Ferrari’s 60e verjaardag hebbedingetjes

Auteur: , 17 Reacties

Sommige mensen sparen Ferrari's, maar dat is niet voor iedereen weg gelegd. Ferrari weet dat ook en daarom zijn ze druk in de weer met merchandising. De mensen met een iets minder zware portemonnee, die zich geen gelimiteerde editie van de 612 Scaglietti kunnen veroorloven, konden al kiezen voor manchetknopen, een telefoon en een notebook. Maar om nog eens goed te vieren dat het merk 60 jaar bestond hebben ze nog iets nieuws uitgebracht.

Afgelopen jaar heeft Ferrari ter ere van haar 60e verjaardag een toer rond de wereld gemaakt. Gedurende die tocht werd een estaffettestok meegenomen, waarop een embleem zat voor ieder jaar dat het merk bestaat. Om hier nog een extra slaatje te slaan heeft Ferrari in een gelimiteerde oplage van 1947 stuks deze badges in een collectie uitgegeven. Helemaal gratis is dit collectorsitem ook weer niet. Je moet nog steeds bijna 1686 euro neertellen voor deze hebbedingetjes. Bestellen kan in de Ferrari Store. (via autoblog.com)

Ferrari verjaardagsemblemen17 reacties

1686 €.. Doe maar duur:P En je hebt er niet zo veel aan ook.
Maarja als je een ferrari kan kopen kan je dit ook kopen;)
Uhmmm komt er geen speciale F versie? F60?
waarvoor €1686?
De Enzo is eigenlijk al de F60 (kwam na de F50). Een opvolger van de enzo zie je waarschijnlijk pas ergens in 2012 als de nieuwe motorlijn uitkomt ipv daarvan krijgen ”we” nu een opgeleukte 612 als speciale ferrari.
@ Syrix

die is er al jaren, nl. de Enzo!
ter ere van haar 60e verjaardag?? sorry hoor maar is ferrari niet wat ouder dan 60?
@ Jesper

Nope, Enzo Ferrari kwam pas op 2 maart 1947 met zijn eerste auto, de Ferrari 125 S. Daarvoor was hij o.a. coureur voor Alfa Romeo.
@Chefke: en ook team chef.
ben je dan niet goedkoper uit met een laptop of een telefoon?
@ Funnyjacket, neuh. geloof dat de Ferrari laptop niet echt goedkoop is. Je kunt beter de Puma Ferrari schoenen aanschaffen als je dan toch wat wil.
@ Ejay

ik snap niet dat mensen voor hun plezier mat dat soort lelijke schoenen rondlopen
Het is 2008, Ferrari is nu 61. Waardeloos dinggetje dus.
@ Chefke, oke dan ligt ie 2 maanden in de winkel en DAN is ie waardeloos.
volgens italiaspeed komt er in 2009 een vervanging van de enzo oftewel een verjaardagsmodel.
volgens mij was de f50 ook niet uitgebracht in het jaar dat ferrari 50 jaar bestond
@ Sjaak

Ja jammer joh, maar na 2012 mag ferrari geen superzuipende superautos maken zoals de enzo ( F60 ). Alleen als ze veel beter worden voor het mileu!
De F40 is wel precies 40 jaar na de oprichting van Ferrari, de F50 echter is van 1995 oftewel 48 jaar na de oprichting. Ik denk dat ze F48 slordig vonden staan.

De Enzo is van 2002 (55 jaar na oprichting) en als de opvolger van de enzo in 2009 komt is die 61 jaar na oprichting… het klopt niet helemaal.
ze hadden zeker geen zin om steeds 10 jaar te wachten , ben benieuwd hoe de opvolger van de enzo er uit ziet

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).