Gallardo crasht hard op Belgische A12

Auteur: , 96 Reacties

Gevalletje roekeloos rijgedrag met pijnlijke afloop maandagochtend in België. Op de A12, ter hoogte van de Breendonkstraat, kwam een Lamborghini Gallardo Spyder met flinke vaart van een parkeerplaats stormen richting een verkeerslicht, en daar ging het mis. Goed mis.

De Gallardo in kwestie knalde met een hoge snelheid op een Xsara Picasso, raakte een vrachtwagen en trof daarna nog een aantal wagens. Vervelend, maar niemand raakte zwaargewond. Na de crash stapte de bestuurder van de Lambo -niet de eigenaar- uit en maakte zich uit de voeten door in te stappen bij een bevriende BMW-rijder. En weg was de brokkenpiloot, nog voordat hulpdiensten ter plaatsen waren. Het gezelschap schijnt daarvoor uit een club genaamd Carré gestapt te zijn, wat dit hele zaakje alleen maar meer laat stinken.

De politie is nog steeds op zoek naar de veroorzaker van dit ongelukje. Meer inside info over deze crash is te vinden in de reacties van nieuwsblad.be, daar hebben zich al een aantal getuigen gemeld. Foto’s van de gehavende Lambo HIERR. (fotocredit: Theo Derkinderen)

Met dank aan iedereen voor de tips!96 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Nieuwsblad.de? Jah, doch… :-)
Ik zie twee Picasso’s. Ik denk dat het een aanslag met voorbedachte rade is!
mwah, doet me niet zoveel! worden er toch zat van gebouwd :D
exclusieve club genaamd Carré

Exclusief? Carré? Lol, echt wel dé plek als 15-jarige kutjes die zich laten neuken voor och arme 2 lijntjes coke je ding zijn. Kom op, ik kan begrijpen dat je niet zo bekend bent met het Belgische uitgaansleven maar Carré bestempelen als een exclusieve club is ze toch echt wel iets te veel krediet geven. Elk beetje kerel met zelfrespect mijd dat kot als de pest. Is goed voor de zogezegde jetset en de trutjes die er toch zo hard naar opkijken.

Myrano’s (vooral de private parties), The Wax, da’s exclusief. Lekker romaans decadent, vooral Myrano’s. Studio 44 op Avenue Toison D’or is ook wel leuk, best wel een hoop gangstertjes daarbinnen, maar de vrouwtjes zijn er ook wel naar. En dan lekker gaan eten in de Belga Queen of Aux Armes de Bruxelles. Coke snuiven van de bar opgelegd met spiegelglas, en als de baas dan z’n mond opendoet gewoon ff van “hey, der liggen der ook een paar voor u ze man” en alles was weer koek en ei. Of de zalen boven de 69 (ja, die bestaat echt. Fuck Matroesjka’s) in de Statiestraat, haha, de Romeinen zouden jaloers geweest zijn. Kost je ook wel wat natuurlijk, maar kwaliteitsvlees heeft nu eenmaal z’n prijs. Carré exclusief…Nu beledig je toch echt wel een hoop mensen hoor… ;)

Maar goed, on topic. Jammer van die Gallardo. Ach wat lul ik ook. Fuck Gallardo’s, ze zijn al even gewoon als een Clio. Mooi, ram er nog maar een paar naar de verdoemenis.
@kingkay: Duidelijke taal, heb de onterechte kwalificatie direct weggehaald. ;) Goed verhaal verder, nog tips over de betere clubs in Antwerpen?
@ricardo: Zoals ik hieronder al aangeef, naar verluid is de Anneessensstraat weer aan’t opleven (twee straten van de Statiestraat waar de 69 zich bevindt). Op ’t Eilandje zijn er ook wel enkele privé-clubs die de moeite zijn. Zelf ga ik tegenwoordig vooral in Brussel op stap moet ik bekennen. Myrano’s op uitnodiging, lekker gaan eten ervoor of erna, een paar uurtjes langs de Fuse.

Zeg misschien beter eerst ‘ns wat je voorkeur is? Decadente toestanden à la Studio 54 waar er meer in’t rond geneukt wordt dan op de set van je gemiddelde porno-film of toch liever iets waar het wat meer om de muziek draait?
@kingkay: Carré moogt ge pas binnen vanaf 18, dus uw 15jarig kutjes gedoe klopt niet. Zitten veel bv’s ook, dus zo slecht zal het daar toch niet zijn. ah wacht, misschien ben je buitenlander en mocht je niet binnen? :D
@As_long_as_it_is_fast: dude, wil jij elke 15-jarige die zich weet op dirken als ‘iets ouder’ 5 cent geven? Trekt je bankrekening dat? ;)

Dat van die BV’s klopt, en dat maakt het wat mij en vele anderen betreft dan ook niet tot aanbeveling strekken. Laten we wel wezen, als een sujet als Veronique De Cock Carré frequenteert dan weet je toch wel genoeg zeker? Wil jij daarmee geassocieerd worden? Mij niet gezien hoor. En ik mag overal binnen, ik ben een rasechte Belg. Nuja, toch voor de helft. ;)

Echt, als je iets iet of wat mainstream wil ga dan naar Lagoa of Fuse of Café D’Anvers of zo, maar kom op, toch niet de Carré?
@kingkay: Allez man, veronique de kock! :D En je moet bij het binnengaan en aanmaken van je kaart je paspoort laten zien, dan kan je nog opdirken wat je wil. 18 is 18, tenzij je Romelu Lukaku heet, die mag ook binnen. Maar voor de ‘gewone’ mensen is het 18. En ik moet zeggen, ik amuseer mij daar iedere keer wel, hoewel ik niet ga zeggen dat ’t vrouwvolk dat ik daar tegenkom, vrouwvolk is om mee naar huis te nemen of over naar huis te schrijven. Maar dat neemt niet weg dat de muziek er goed is en dat je je kan amuseren als je met kameraden gaat.
@As_long_as_it_is_fast: Ik kan onze vriend Kingkay alleen maar bijtreden. Carré is voor mietjes, coiffeurs, wannabee bv’s , mislukte voetballers en wijven die met eerder vernoemde soort de koffer in willen duiken.
Tim de Pril is daar garcon, allez komaan dat zegt toch al veel over het imago van dat kot. En voor de muziek hoef je daar al zeker niet te zijn.
@M3Power79: niet omdat daar nu 1 loser rondloopt (want dat is hij ook) dat iedereen die daar rondloopt een loser is. Maar goed, ieder ’t zijne, sowieso.:)
@kingkay:

Als je ooit de Carré bent binnengeweest, dan weet je dat ze jouw identiteitskaart vragen en dat er een foto wordt genomen van je gezicht.
Dus er komt zeker geen 15-jarige binnen.
@waxweazel: I know man, maar je snapt heus wel wat ik bedoel met 15-jarige kutjes. Trouwens, 15 of 18, voor mij zijn het beide kleine meisjes. Uit m’n buurt blijven moeten ze doen.

Maar genoeg Caré-dissing. Zij die er zich amuseren kan ik alleen maar veel plezier toewensen.
@kingkay:
Club Petrol!!
Vette underground shit! :D
Man, doe geen moeite, dit zijn kerels die graag uitgaan naar de plekken waar iedereen naar toe gaat! I feel you :D
@As_long_as_it_is_fast:
hij heeft groot gelijk als ie praat over 15jarige kutjes!
het is daar een triestig keetje, net zoals Noxx een grote discotheek wil zijn en dat eigenlijk niet is..
@kingkay: Jij bent zo te zien gefrustreerd omdat je nog nooit in carré bent binnengeraakt?
@kingkay: “…Exclusief? Carré? Lol, echt wel dé plek als 15-jarige kutjes die zich laten neuken voor och arme 2 lijntjes coke je ding zijn. Kom op, ik kan begrijpen dat je niet zo bekend bent met het Belgische uitgaansleven maar Carré bestempelen als een exclusieve club is ze toch echt wel iets te veel krediet geven. Elk beetje kerel met zelfrespect mijd dat kot als de pest. Is goed voor de zogezegde jetset en de trutjes die er toch zo hard naar opkijken…”

Gisteren all over the world wide web.. Engels meisje van 13.. heeft zich laten uitwonen door 3 kerels tegelijk.. voor een sigaret… nuf said.. :?
@Freewarefreak: Jah, heb het daarnet gelezen op HLN. Triestig, meer kan ik er niet van zeggen. Een mens zou z’n kinderwens voor minder overboord gooien :|
Wat jammer van die Xsara Picasso…
@Esprit_de_Flandre: jij bent hier ook quasi 24/24 te vinden eh? :)

Biertje? Of heb je valabele redenen om toch maar voor een Spa Blauw te gaan?
@kingkay: Spa blauw?? Hoe bedoel je?

Doe maar biertje hoor ;)
Nique l’extreme droit et ah oui, j’ai oublié, nique l’état.
http://www.youtube.com/watch?v=-kg-2QFKpz0

Supernummer!
Die lambo is goed kapot, en dat eitje ziet er ook niet al te best uit… Wel erg apart dit verhaal…
@ kingkay wij hebben dezlfde smaak qua uitgangs leven respect. Dit zijn echt wel chille plaatsen. Maar het is geen echte spiegel maar een zilverplateau :) see you there haha
@mortsel2640: :D Speigelglas, zilverplateau, whatever, het schoof in ieder geval naar behoren ;)

Van Mortsel ja? Mooi zo, represent 2000 Antwaarpe!!!
De planeet.

Nee, ernstig even. OK, of misschien ook niet. Ik hoor dat het in de Anneessensstraat ook weer leuk aan’t worden is de laatste tijd? Ben er al even niet meer geweest, jij wel? De Reeves was vroeger wel leuk. Zalige mensen leren kennen daar. Ah, Antwerpen, Sin City van de lage landen.
@kingkay:

Ik mis de Noxx nog in je rijtje? Ben er zelf nog nooit geweest, al hoor ik er wisselende verhalen van. Wel een aantal keer naar d anvers.. Leuke tent, aparte figuren;)
@72bug: Noxx… goh, het is er heel knap ingericht en de muziek valt doorgaans ook heel goed mee, maar het volk dat er komt ligt me niet echt. Al denk ik dat dat vooral aan leeftijd ligt, de keren dat ik er geweest ben bestond het meerendeel uit jonge twintigers/late tieners en zelf ben ik toch wel wat ouder (niet dat dat an sich een probleem hoort te zijn, maar je hebt jonge twintigers en je hebt jonge twintigers if you catch my drift). Op zich is Noxx zeker wel ‘ns de moeite waard om te doen, maar ook niet meer. De special parties zijn wel serieus de moeite naar verluid, al ben ik zelf nog nooit naar eentje geweest.
Had die Citroën eigenlijk wel winterbanden? Of ben ik nou te vroeg of te laat met deze discussie?
Carré exclusief???
Voor zover ik weet staat het binnen heel België bekent als marginaal.
-edit: is al aangepast-
@Hupke: staat bekend, niet bekent. Zegt meer over jullie marginaliteit dan over die van de carrégangers.
Ik ga daar, das op 10 minuten van mijn thuis, erg gemakkelijk en ik ga er liever dan in The oh, of sottos, of t zottekot of den illusion of de cherry moon en al die andere marginale toestanden. Carré heeft tenminste nog dresscode.
@As_long_as_it_is_fast: jah, maar wat je daar opnoemt is dan ook echt wel het laagste van ’t laagste. Heb ‘ns 6 maanden voorwaardelijk gekregen omdat ik met 2 maten een buitenwipper (yeah right) van The Sottos z’n domme kop een paar keer langs een vuilbak heb gehaald. Maar nee, als dat je keuzemogelijkheden zijn dan is Carré idd nog wel de betere keuze. Serieus, spaar je geld ‘ns een maandje of twee op en trek naar Brussel, de buurt rond La Bourse is een goed begin.
@kingkay: dat van buitenwippers met hun gezicht door de vuilbak halen zie ik je graag proberen in carré. :D daar staan ze met z’n 4 aan de ingang, 2 aan de poortjes en dan nog 1 aan de zaalingang. En als je pech hebt loop Valentijn Overeem daar nog rond ook (moet je is youtuben, die is op eurosport geweest, wat een beest. :D) En mijn geld sparen ben ik mee bezig, ik heb examens, dan kom ik niet buiten. Geef wel liever geld aan reizen dan. ;)
PS: Wat loop je daar in sottos te doen?! :D
@As_long_as_it_is_fast: gewoon, we waren daar in de buurt en wilden iets gaan drinken. En dan zijn we dus maar Sottos binnengestapt. Een uur later zat het ertegen met twee stomdronken kerels, beetje trek- en duwwerk, op zich niets erg. Komt dat slap excuus van een buitenwipper zich plots moeien en geeft ie m’n maat zonder waarschuwing of nog maar te weten wat er aan de hand was een boks plat in z’n gezicht. En ja, toen zat het er écht wel op natuurlijk. Ik ben een heel vredelievende jongen doorgaans hoor, maar van m’n maten blijf je af.
@kingkay: nog stoerder
@kingkay: stoer
Maar goed, genoeg geluld. Slaap ze :) En veel plezier in de Carré nog ;)
@kingkay: Kan je beter versuz gaan vind ik… :D & Daar moet je ook geen ruzie hebben met de portiers, Brecht Wallis (Google maar eens, heeft K1 gevochten) staat daar aan de deur..
@As_long_as_it_is_fast:
Waaauw een dress-code, want we moeten er idd allemaal hetzelfde uitzien.. :s
Dood en dood sonde van die picasso! Het was een Speciale uitvoering, met van die wielen die kunnen klappen waardoor je kan vliegen! (Sorry, ben te lang aan ’t werken!)
@ kingkay nee maat ben daar zelfs nooit geweest. En nu staat mijn uitgangsleven op pauze. Met die kut exame. Pff tis weer van nieuw jaar gelede. Oh dat was nog is een bergje haha drank en lekkere wijven. Hoho maat ik heb van 1 ding spijt. Khad toen zoveel gedronke dat mijn jantje niet wou marchere
@mortsel2640: haha, da’s natuurlijk altijd wel het probleem met drank en drugs. Je denkt dat het allemaal wel meevalt, maar als het er dan op aankomt…

Ach, als het een troost kan wezen, het overkomt de beste onder ons. Zo ook mij af en toe :P ;)

Wat studeer je?
Dus mensen mijn verjaardag in studio 54 opsa kan ni wachten
Aan den ua in tstad ofcourse. Voor handelsingenieur f*ck ik kan het amper schrijve. Mijn eerste jaar dus. En had vandaag mijn eerste fles :)
@mortsel2640: begin toch al eens met fatsoenlijk schrijven. :D welk vak had je? Hier TEW in Leuven en morgen (seffes) management accounting, very nice. :p
@mortsel2640: Je bent niet de enigste die 2e zit in je agenda mag schrijven voor deze zomer.
@As long…: Jup accountancy is voortdurend oefeningen maken, maar je moet er wel die tijd voor hebben en daarvoor minder op bv autoblog of youtube zitten wat voor mij al een groot probleem is. :)
@Nv: tijdens de examens altijd autobloggen, ongelofelijk. :D
Kingkay heeft wel overal wat op te zeggen, volgens mij wil hij de meeste posts halen dit jaar als ik dit zo zie
@SvenB: sorry. Zei je iets?
Nah, de meest eposts gaat niet lukken, kheb andere verplichtingen, af en toe, soms.
@svenB mensen die wat meemaken kunnen meestal goed meespreken. @KingKay jij moet dit jaar citrofiel of pedofiel hoe dat em ook heet verslaan ( meeste reacties)
@mortsel2640: Wie is citrofiel?
Wat is KingKay ?
@ mortsel2640 : citrofiel of pedofiel hoe dat em ook heet

Kerel, ik lag hier strike man. Dat gaat Mr. Citro niet leuk vinden :D

Ik hoor het je zo uitspreken als Antwerpenaar. Schitterend :lol:
@kingkay: Is mortsel een Belg ?
Maar goed, genoeg geluld. Slaap ze. Veel plezier in de Carré nog ;)
@as-long… Statiestiek maat en het was ne dikke fles, acc is voor volgende week, @kingkay mja tis tog ma nr citroen rijder zo soft als de suspensie van zijn wagen. Pff ik zit egt in ne diss mood
@mortsel2640: ha, statistiek had ik in eerste zit een 3, been there done that. In tweede zit wel gehaald. ;) Accountancy is gewoon vollenbak oefeningen maken. :D
succes ermee.
@kingkay wow heb jij mij just op de vorige artikel gedist :p ik weet wel wat mudak betekent. Ik kom uit die streek :D
@mortsel2640: Mudak is een fertylatatie, afgeleid van
fertrygraht. In sommige landen staat daar een ernstige lijfstraf op. Zulke handelingen zijn verboden met dieren.
Doen jullie dat nog steeds ? Jij en KingGay.
Ik was even in de war omdat jullie (KingGay en jij) ook iets doen mbt pado`s.
OT is dat een binnenweggetje die A12 in Belgie ?
@boygeorge: Kom geen smartpants zijn. als jij niet weet waarover wij het hebben zwijg dan gewoon
@mortsel2640: Ow, is dat zo? Van waar ben je dan wel afkomstig? :) Sweet. Ik ken wel wat woordjes Russisch, kan ook moeilijk anders. Ik zit meer tussen Oost-Blokkers dan Belgen.
@kingkay: Ik kom uit kirgizie. voorbije zomer nog naar rusland geweest. Kheb nog familie daar..
Haha, wat een gepats in dit topic. Is iedereen z’n e-penis weer flink gegroeid?
“Vervelend, maar niemand raakte zwaargewond.” Ik vind het eerder vervelend dat er niemand zwaargewond is geraakt. Want dat is blijkbaar de enige manier om die rotte appels van de straat te vegen!
Ik hoop voor em dat ie verzekerd is
@rockandroll22: een donkerbruin vermoeden doet mij denken van niet
@NLBUURMAN: in de krant ( het laatste nieuws) staat dat het een lease auto was en de maatschappij heeft de klant nog niet vastgekregen
@Panther: sinds wanneer kun je een lambo leasen?
@NLBUURMAN: Ik denk ook dat ze eerder een verhuurbedrijf bedoelen maar er staat letterlijk ” de eigenaar van de lamborghini – een leasingmaatschappij – kreeg haar klant gisteren niet te pakken”
Rijdt Patrick K. in een Lambo tegenwoordig?
Dat noemen we nou…. de onderwereld.
Ik ken de Carré vrij goed, ben er al vaak geweest, goeie muziek en zo, maar het loopt er wel vol volk die zich beter voordoet dan dat ze zijn…

Zo stond ik eens in de rij naast een man in maatpak die daar zijn laatste 50 euro van de maand kwam opdoen, het was nog niet in de helft van de maand of zo…
@Volvo_440_turbo: :lol: Typisch…
@kingkay: wat vindt je van Culture Club?
@Volvo_440_turbo: en die zei dat tegen een wildvreemde? Strange
@M3Power79: Whahah lol
heerlijk die discussies die volkomen off topic zijn haha. Anyway ik ken het uitgaansleven in Antwerpen niet zo best. Dus ik hou me er maar even buiten.
Amaai, dat doet pijn, het is ook de schuld van die A13.
Ik begrijp niet dat ze bij ons in Belgie een weggetje A13 noemen, dat geeft toch Bad Car Vodoo !?!..
Dit zijn dingen die in antwerpen wel vaker gebeuren… een jaartje geleden hadden we aan de metropolis ook een een lamborghini murcielage over kop liggen in het midden van de baan :p
http://www.autoblog.nl/archive/2009/09/13/ernstige-crash-met-lamborghini-murcielago-bij-antwerpen
Jup, daar woon ik dus, vroeg me al af waardoor er fille stond.
Hartelijk bedankt daarvoor!
Bij de Carré… verbaasd me niets… meest louche discotheek van België.
@xilver: gade gij nu ook nog beginnen ja? :D hoe lang is dat geleden dat je daar geweest bent? Dat is daar helemaal niet zo louche. En anders ben ik louche volk. :p
@As_long_as_it_is_fast: Eigenlijk moet ik hen gelijk geven, ik ga ook niet graag naar de Carré :D
@As_long_as_it_is_fast: Is al een tijdje geleden, maar toegegeven, er gebeurd daar toch altijd wel iets spectaculairs ;-)
@xilver: knaller van een fout => gebeurT
ammaii zè…das der nie goe veur… Net goed voor die picasso, dat er nog mensen zijn die in zo’n hok durven rondrijden(A) groot gelijk dat je die van de weg probeert te rammen… echter zou ik dat dan weer niet gedaan hebben met een Lamborghini..eerder met een Fiat Multipla ofzo..of een Fiat Doblo… dan hadden we meteen 2 lelijke hokken minder(A)
@LJ: wauw jij hebt humor.
@rvssax: mwa… tis wel zonde natuurlijk… en dan niet alleen van die lambo… zoiezo echt kut voor die mensen in die Citroën… leef wel met ze mee..
Lekker niveau hier zeg… :|
@Citrofiel: The truth isn’t pretty… :?

PS: Lambootje kopen? Ik heb er nog één.. zwart cabriootje.. lichte schade.. ;)
@Freewarefreak: Truth?
@Citrofiel: niet te zwaar aan tillen Citrofiel, ik weet zeker dat ie het niet slecht bedoelde.
Vertoon mezelf geregeld in de carré, en ik vind het er goed vooral omdat op de zaterdagen nogal naar je kledij wordt gekeken, en eerlijk gezegd heb ik er nog nog nooit ruzie geweten…in tegenstelling tot andere discotheken!
Als je (andermans?) Lambo zo toetakelt… En dan wegloopt? Kan maar beter niet zeggen wat er dan met je mag gebeuren van mij!
Heeft er iemand mijn lambo gezien? Ben hem kwijt sinds er iemand van de groep naar de Carré wou, en ik naar een goeie club…
@ M3power79

Die man was een vriend van een vriend waarmee ik daar af en toe naar toe ging.
Het maatpak was trouwens van zijn broer geleend :D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).