Volkswagen Touareg W12 Sport Edition

Auteur: , 13 Reacties


Met meer en meer tuners die de Touareg aanpakken, biedt Volkswagen nu een exclusieve Sport Edition van de Touareg W12 aan, om "sport en comfort te combineren"... De VW Touareg W12 Sport Edition heeft 450pk met een (begrensde) topsnelheid van 250 km/u, de motor is dezelfde 6.0-liter 12-cilinder als de Phaeton maar brengt 30pk extra. Velgen zijn uiteraard 20 inch, verder heeft de Toura individuele sportstoelen met Nappa leer en een aluminium-stijl interieur.

Volkswagen Touareg Special Sport Edition
Interesse? De VW Touareg W12 Sport Edition is nu in Duitsland verkrijgbaar voor 96.300,- Euro. Meer info op auto-motor-und-sport.de (via germancarblog.com).

Update: meer images.13 reacties

Sir Smokalot
Porsche Cayenne, Touraeg…… Porsche Cayenne, Touareg….. Porsche Cayenne, Touareg….
Damn, da’s moeilijk!
Smoke vindt hem zeer geslaagd!
mooi, mooi
Cayenne of Touraeg? Is niet zo moeilijk hoor…, Cayenne natuurlijk!
Je hebt dus de volgende W12 versies van de Touareg?

– Touareg W12 Sport (door VW Individual)
– Touareg W12 Executive

En nu dus ook nog de:

– Touareg W12 Sport Edition

Kan jij het nog volgen? Ik niet meer…
Je moet het niet kunnen volgen. Gewoon bijleggen voor een Cayenne Turbo alhoewel de Audi Q7 ook reeds in m’n gedachte is.
Beste Dennis, Heb je wel eens in zo’n Tourag gereden…
Ik wel, Naja in de V10 Diesel dan…
Geef mij de diesel maar en geen Porsche Cayennen, al is het de Turbo…
Ik bedoel smaken verschillen en Porsche is serieus mijn faforiete merk! Maar zo V10 Diesel slaat alles met zo’n gigantisch koppel…
Mr ik respecteer jou keus :p
Q7 is idd heeeel dik, mr helaas nog niet te koop.

Peace
heb zelf de gechipte treg v10; voor mij geen porsche meer….
porsche cayenne turbo S
het gaat niet om de snelheid dit is een auto die niemand heeft de porsche cayenne heb ik al twintig keer gezien ik bedoel deze is mischien nog niet te koop ik weet het niet maar ik zou deze nemen want dit is gewoon een brute auto met een brute moter
Ik heb het grote geluk dat ik beide auto’s heb gereden. De touareg v10 diesel en de cayenneS en ik moet zeggen ze rijden allebei echt super. De diesel heeft een super koppel en heerlijke auto om wat mee te trekken en de cayenne is stijl. Dus mijn inziens is het maar net waar je ze mee naar toe neemt en waarvoor
De touareq natuurlijk, lijkt me wel lache om eens in een v12 te rijden die porsche kan deze nie bijhouden ;)
Dennis, hoezo cayenne natuurlijk, ik heb er allbei tijd in gereden. Maar de VW bevalt me toch echte beter dan de Porsche !
iedereen spreekt hier oven een V10, maar laten we het eens hebben over de W12 sport edition. nu mag je daar van mij alles tegenover zetten. heb van ferrari testarossa tr 512 tot porche 928 gt, 911 turbo , cayenne turbo en de vw v 10 gereden . nu is er toch een auto die met kop en schouder boven allen uitsteekt en dit is de W 12. super auto met een enorm koppel en een souplesse van jewelste.op sport een zeer goede baanligging en luxuese afwerking binnen met aluminium.het geronk van de W12 hoor je niet binnen maar trap op zijn staart en een mooi gebrul hoor je als je hem hoort paseren.
zet daar een 22 of 23 duim velg eronder en je hebt gewoon een topauto.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).