Officieel: Chevrolet Volt (inclusief lelijke mensen)

Auteur: , 38 Reacties

Tadaaa! Daar is ie dan! De redding van GM is dan eindelijk officieel gepresenteerd. Al maanden lang worden we lastig gevallen met teasers en ander geneuzel over de Chevy Volt.

En vandaag heeft GM dan eindelijk de eerste foto’s van de productieversie vrijgegeven. Wat ik alleen niet begrijp is waarom ze al die lelijke mensen ook op de foto hebben gezet. Of zou dat soms zijn om te verhullen hoe lelijk de Volt is? General Motors wil de Volt in 2010 in de VS op de markt brengen. De Volt kan maar liefst 64 km rijden op alleen een electromotor en daarna wordt het batterijpakket van 181 kilo opgeladen met behulp van een 1.4 liter grote benzinemotor die ook nog eens voorzien is van een turbo. Je kan trouwens de Volt ook gewoon thuis aan het stopcontact opladen. In Europa zullen we kennis maken met de Volt in Opel-gedaante. (via: thecarconnection.com)

EDIT: Begrijp je nog steeds niet hoe het werkt? Bekijk dan DIT FILMPJE maar eens!

Chevrolet Volt 2011

Chevrolet Volt 2011

Chevrolet Volt 2011

En natuurlijk moest onze vriend en medeblogger Bob Lutser Lutz ook even met de Volt op de foto.

Chevrolet Volt 2011