Maybach 62 Landaulet was eigenlijk nog een conceptcar, maar nu is officieel bevestigd dat de Landaulet in productie gaat. De vraag is alleen: wie gaat 'em kopen?

De interesse in het merk Maybach is niet impressive (slechts 400 exemplaren verkocht wereldwijd in geheel 2007) en ook in Australië wil het met de verkopen niet erg vlotten. Toch weerhoudt het Daimler AG er niet van de €1.477.000,- kostende Landaulet aan een handjevol rijken te slijten. En merkwaardig genoeg zijn twee van die rijken Nederlanders. Heerlijk zo’n Landaulet in ons regenachtige kikkerlandje!

Wanneer de Landaulet precies in productie gaat is echter nog niet bekend. Hoeveel ervan zullen gemaakt worden is overigens ook nog niet bekend. Uiteindelijk zal het er natuurlijk op neer komen dat er niet meer dan 20 exemplaren gebouwd zullen worden, een aantal dat al eerder in diverse media is genoemd (via: Motorauthority).

Maybach 62 Landaulet