Gespot: Ferrari 612 Scaglietti in camo-style

Auteur: , 48 Reacties

Onzichtbaar is deze auto wel mooi?

Volgens veel mensen is de 612 Scaglietti de lelijkste Ferrari van de afgelopen decennia en blijkbaar werd de eigenaar van dit exemplaar ook redelijk gepest door zijn vrienden. Dat is namelijk de enige reden die ik kan bedenken waarom hij heeft geprobeerd om zijn Ferrari zo onopvallend mogelijk te maken.

Deze auto schijnt trouwens eigendom te zijn van Axel Kuhn, CEO van de Casa Art Group, een dikke Duitser met/zonder* smaak.

Zorgwekkender is echter dat de camouflage trend die we al een tijdje zien door blijkt te zetten. Zo zagen we de volgende auto’s al voorbij komen in camouflagekleuren: 300SL Gullwing, Bentley Contintental GT, Rolls-Royce Phantom, Audi R8, Porsche 911, Lamborghini Gallardo en de Honda S2000. Waar stopt dit? (via: ferrarichat.com)

* = Doorhalen wat niet van toepassing is.

Ferrari 612 Scaglietti camouflage

Ferrari 612 Scaglietti camouflage

Ferrari 612 Scaglietti camouflage