Teaser: Citroën lanceert de C4 Aircross

Auteur: , 14 Reacties

De Fransen voegen een nieuw smaakje toe aan het gamma van de C4.

Citroën heeft een nieuwe variant van de C4 klaarstaan die morgen om 19:30 uur wereldkundig zal worden gemaakt. Het model krijgt de hippe naamtoevoeging ‘Aircross’ mee. Marketingtaal voor ‘gebakken lucht’? Wie weet. Maar als Citroën de lijn van de C3 Aircross voortzet met dit model, dan mogen we een soort opgehoogde off road-variant *proest* verwachten met lekker veel nutteloos plastic aan de zijkanten. Dat had de C3 Aircross, alleen uitgebracht in Zuid Amerika, namelijk ook.

De kans is echter groter dat het een crossover wordt op basis van de Mitsubishi ASX, de daily driver van de gebroeders Saunders. De auto wordt later ook gerebadged -samen met nog wat cosmetische ingrepen- en als Peugeot-model op de markt gezet.

Nog even geduld, morgenavond weten we wat Citroën gaat doen. In de tussentijd werd via feestboek een teaserpic onthuld: KLIK!