Famous Parts bouwt widebody CL63 AMG

Auteur: , 18 Reacties

Een widebody CL63 AMG. Mocht je er behoefte aan hebben dan kan je eventueel bij Famous Parts terecht. Zo famous dat dat wij nog nooit van ze gehoord hadden, maar dat terzijde.

De CL63 AMG is van zichzelf een potent beestje dat zeker niet beschuldigd kan worden van een subtiel voorkomen. Toch kan het altijd gekker, Famous Parts nam daarom de Benz eens even flink onder handen. Er werd een volledige “Black Edition V1 Wide Body Kit” gerealiseerd door de Duitse tuner uit de buurt van Düsseldorf. Een volledig nieuwe voorbumper, achterbumper met diffuser, andere sideskirts, een nieuwe motorkap en uitgebouwde wielkasten zijn daar onderdeel van. Om het geheel nog iets meer op te laten vallen is een wrap in de kleur “Frozen Gray Matt Champagne Metallic” aangebracht.

Om de prestaties vergelijkbaar bruut aan de looks te krijgen is een aangepast uitlaatsysteem in combinatie met een softwareupdate beschikbaar om het totale vermogen van dit pre-facelift model CL63 AMG op 610 pk te laten uitkomen. Dat is 85 pk meer dan origineel. Deze bereiken de weg middels de Brabus 21 inch Monoblock jetsers.

Wat vinden jullie ervan, sexy of juist niet? Roept u maar!