Autoblog koopje: Maybach Landaulet op Ebay

Auteur: , 45 Reacties

We hebben deze week weer een leuke occasion gevonden. Ons oog is dit keer gevallen op een uiterst zeldzame Maybach Landaulet, volledig aangekleed. Voor zover er een optielijst bestaat voor dit voertuig is overal een vinkje voor gezet, dat dit de prijs wat opdrijft mag geen naam hebben. Ook benieuwd naar de vraagprijs voor dit stukje Duitse klasse?

De Maybach staat te koop bij Karl Stomberg in Sealy, Texas. Er hangt een prijskaartje van een niets verhullende $2,2 miljoen dollar aan. Zelfs omgerekend in euro’s is dat tegenwoordig een bedrag om “u” tegen te zeggen. Voor die 2,2 miljoen mag je de auto dan wel meteen meenemen, ook zit er nog garantie op en staat er slechts 95 mijl op de teller.

Hoe prettig het ook mag zijn om met deze convertible twinturbo veetwaalf automaat rond te cruisen, voor dit bedrag kan je beter een aantal huizen te kopen. Wil je wel naar de lucht kunnen staren maar mag het dak dicht blijven, dan zou ik gewoon even op de Rapide wachten. Voor minder geld rij je dan in een mooiere, even snelle auto met meer stijl. (via: Jalopnik.com)

Maybach vanvoor

Maybach vanbinnen

De foto’s op bij de advertentie geven overigens wel het functioneren van het dak mooi weer. Er gaat een heuze cabrio-constructie onder het canvas schuil, inplaats van een geleiderail met een doekje er tussen gespannen.

Sesam

open

nu!