Peugeot crossover op basis van nieuwe 308

Auteur: , 16 Reacties

Terwijl de nieuwe Peugeot 308 nog bij de dealers moet verschijnen (in september), bereikt ons het gerucht dat Peugeot zou broeden op een plan voor een crossover op basis van de nieuwe 308. Deze auto moet dan in dezelfde vijver gaan vissen als bijvoorbeeld de Nissan Qashqai. Het nieuwe model wordt het kleine broertje van de geplande Peugeot 4007 SUV en de naam Peugeot 3008 ligt dan het meest voor de hand.

Volgens AutoExpress zal de nieuwkomer zijn uitgerust met vijf of zeven zetels en beschikbaar zijn met voorwielaandrijving en vierwielaandrijving. Met de komst van de crossover zal er geen ruimte meer zijn voor een traditionele MPV, maar wie zit daar dan nog op te wachten? Vooralsnog weinig concrete zaken dus, maar zodra we meer weten, weten jullie het ook…16 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
wss zal die veel gelijkenissen hebben met die Citroën SUV
In Autoweek dacht ik (sorry hoor) stond ook al zoiets. Er zou een vijfzits MPV crossover komen, en een zevenzits volwaardige MPV. Peugeot wil toch meedoen met de MPV’s, beetje laat…
@ de vleamink; Nee, daar hebben ze de 4007 al voor, de Peugeot SUV op dezelfde basis als de C-Crosser Citroën SUV.
nogal saai…
Ik mag een bedrijfauto gaan uitzoeken en ben gisteren even in de lunchpauze wezen kijken, ik zat nog te twijfelen tussen een Peugeot of een Citroën, maar ga toch voor de Peugeot, alleen welke exact weet ik nog niet. wanneer iemnad aanbevelingen heeft;-)

en ik kreeg dit door van een vriend, wie er van formule 1 houdt;-) http://www.snel15procent.nl
@ marcel; Foei! ;) Wat heeft je bewogen voor de Peus te gaan ipv de Citroën?
iedereen zit hier wel eens te kankeren dat audi niets meer spannends uitbrengt, altijd dezelfde neus blablabla.. (niet dat ik het daar helemaal eens mee ben) maar wat moet je hiervan zeggen? elke keer dat ik tegenwoordig een nieuwe peugeot zie krijg ik een beetje het ‘been there donne that’ gevoel, heeft er nog iemand last van of ligt het weer aan mij?
Peugeot is gewoon sportief en rijdt comfortabeler. en ik heb meer ervaring met een Peugeot dan een Citroën, moet ik bekennen;-)
citrofiel evil twin
Ik wist dit al lang!
Peugeot 308 ? Prachtige auto ! ! ! !
@ Marcel; Peugeot is sportief?! Oke, sommige uitvoeringen, maar over het algemeen genomen is ook Peugeot toch een comfortabel merk.
En Peus comfortabeler dan Citroën?! En sportief én comfortabel tegelijk?! :?
Citroën dat is gewoon dikke roestbakken net zoals het was tis gewoon hetzelfde als opel die peugeot 308 tis een mooie auto maar lijkt te veel op de 307 ik vind dat ze dat gewoon nog wat meer veranderingen in hadden mogen brengen alleen die neus is gewoon vet tof net een ferrari enzo look
citrofiel evil twin
citrofiel evil twin
trouwens ze spreken ook over een peugeot 2007.Die impressie is echt top.
http://images.km.ru/auto/22_peugeot_2007.jpg
citrofiel evil twin
Nogal logisch dat de 2007 gebouwd zal worden want er komt ook een C3 streetlounge mss op dezelfde basis?
http://images.worldcarfans.com/articles/2007/8/13/6070813.001/6070813.001.1M.jpg

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).