Lachspiegel-alert: MTM Audi R8 V10 BiTurbo

Auteur: , 11 Reacties

Chronisch aandachtsprobleempje en in de markt voor een vlotte tweezitter? Zoek niet verder & kijk even mee naar het nieuwste powerhouse van pk-fetisjist MTM. Een R8 V10 met 777 pk en vermomd als spiegel.

Van alle Audi’s die men bij de tuningtoko heeft aangepakt is dit een van de meest wrede en snelste ooit. Het vermogen van de dubbelgeblazen tiencilinder werd naar de 777pk getild en het Lambo-blok gooit nu 888 Nm in de strijd. Of beter gezegd, in de tijd dat jij deze zin leest is dit MTM-geval al van nul naar honderd kilometer per uur gesprint.

Bij een dergelijke vermogenstoename hoort natuurlijk een upgrade aan het remsysteem, die is er dan ook gekomen in de vorm van remklauwen met acht zuigers en enorme schijven achter de 20 inch velgen. Dat chroom is trouwens geen simpel wrapje, maar aluminium dat van zijn lak is ontdaan en waar de tuner 700 uur in heeft gestoken om het glimmend & glanzend te krijgen, zo meldt MTM vol trots. Duur grapje, want de prijs is met €400.000 dan ook niet bepaald mals.
11 reacties

Nee Ricardo, dat is een gewone spiegel hoor… :P
@Jokkebrok: Die foto bovenaan is niet voor niets scheef genomen. De fotoslaaf van dienst moest continue ROFLOLLEN bij het bekijken van deze bak. Kortom, lachspiegel. 8)
@ricardo: echt een lachspiegel inderdaad, in het echt ben ik veel dikker!
@CasperH: Dabedoek
Goeie wagen, zo’n R8
Toch heeft het wel wat. Laat dit beest eens los op de ring!
is die 400,000 voor het tuningspakket of is dat ook met de auti erbij in?
@spykerboy: inc audi r8 v10
wedden dat deze audi deze zomer wordt gespot in Dubai of Londen.
Toch boeiend om te zien dat je als je plastic bumpers polijst, deze ook zo mooi gaan glimmen :D Ergens is er toch iets met je mis als je hierin rondrijdt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).