Koop de ex-bijtellingsknaller van Fajah Lourens

Auteur: , 60 Reacties

Je buren zullen matgroen zien van jaloezie.

Je kon jezelf al Fajah’s dieet en trainingsschema aanmeten als je haar bestseller ‘Killerbody’ kocht, maar nu kan je ook haar oude auto kopen! Goed nieuws dus voor lieden die plegen de vuilnisbakken van bekende mensen te doorzoeken. Na ruim een ton gereden te hebben met Audi’s Golf MQB-topper wordt de A3 genadeloos aan de kant geschoven door ‘Faya’.

Nou is zo’n A3 in Nederland in principe natuurlijk niks speciaals. Begeef jezelf op een willekeurige snelweg in de spits en letterlijk overal om je heen zie je accountmanagers van of naar het werk zoeven in de C-segmenter. Gelukkig heeft de voormalig GTST-actrice de moeite genomen om haar A3 te differentiëren van de grauwe massa. Meest in het oog springend detail is de matgroene lak. Het gaat hier niet om een laagje plastic: volgens de verkoper is de auto overgespoten in deze kleur. Fajah houdt sowieso wel van matte auto’s.

De boswachter-achtige lak past overigens goed bij het feit dat deze A3 een heuse g-tron (rijtest) is. Dat betekent dat de auto naast de reguliere benzinetank beschikt over twee extra tanks voor griengas groengas. Niet om het gas zomaar met je mee te torsen, maar vooral omdat de 110 pk sterke 1.4 TFSI ook op dit gas kan lopen. Enkele jaren geleden maakte dit de auto goed voor veertien procent bijtelling.

Naast het aparte likje verf heeft de parttime DJ de auto ook nog voorzien van de nodige luxe, zoals lederen bekleding en stoelverwarming. Wel zo prettig als je op een winterdag in de kleine uurtjes weer eens uit een club rolt na een avond draaien op je laptop klikken in Appelscha of iets dergelijks. Dankzij het S-line pakketje oogt de auto ook net wat toffer dan normaal. Daarvoor betaal je echter wel een pittige prijs: met een ton achter de kiezen wil de verkoper op Marktplaats graag 29.500 Euro zien voor de A3. Dat is 600 Euro méér dan de kale nieuwprijs van de g-tron bij de introductie.

Bedankt Zekeriye voor de tip!60 reacties

Max 23000 euro waard, geen cent meer in mijn optiek. Die a3 zijn zo overrated duur voor zo weinig auto wat je ervoor terug krijgt.Elk vinkje kost belachelijk veel geld. Voor 30 k kun je zoveel leuker spul kopen.
@vagtroep: helemaal waar. Maar het kan erger, de Audi A1, die is zo gigantisch overpriced die is soms zelfs duurder dan een vergelijkbare A3. Vergleken bij wat Audi voor opties durft te vragen is BMW een budgetmerk.
@mashell: wel eens los gegaan op de optie-lijst bij BMW? Doet niet onder voor t prijzengala bij de priemiejum conculega’s.
@vagtroep: amen!!!!
@vagtroep: g trons en e trons zijn ook een schaal duurder vergeleken met een normale a3 maar dat is ook volkomen logisch
@vagtroep: deze prijs is inclusief wunderbaum. Valt best mee.
Vraag me altijd af waarom je zo’n ding nodig hebt. Je kunt je ook douchen.
@vagtroep: voor een G-tron? Dan zit je alsnog 7.000 te hoog…..
Ach hemeltjes ! Ook nog een automaatje voor deze sneue verschijning.
En het stuurtje is er heel vaak uit gestolen!
Denk ook dat het geen wrap is. Binnenkant van de deur heeft dezelfde kleur. Die moeite nemen ze niet bij wrappen.
@ahs1979: Dan zou ik me eens wat beter inlezen als ik jou was.

Wrappen zonder dat je ergens ziet dat het een wrap is kan al jaren namelijk.
@Donstil: en jij eens wat beter kijken want de originele lak is gewoon een metallic lichte(ere) kleur groen.
@thomasthomas: java groen metallic of Y6W
@ahs1979: Kijk eens bij welk bedrijf de foto is genomen.
Wat ziet het dasboard er goedkoop uit zeg op de laatste foto. Misschien omdat het scherm niet zichtbaar is en de verlichting uit staat…
@nino: dat lijkt inderdaad zo, daar was ik ook bang voor toen ik mijn A3 gekocht had op afstand… tot je het in het echt ziet! Veeeeeeeel beter
Het lijkt allemaal heel wat he? Matgroen, zwarte velgen, een echte Audi. Maar het is niet vooruit te branden met zijn 110 PK. Het exterieur is niet om aan te zien, het interieur is ook al zo dood als een pier. Wat een saaie bende zeg. Schandalig hoge vraagprijs voor dit blik.
@viezefreddyw: en dan ook nog te koop bij niemand minderen dan Matzwart.nl…mijn god wat een troosteloze ellende.
In geen 29 duizen 500 jaar
Veels te duur
Fajah who?
Uhm…nee laat maar
Die waggie is faya mi mang. Breng je doekoe, en boek m’.
Veel te vee geld voor zo’n nep-Audi
Lekker laten staan
Een mat groene Nissan Pulsar… zie je ook niet vaak.
Wie is dit dan?
Dat Amsterdamse Vespa kleurtje is zoo 2016
@c63: Wat natuurlijk ook de reden is van de verkoop ;-).
Vreselijk ding in meer dan één opzicht. Eigenlijk heeft het ding bijna alles tegen.
Wat een kaal en goedkoop ogend dashboard zit er in zo’n ding! Daar word je echt niet vrolijk van….??????
@rufctr01: moet je in het echt zien, stap eens bij een Audi dealer binnen
@rufctr01: komt ondat mevrouw laurens geen enkele optie heeft, zit er in het echt veel beter uit
Effe iets anders: accountmanagers zijn toch gewoon veredelde vertegenwoordigers? Waarom zo’n synoniem voor iets wat al lang bestaat? Zelfde idee als interieurverzorgster…
@madvillain: je kunt nu zelfs solliciteren op de functie van: manager first impressions….. Ofwel receptionist (e).
Beroepen moeten anno nu sexy namen hebben, anders reageert er geen hond meer op. Ik snap dat ook niet
Begin me nu een beetje te schamen als mede gtron rijder.. wat een bizar slechte smaak. Mijn a3 is scubablauw met hoogglans zwart en chromen details. Dat oogt tenminste luxe :) deze a3 ziet er zooo goedkoop uit.
@hartphotography: ik doe mee met een Misano rode. Kleur heeft een Audi nodig!
@hartphotography: das al een stuk beter! …
Van een jonge X5 naar een jonge A3… Zaken (wat doet zij eigenlijk?) gaan minder goed?
Zelf heb ik een A3 limousine nieuw besteld met 140pk tfsi en 18” in pro line plus, kostte 34k (in 2014) alleen geen automaat. Voor 4K meer heb je een erg mooie nieuwe A3
@cjdg: nog 34 erbij … staat mijn A3 ervoor ?
@timd: RS?
Gewone A3 met sportonderstel rijdt prima, maar redelijk emotieloos.
V40 die ik ervoor reedt stuurde beter. V60 nu is veel comfortabeler. En rustiger weggedrag op hoge snelheid.
@cjdg: nee! 2.0 TDI Quattro, maar wel met magnetic ride en al die poespas… ik heb echt van alles gehad… maar die A3 icm met sport onderstel en dat regelbare is mega .. althans, dat vind ik :D
@timd: dikke 60k voor een A3? Dan gok ik dat ruimte niet belangrijk is voor je. Voor dat geld heb je ook een mooie A4
@cjdg: bijna 70… ruimte is inderdaad niet belangrijk ( nog niet ) gelukkig heb ik hem goedkoper kunnen kopen in München met net geen 10.000 km op de teller… anders had ik dat er zelf ook nooit voor uit gegeven… voordeel nu.. ik heb een mega rijk uitgeruste A3 waar er geen een van in NL rondrijd, Audi dealer in München had deze auto besteld en heeft toen ook Audi exclusive dingetjes aangevinkt, zoals rode gordels, stiksels en ga zo maar door ..
@timd: ik zeg, foto’s :-)
@cjdg: staan op autoblog.. Audi A3 denk ik!? En anders op Instagram: DutchRS4
@timd: Mooie bak. Die witte RS4 heb ik al eerder voorbij zien komen.
Toen ik nog bij een Audi dealer in het midden van het land werkte kwam zij een TTRS proefrijden. Na de proefrit durfde ze schaamteloos te vragen of m’n baas de auto wilde sponsoren voor haar. Ik heb nog nooit iemand zo snel vertrekken.. Het heeft mijn mening over haar ook niks goeds gedaan. Wat een C-artiest.
Begin vorigjaar kwam ze voorrijden in een Porsche Boxter II, verwacht niet dat deze dame ooit eigenaar is geweest van een X5.
Karig karretje
Heeft ze nou een instant fisherman in de achterbak liggen ?
Ik zit liever direct aan de billen van Fajah, dan dat ik het moet doen met indirect contact. Daarnaast is Fajah veel interessanter ‘uitgevoerd’ dan deze Audi.
Vond de a3 een erg zouteloze auto…saai van binnen en van buiten en erg aan de prijs tav concurrentie. Exht een auto voor de liefhebber van badges ipv auto’s.
Het dashboard van mijn Rapid ziet er nog beter uit.
Ik heb nooit begrepen wat die Fajah zo bijzonder maakt… Knap is ze niet en in alles waar ik haar voorbij zie komen is ze ontzettend arrogant. Mis ik iets.
@oversoft: (Naast een vraagteken dan?)
600 euro meer dan de nieuwprijs met een ton op de teller. Voor 600 euro meer dan de nieuwprijs heb ik nog een mooie Alfa 156 te koop met 240.000 op de teller.
Een hoop RS modellen rijden ook met gastanks achterin, meestal een enkeltje richting DLD
De wielen staan recht en het stuur niet… schade gehad?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).