Jaguar XFR-S Sportbrake: verre van incognito [gespot]

Auteur: , 15 Reacties

Als de XFR-S Sportbrake je gezichtsveld in komt rijden, dan kan je er never nooit omheen. Goeiendag, wat een schreeuwlelijk hebben de Britten gebouwd.

Jag XFR-S Sportbrake

Jaguar is de laatste jaren hard bezig al zijn modellen een upgrade te geven naar versies met op zijn minst 500 pk. Met deze 550 pk sterke XFR-S Sportbrake was deze missie volbracht: zowel F-Type, XJ, XK, als de XF zijn met een dikke V8 leverbaar.

Heel veel hebben we de XFR-S Sportbrake nog niet gezien, maar onlangs kwam hij voor de lens van wlfssjrd langs. Bij het beste tankstation ter wereld, langs de Nürburgring, zetten de heren chauffeurs de knalblauwe station met zijn diepgetinte ramen neer voor een afvulbeurtje.

Wat er in ging? 35 liter aan Super Plus met een octaangetal van 98 natuurlijk. Alleen het beste is goed genoeg voor de Britse transporter. Foto’s op autojunk!15 reacties

lekkuure dikke smurf!
Paar meer van deze en paar minder van die rs6. Geen idee of deze beter is maar het oog wil ook wat!! En dan zie ik liever deze.
@gerjan: De Rs6 vind ik anders ook wel een mooie wagen..
Wel waar dat er te weinig Jags rondrijden, want op zich zijn het zeker mooie wagens!
@gerjan: Amen! De RS6 vind ik maar overrated en doet me niks. Hell, de enige S6/RS6 die me iets doet is de S6 Avant Plus uit de straat. Dat er meer Jaguar’s en al helemaal XFR-S (Sportbrake) mogen komen. Wow wat is dit een heerlijke appraat!
Prachtbak! Jammer van de velgen, die ogen wat goedkoop.
@Corrado16v: Ogen dat wel, maar zijn het niet.
“Goeiendag, wat een schreeuwlelijk hebben de Britten gebouwd”

Nee, maar als Audi een auto in deze kleur neerzet, dan wordt (bijna) iedereen poepgeil….
@geecee: Al maakt Audi hun RS6 fluorgeel, dan geef mij nog maar deze Jag. Dan mag hij wel minder snel zijn en misschien minder verfijnd. Het is een Jag.
Automotive porn. Doe me deze maar, geen saaie kleur, meer dan genoeg vermogen en geen pauper/sjonnie associatie (tot ze hem zien ;-) )
Heerlijke auto, zoals velen hier met mij, zie ik deze liever rijden dan een RS6. Enige minpuntje, de achterkant bij zijaanzicht. Lijkt net of hij een kromme rug oid heeft. Verder: Lekker bezig de laatste tijd, Jaguar!
@krokant: een jaguar die sprongklaar is? ;)
@rolov: Zo had ik er nog niet over nagedacht. Scherp hoor
Echt een fantastische wagen om te zien, zag van ver iets blauws aan komen rijden, en zag toen dat het een xf-rs was, toen ik er heen liep zag ik dat het om een Sportbrake ging! Wat een geniale wagen is dit. Prachtig gewoon! Ook het geluid was goed grauw! Klonk super!
Pfff superdik!
Hij heeft zeker net 1 rondje ring gereden en ging dan maar tanken :-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).