Alfa Romeo: Geen nieuws. Wel beursbabes

Auteur: , 21 Reacties

Gelukkig zijn de beursbabes bij Alfa Romeo nog niet wegbezuinigd, want veel hebben ze niet te melden...

Het nieuws van Alfa Romeo in Parijs? Niks, nakkes, nada! Ok, ok, er zijn wat speciale uitvoeringen van de MiTo (SBK Limited Edition en Serie Speciale) en een of ander pakket voor de Guilietta. Spannend is het allemaal niet.

In het persbericht schreven ze van gekkigheid maar:

De spotlights richten zich ook op de Giulietta, die bewonderd kan worden met zijn fantastische Collezione pakket en exclusieve “Sportiva” uitrusting, geïnspireerd door de legendarische Quadrifoglio Verde die altijd al het symbool was van de technische eminentie van de creaties van Alfa Romeo. Het gaat om twee belangrijke product-innovaties, die bij zullen dragen aan de bestendiging van de uitstekende verkoopresultaten die de Alfa Romeo Giulietta tot nu toe geboekt heeft.

Product-innovatie? LOL!

Gelukkig is er nog wat vrouwelijk schoon te bewonderen. Oh ja, Ferdinand Piech heeft vandaag weer eens geroepen dat hij nog steeds interesse heeft om Alfa Romeo te kopen. Het hoeft niet vandaag, het hoeft niet morgen. Piech heeft alle tijd zegt hij. Persoonlijk hoop ik dat hij snel zijn slag kan slaan. Dan is er tenminste nog een kans dat er iets gebeurt bij Alfa Romeo.

21 reacties

Dat is mss nog het beste nieuws! :p
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
@sir_smokalot: Kan jij zijn artikels niet aanpassen dan?
Van Alfa verwacht ik “Risky Cars” , geen Safety cars…
Zoals het plaatje van eklasse, hierboven: Snel en spannend.Niet een verklede Fiat punto!
Alweer geen nieuw model van Alfa romeo. Als ik het goed heb heben ze alleen nog maar de mito en guillieta. Beide niet zulke verkoop toppers. Hopelijk zijn er een aantal investeerdes ( want die hebben ze nodig) om een aantal nieuwe modellen te ontwikkelen.
@loopjes: Nou, investeren in FIAT… ik weet niet of jij kranten leest. Ik grondige knip en scheer beurt gaat het worden denk ik.
‘Geen Nieuws. Wel beursbabes’ beter dit dan andersom.
Ik hoop echt dat Piech zijn slag kan slaan. Ik word triest als ik de stand van Alfa Romeo in Parijs zie. :(
Alfa \”165\” quattroporte in handen van BMW = alfa met italiaans design en 380 pk tri-turbo = droomhuwelijk.
De laatste 15 á 20 jaar heeft Alfa Romeo niks te melden. Je zal maar als 2de naam Alfa of Romeo hebben… :P
Alfa gaat niet naar Volkswagen,basta.Hoe graag de duitsers de Alfamotorblokken ook willen hebben.Niks geen Twin turbo’s of multiairs in de Polo’s en Golfjes.Ze moeten eens ophouden te zeuren die moffen.
@Alfarobert: Je wens komt in vervulling. Naar het schijnt ligt er een bod van Mahindra. Ze willen wel enkel de merknaam, fabrieken hebben ze al.
VAG-rommel = BAH voor Alfa.
Alfa en BMW is droomhuwelijk, al sinds de 60 jaren.
@spidermann: precies daarom wil VW Alfa, kunnen ze achterwielaangedreven BMW concurrent ervan maken, terwijl Audi opschuift naar het minder sportieve segment van luxeberlines om het Mercedes moeilijk te maken
Alfa en BMW zijn \”one of a kindl\”, zolang FIAT buiten beeld blijft. FIAT (en VAG) is/ (zijn) rommel.

Alfa Romeo 165 M330 TTD could rule, als Itac-zusje van BMW (why not bmw adepten, alles beter dan MB).
@spidermann: U spreekt in raadselen. BMW heeft Alfa niet nodig, ze hebben MiNI al daar kunnen ze meer mee. Met Fiat en ook VAG techniek is niets mis. Met Alfa design en marketing des te meer…
@mashell: Al was design en marketing top, wat zou het als er al meer dan vijf jaar niet meer in wordt geinvesteerd.
“Piech heeft alle tijd zegt hij.” Dat gelooft hij zelf ook niet, niet voor niets heeft hij in bijna 20 jaar jongere echtgenote ook in de raad van toezicht van Volkswagen laten kiezen. Hij is druk bezig om te zorgen dat hij over zijn graf heen kan regeren.
@mashell: Piech heeft alle tijd?
Laat me niet lachen, die megalomane, demente ouwegek staat met 1 poot in z’n graf….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).