Spyshot van de nieuwe BMW X5

Auteur: , 47 Reacties

De huidige X5 is hard aan vervanging toe, zeker omdat de concurrentie in rap tempo nieuwe SUV's op de markt brengt. Gelukkig is BMW al een tijdje hard bezig de X5 te testen. Op Autospies kwamen we een spyshot tegen van een ongecamoufleerde X5 die behangen was met camera's. De onthulling lijkt dus erg dichtbij. Overigens ben ik persoonlijk erg benieuwd naar de achterkant van de X5, want de huidige achterkant is zeker niet moeders mooiste.

BMW X5 E7047 reacties

Wie wordt er Vakantieauto van het jaar in de FUN categorie, bekijk het HIER!
Hele nette voorbumper. Verder lijkt hij me niet erg veel verandert is model. Ben inderdaad ook benieuwd naar de achterkant.
ben t eens met powerslide…lijkt denk ik van de zijkant erg veel op oud model….liggen ook nog oude velgen onder heb ik zo’n vermoeden, en is wel jammer van die oranje knipperlichten op de bumper…zal wel voor de amerikaanse markt zijn
Ziet er uit als een opgeblazen X3…
kvind em wel mooi eigenlijk
Klinkt misschien vreemd maar vind hem wel wat wag hebben van een MINI.
Laat de nieren weg en je hebt de voorkant van een mini
XL 3 ?
Mwah, eigenlijk, stiekem… vind ik de oude mooier….
Vind de huidige achterkant er prima uitzien. Het is goed als ze de achterkant niet zo bol maken, zoals bij een Touareg *kots* of een Q7 *idem*. Hij moet een beetje de basislijnen houden die een vijfdeurs hatchback ook heeft!
‘k vind de huidige X5 de naam bmw waardig, want je hebt het chris bangle effect zo niet.
prachtige auto
de voorbumper is zo van een Grand Cherokee gestript… jammer :-(
De achterkant kun je zien op de site van “auto motor und sport”
het is een bmw,het blijft een bmw.ik vind bmw mooi
Het is en blijft een lompe patserdoos. Persoonlijk vind ik de X3 wat mooier.
juweeltje
hoop tog wel zonder die camera op de voorkant ;-)
maar this gewoon een opgeblazen X3
Nogsteeds een idiote bak, voor debielen die niet kunnen rijden en vooral verkeerde banden onder hun verlengde lul zetten. Oppassen voor een spatje modder hé!
Jaloers Torro?
Heb eigenlijk best medelijden met de concurrenten….moeten ze weer 6 a 7 jaar lijdzaam toezien hoe bmw het weer flikt een auto neer te zetten met rijeigenschappen waarvan zij tot nu toe alleen maar van hebben durven te dromen….
@Navorone idd humor aangezien bijv. de X5 echt veel laatkomende concurrenten nog het nakijken liet op het gebied van rijeigenschappen.. haha!!
Lijkt wel een dinky toy!
Echt super als de rijeigenschappen nog beter zijn dan het al is wordt het echt een vette bak ga er zeker mee rijden!!! En hij zal zeker beter rijden de audi, volkswagen en mercedes want dat deed het zes jaar oude model ook al dus. Heb trouwens met alle 3 de merken gereden maar is me erg tegen gevallen. Eenmaal BMW altijd BMW. Groetjes zeer tevreden klant
Als de achterkant is zoals hij op auto motor und sport weergegeven wordt ( http://www.auto-motor-und-sport.de/news/fotoshows/bmw_x5.120191.htm ), dan kan ik dat alleen maar betreuren als BMW-fanaat.

Toch ben ik er niet van overtuigd dat dat echt de nieuwe X5-achterzijde is. Het wordt bang afwachten.
Hoe bedoel je, speechen voor eigen publiek. Niet echt moeilijk he?! Alle bmw fans zijn het met elkaar eens en natuurlijk moeten Audi en Benz erbij gehaald worden om het weer af te kraken, typische houding van een paar van jullie bmw fans. Slechte eigenschap. Navaron heb jij al eens in een Q7 gereden, nee jammer en ik wel dus hoe kun je dat zo even zeggen. Dan nog wat qua vormgeving en qua materialen ligt de bmw achter op Audi en Mercedes en ik wil die bmw de sprint wel eens zien doen met een 4.2 fsi Q7 dat wint hij zeker niet. Blijf vooral bmw de hemel in prijzen en kraak voor de rest alles af, jullie zullen vast erg serieus genomen worden, door jullie eigen bmw publiekje.
Jeumig! Audi, BMW, Mercedes… Het lijkt wel Ajax, Feijenoord, ADO. Geen Autoblog-rellen hè? ;-)
@ Rick

Q7 4.2 fsi quattro 0-100 in 7,4 sec.
X5 4.8 is 0-100 in 6,1 sec.
Wat wil je daar aan zien ?
Ik heb het voorrecht gehad in beide auto’s te mogen rijden en kan vertellen dat de audi zeker beter is afgewerkt, maar qua rij eigenschappen is de X5 zeker beter (en sneller) de audi kwam bij mij nogal wazig over en had er veel meer moeite mee om z’n mindere gewicht (35kg) een andere kant op te laten gaan dan rechtdoor. De X5 is meer op sportiviteit gericht en de audi meer op comfort. Verder vind ik het brute auto’s, maar mijn keuze zou toch (hoe verassend) naar de X5 gaan.
Ik vind autofans eigenlijk maar trieste mensen. Zeker als je ‘fan’ bent en je identificeert met iets wat je niet hebt.
@ pursuit

Wou je komen kijken?
Oke daarmee ben ik best wel uitgelult dan, dat wist ik dus echt niet 8-) maar over de wegligging dan heb je denk ik niet in een Q7 met luchtvering gereden of wel..? Ander kon je hem toch wat stijver zetten? Ken je die rotondes trouwens met zo’n heuveltje erin zodat als je rechtdoor wilt je gedwongen wordt de rechterbaan te nemen van de rotonde? Tijdens mijn proefrit ging ik daar dwars overheen zonder dat je er ook maar iets van merkt, dikke lol toch wel hoor zo’n SUV, maarja al ben je op zoek naar een zakenauto dan valt dit toch al snel af.

Weet er trouwens iemand of Audi nog een S uitvoering van de Q7 gaat produceren? Tegelijkertijd of BMW met iets snellers komt dan de 4.8…?
@ Rick

Was idd zonder luchtvering en ik ben benieuwd of dat nog zoveel verschil kan maken. Misschien heeft iemand anders deze ervaring?
750i.

Je voelt je direct aangesproken. Maar mail gerust wat foto’s van je auto, áls je er één hebt. Zal je pappa wel zijn.

vaesen@event-and-invite.nl
@750i
heb je ooit al op de achterbank van een X5 gezeten? das al meer dan genoeg reden voor een Q7
@ dekster

Nee, ik zit liever achter het stuur…
Duitse SUV’s zijn gewoon over de top. Zo ook deze. Geef mij dan liever een een Subaru Tribeca of de nieuwe Hyundai Santa Fe. Zijn goedkoper, hebben goede looks en je houd geld over voor een leuk speedbootje er achter ofzo.
Ik zou het wel weten.
Haha een Subaru Tribeca wil je toch niet gaan vergelijken met een BMW X5. Veel mensen die een BMW kopen gaat het niet om het geld maar omdat ze die auto gewoon mooi vinden en dat ie status heeft. En dat vinden simpele mensen zoals jij misschien over de top.

Ik heb zelf trouwens de nieuwe X5 al besteld en krijg een van de eerste die naar Nederland komt.
Ik vind dat CLOWN niet het recht heeft om Daantje hier een simpel mens te verwijten.

Een auto kopen omdat hij STATUS heeft, DAT is pas simpel. Denk daar eens over na.
@ CLOWN
Wat is status? Ik vermoed dat er veel meer BMW X5’s zullen verkocht worden dan Subaru Tribeca’s. Een Subura Tribeca is dan veel exclusiever en zal door de liefhebbers meer nagekeken worden dan een BMW X5 die je zo vaak ziet dat het niets meer teweeg brengt bij je. Een vergelijking tussen BMW (status) en Subaru (exclusiviteit) gaat hier dus prima op. Verder: mensen die een auto kopen om dat ie status heeft doen aan kuddegedrag. En als je aan kuddegedrag doet ben een simpel persoon die niet in staat is zelf keuzes te maken.
Allereerst wil ik aangeven dat de discussie tussen pursuit en 750i er een is welke zich normaal afspeelt in de tweede kamer wat een kinderachtig gedoe zeg,heel onvolwassen !

Als echte BMW fanaat moet ik ook bekennen in deze foto een opgeblazen X3 te herkennen,e.e.a. zal allemaal wel weer meevallen in het echt maar ik kan me de diverse reaktie’s voorstellen.
dat is mijn foto ik heb deze foto gemaakt in oosterijk
het klopt inderdaad dat de x5 aan vervanging, maar dan ook aan echt grote vervanging. de x5 van nu word wel watsaai!
Klopt, komende week worden de officiele beelden van de nieuwe X5 verwacht…
Heb je de nieuwe Autoweek gelezen, daar staat deze foto ook in. Autoweek: Amerika krijgt de x5 eerst, deze foto is gemaakt door …..(amerikaanse fotograaf), waarschijnlijk dus voor een reclamespot
dekster: heb je de audi q7 al goed bekeken, reden genoeg voor een andere suv.
@Sjaak
in de juiste kleur is het een gruwelijk ding;-)
Jos Vermaelen
@autofan: die foto is gewoon ingescand, gejat uit AutoWeek.
edit: heb je toevallig ervaring met scannen en jatten?
dese is stoerder as de vorige
http://i40.photobucket.com/albums/e227/t6y/bmw%20x5/th_X5.jpg
deze foto heb ik gemaakt hier bove is het orgineel

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).