Lamborghini Gallardo Twinturbo Heffner

Auteur: , 40 Reacties

Een Lamborghini Gallardo is aardig rap, maar heeft jammer genoeg vierwielaandrijving. Lekker de bandjes oproken bij het stoplicht lukt dus niet, maar Heffner heeft de oplossing. De Gallardo Twinturbo van Heffner heeft genoeg power om een burnout te maken met vier banden tegelijk.

Dankzij de toevoeging van twee turbo’s levert de Gallardo by Heffner 684 nm en 700 800 pk. Die 300 extra pk’s zorgen ervoor dat de sprint naar de 100 een seconde sneller is geworden, in slechts 3,1 seconden is het al zover. In 15,5 seconden zit de Heffner Gallardo op 240 km/u. De prijs van dit alles: slechts $ 54.999 + de prijs van een Gallardo. Mocht je dat wat te duur vinden, dan heeft Heffner ook een kitje dat 600 pk levert voor slechts $ 27.999.

Lamborghini Gallardo Twinturbo Heffner
Lamborghini Gallardo Twinturbo Heffner40 reacties

kwijl
ruige kar hoor
stel je voor: dezelfde tuning op een audi S8 :shock:
ja dat wil ik wel eens zien op die s8. Ik wil die wel eens in cabrioversie zien!
Ja sorry voor iedereen die een turbo mooi vind. Ik vind een turbo en dan vooral het geluid niet op zo´n auto passen. Turbo´s zijn leuk op de Golfjes, BMW´s en de hier boven genoemde S8´en en wat heb je nog meer van deze wereld.
Ik vind dit eerder een verkrachting van de Gallardo dan een verbetering. Die turbo´s klinken ineens zo goedkoop op een Lamborghini.

YEK! Weg er mee! :)
Hugh Heffner ?

mooie lambo iig :)
haha Miura je bent me net voor. toen ik de titel zag dacht ik dat het het stukje over de lambo van playboy hugh heffner ging. ik kende de tuner ‘Heffner’ niet.

Maar reken maar dat ik hem nu wel ken, en hem niet zo snel zal vergeten, want dit is toch wel erg bruut! ruim een seconde sneller!! nu rijd hij die s65 en sl65 amg’s er zeker uit. alleen jammer van die prijs, dit maakt het toch in een keer een stuk minder aantrekkelijk…
Hoe zit het eigenlijk met de garantie met al die upgrade kits. stel je hebt moterproblemen kan je dan zo naar je lokale lambodealer. Idem voor andere merken.
Als ze ‘m nou ook nog eens vleugeldeuren zouden geven……
Doe mij maar die Turbo van de Turken. Ook lekker goedkoper!

– A better 0 to 100 km/h acceleration time than Ferrari F430: 0 to 100 km/h 3.2 seconds

– A better 0 to 200 km/h acceleration time than a Ford GT: 0 to 200 km/h in 8.8 seconds

– A better 0 to 240 km/h acceleration time than a Lamborghini Murcielago in 11.9 seconds
Niet kunnen roken bij het wegrijden, wat een onzin, als de (ook een lekkere auto) audi uit een eerdere topic dat al kan, waarom een Lamborghini niet.

http://www.autoblog.nl/archive/2006/09/27/drifting-audi-80-in-general-lee-stylee
Is Hugh al uit zijn blonde periode?
Komt Hugn ooit uit zijn blonde periode?
Amai die heeft nogal een turbogat als die in 1ste vertrekt.
@CSL: deze Gallardo is totaal niet te vergelijken met zo’n oude opgefokte BMW, maar jij vind toch altijd iedere BMW beter dan god dus discussiëren lijkt me zinloos.

Heffnerperformance is zo’n amerkikaans club die doodleuk vrijwel iedere supercar van één of meer torbo’s voorziet. Zo hebben ze ook de GT met twin turbo, maar ook Corvette’s, Porsche’s etc.

De twin turbo GT op video (ik denk dat we die al eens eerder hebben gezien, maar hij is wel heftig…..) http://www.heffnersperformance.com/videos/2006/ttgtfullvideo.wmv
OMG ze hebben ook de Viper van turbo’s voorzien…. Met dragbanden op een dragstrip zette de auto een wereldrecord (voor aangepaste straatauto’s of zo?) nee van 7,99 met een eindsnelheid van 177.0 mph als eindsnelheid. Dat is van 0-283km/u in minder dan 8 seconden op een baantje van 400 meter!!!!

http://www.heffnersperformance.com/videos/2005/CHADS7.99.wmv
COOL video! Valentino Balboni de officiële testrijder van Lamborghini heeft met de Heffner’s performance Gallardo gereden…. en hij zag dat het goed was…:-)
(check-out the comments and the smile: he likes it!)

http://video.google.nl/videoplay?docid=-5092461571638267824&q=gallardo
Is er precies als ik dit artikel lees het nieuwe nummer van Akon en Eminem op de radio, daarin komt ook de hele tijd Lamborghini Gallardo in voor :)
MONSTERLKIJK……..
die gallardo heeft geen 700 maar 800 pk. kijk maar op de website http://www.heffnersperformance.com/lamborghinigallardo.htm
Sweeeeeeeettttttttttt!!!!

Heerlijk hoor! Doe maar gewoon. Eindelijk weer eens een tuner die van het uiterlijk afblijft en alleen het vermogen aanpakt! Dus absoluut geen verkrachting van deze Lambo!
@Z-Rider
En hier natuurlijk weer wel! ;)

In het 1e filmpje, aan het begin, als die net wegtrekt. Vind je niet dat het hetzelfde geluid genereert als een vrachtwagen die wegtrekt? Trouwens je hoort het overal als die net optrekt (Daarna hoor je weer wel dat heerlijk geluidje die we reeds kennen)
Zie het maar zo een symphonie orkest die begint met een electrische guitaar. Het is leuk een electrische guitaar maar je wilt het niet horen bij een symphonie orkest……
Daarom vind ik het een verkrachting geef mij maar liever het originele geluid van een Lambo. :)
Als Balboni er van moet grijzen van oor tot oor dan moet de auto een geweldig beest zijn…. die man doet al ongeveer 35 jaar het testwerk voor Lambo en is een legende.

Hier nog ff de video met Jeremy in de Murcielago
http://www.youtube.com/watch?v=-GxTcF4dMEI
sorry ze zijn erg snel met het verwijderen van de video :-(
Ik betwijfel niet dat het een beest is. Ik zou er helemaal niet afwijzend tegenover staan om er een keer plaats er in te mogen nemen. :)
Ik vraag me wel af wat mr. Barboni er echt van denkt. Hij zal dit absoluut wel leuk vinden maar zou hij dit prefereren boven het origineel?

Wat ook wel mooi is om te zien/horen is het verschil van rijstijl tussen Mr. Balboni en de andere mensen in de Lambo. Mr Balboni rustig geleidelijk naar de top van de Lambo brengen en die ander plankgas en pas schakelen als de naald ver in het rood zit. :)
ik denk dat juist iemand zoals Balboni erg houdt van sportwagens die “overpowered” zijn (kijk maar naar de Countach, de Diablo en de Murcielago 640). Hij heeft de skills om met een auto zoals die twin-turbo Gallardo om te gaan. Het volle potentieel van de twin-turbo gebruiken dat is voor de meeste mensen onmogelijk omdat ze dan accuut crashen. Hij kan er waarschijnlijk meer van genieten omdat hij het op de baan kan houden….
“yes it’s nice” kun je nog als beleefdheid zien, maar die smile zegt veel, want zo’n grote smile heb ik bij hem tijdens het rijden van de normale Lambo’s nog nooit gezien.
Ik kan alleen maar zeggen: Geef mij zijn baan maar! Dan zal je ook elke dag een grote smile op mijn gezicht zien. :)
met alle respect, maar ik denk dat je binnen de korte keren onherkenbaar in de kreukels ligt….. Maar je hebt gelijk…. als je met zo’n baan nog niet graag naar je werk gaat….. dan weet ik het ook niet meer.
W0o0dy, W0o0dy, W0o0dy…….Jij kent dus duidelijk mijn rijkunsten niet! ;)
Rustig in zijn 1 wegrijden bij 2500 toeren schakelen. Snel naar zijn 2 en 3 en aldoor niet boven de 2000 toeren komen. De andere versnellingen raak je nog niet eens aan!
Je rijdt weg van de fabriek. Bij de 1e de beste tankstation stoppen, een bak koffie halen (want ja het is immers nog vroeg) De Lambo weer starten en dan zonder weg te rijden de hele dag alleen maar met het gas spelen. Bij de fabriek denken ze dat je druk bezig bent, want het galmt nog al die motor zo tussen de bergen. En het enige wat je aan het doen bent is genieten van la dolce vita! ;)
hahaha!! Respect Rick Dos… ik vreesde voor een macho verhaal, dit is leuker!! haha
Lol, ik zie het al voor me. Rick de hele dagen een beetje lamballen en iedereen zich maar afvragen hoe het komt dat er steeds Lambo’s links en rechts de weg afstuiteren omdat het weggedrag zo onvoorspelbaar is……

Rick dos:”no you don’t need to change anything its perfect the wat it is, handles like a dream!”
@ W0o0dy! Allemaal lachen en leuk totdat Rick dos een keer uitgenodigd wordt bij Top Gear om het voor te doen…!!! ;)
@Bas
Nou ja als ik het voor moet doen dan is het heel simpel toch;

Rustig in zijn 1 wegrijden bij 2500 toeren schakelen. Snel naar zijn 2 en 3 en aldoor niet boven de 2000 toeren komen. De andere versnellingen raak je nog niet eens aan!
Je rijdt weg bij de opnamestudio van TG. Bij de 1e de beste tankstation stoppen, een bak koffie halen (want ja, je hebt immers een ritme te pakken) De Lambo weer starten en dan zonder weg te rijden de hele opname alleen maar met het gas spelen……..En als ze je dan vreemd aankijken zo van, wat ben jij nou aan het doen? Hun terug aankijken, zippend aan je koffie, en zeggen “WHAT?!”. ;)
Vooooooooooooolllllllllgggaaaasssssssss ja? en rammen door die versnellingen….bam.. bam ..bam..je kan wel zien aan die fantastische naam van mij dat het mij om de snelheid gaat…geluid is ook erg belangrijk en geeft een symfonische kick, maar persoonlijk vindt ik het geluid van een motor die op hoge toeren draait wel fijn om te horen en wat draait er nou nog hogere toeren dan een V8/V10/v12?. ..precies het gefluit van een turbo op 30000+pm
Overigens wil toch echt niet overkomen dat een figuur in z’n VWtje /bmwtje ofwat dan ook voor opgefokt middenklassertje je in je Lambo/Ferrari of wat voor andere exoot dan ook voor schut zet bij het stoplicht..dus biturbo’s erop en knallen maar..hoeveel tubo’s heeft een Veyron ook al weer?. ..precies 4 stuks…baas boven baas…en die engelse opel kaptein ofzo met 2000 peekaa is helemaal dabomb..alleen het uiterlijk nog..
waarom oranje?
Ik heb afgelopen zaterdag op Zandvoort met de Lamborghini Gallardo gereden.
Echt een onbeschrijvelijk mooie en sensationele ervaring. Wat een ‘geil’ gevoel om in je stoel gedrukt te worden met dat geluid erbij.
Sneller dan 250 km/h kwamen we helaas niet.
ESP en ABS werkte goed wat ook wel nodig was.
Ik denk dat je de auto bijna niet van de baan af krijgt mits je niet probeert om met 250 de bocht te nemen.
Ik ga sparen voor deze auto… lol
deze auto heeft de vader van een vriend van me hij heeft het laten opfokken en
heeft god verdomme 920pk onmogelijke super kracht heeft 2 groote turbo’s van
achter en heeft 2 van aan de zijkand’en van de auto onder de achter deuren
auto int donker achtig orange naar donker groen(van boven naar beneden)heeft
apparte ingebouwde nav systeem en 2 kleine flat screens 10 inc van achter groene neol lichten echte zotte auto
@bunyamin: leer eerst eens deftige zinnen maken. Ik snap helemaal niets van wat je daar neergooit,..
voor de gene die dit een verkrachting van de naam gallardo vinden die zijn focking stom bezig X( want wat een auto is dit en dan dat focking mooie geluid die twee turbo’s wil ik wel onder mij lamboghini echt wel :):):P ben gelijk verkocht waarneer komt ie in nederland ik ben de eerste klant

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).