BlueCar: oplaadbaar en volledig elektrisch

Auteur: , 2 Reacties

Dit is de BlueCar. In het tijdperk waarin hybride auto's hun opmars maken is dit autootje volledig elektrisch. Dit is typisch zo'n auto waarvoor geldt "love it, or hate it". Over smaak valt niet te twisten, maar persoonlijk ben ik niet echt weg van de vormgeving. Toch is dit een bijzonder karretje. Volledig opgeladen heeft de BlueCar een actieradius van maar liefst 200 km en een topsnelheid tot bijna 130 km/h...

Lees meer op: treehugger.com (via jalopnik.com).2 reacties

weet iemand waar ik zo’n bluecar kan kopen
Volgens mij is de wagen nog nergens te koop, ze zijn nog bezig met testen; zie de PDF op http://www.batscap.com/en/

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).