Bugatti Veyron Sang Noir gespot in Londen

Auteur: , 23 Reacties

We zagen (en hoorden) gister al het één en ander voorbij komen in de video die Ricardo postte, maar de Sang Noir uit dat filmpje werd ook nog even op de gevoelige plaat vastgelegd, samen met wat andere exoten. Wat dacht u van één heftig getunede Porsche Panamera, twee Veyrons (waarvan één een Sang Noir) en twee Lamborghini Murcielago LP670/4 SV's in het wild, vastgelegd op één foto?

De Sang Noir is in een beperkte oplage van 15 stuks gebouwd en daarmee waarschijnlijk de meest exclusieve auto op onderstaand plaatje. Echter, de combo met een door FAB geprepareerde Panamera, een witte Veyron, een roze Lamborghini LP670-4 SuperVeloce en eenzelfde Murcièlago in smurfenblauw… Dat is ronduit overdonderend te noemen. Zelfs als fanatieke spotter zijn dat “once in a lifetime” momentjes, dus geniet even van deze plaatjes en bekijk alle foto’s die spotter lender op dat moment maakte op Autojunk.

Check deze übercombo op Autojunk.nl