12 bekende moeders in noemenswaardige auto’s

Auteur: , 30 Reacties

In het kader van moederdag zochten wij voor u uit in welke bolides de leukste en bekendste Nederlandse moeders rondscheuren.

Sylvie Meis

Chantal Janzen
De presentatrice van “De Jongens tegen de Meisjes” is op autogebied vrijwel heel mannelijk Nederland te snel af. De lekkerste moeder van Nederland maakt Amsterdam Oud Zuid namelijk onveilig met een Porsche 911 Carrera 2s Coupé met een topsnelheid van 300 kilometer per uur. Het ultieme koppel?

De Porsche van Chantal Janzen

Daphne ‘DD’ Dekkers
Al een wat belegen moeder, en ook de categorisatie ‘babe’ zal door sommigen in twijfel worden getrokken. Maar als je meer irritante boeken over het ouderschap hebt
geschreven dan dat je aan tennisrackets hebt gezeten, dan verdien je een plekje.

Daphne Deckers

Femke Halsema
Je zou verwachten dat iemand die zo lang bekend stond als het gezicht van Groenlinks in de schoonst mogelijke hybride rondscheurt. Dat was ook zo, tijdens de verkiezingen tenminste. Daarna stapte Halsema als vertrouwd weer in haar Mercedes W123 200 sedan de trein.

Dit model Mercedes rijdt Femke Halsema

Katja Schuurman
Haar peperdure Ferrari F355 overleefde een ritje over de snelweg maar net na een motorbrand en ook deze bestelbus ondervond aan den lijve hoe hardhandig de presentatrice is. Daarnaast is het niet meer op een hand te tellen hoe vaak ze haar rijbewijs moest inleveren na weer een dronkenmansrit. Echt gelukkig is Schuurman dus niet op autogebied. Het is te hopen dat het haar Alfa Romeo Spider beter afgaat…

Schuurman scheurt in deze Ferrari F355

Georgina Verbaan
Een autoliefhebber waar veel mannen alleen maar van kunnen dromen: scheurt graag en heeft het niet zo op fietsers. Verbaan werd in 2003 met lover Jort Kelder gespot in een Saab cabrio en toonde in 2013 interesse in de Zweedse bak van collega-moeder Sanne Wallis de Vries. Tegenwoordig verplaatst ze zich in een Smart, maar haar droomauto komt uit Italië.

Smart Roadster

Anouk
Staat bekend als een vrouw met ballen en dat zie je zeker terug in haar autokeuze. De voormalig Songfestival-deelneemster krijgt wat ons betreft namelijk douze points voor haar Porsche 911 Carrera GTS in chocoladebruin. Iets zegt ons dat deze blonde diva wel raad weet met haar 408 pk’s.

De Porsche 911 Carrera GTS van Anouk

Renate Verbaan
Misschien niet de meest verrassende keuze, maar wees eerlijk: de gewrapte Range Rover Sport is zeker geen verkeerde auto om te cruisen door de PC Hooftstraat en de rest van Amsterdam Zuid.

Renate Verbaan en haar Range Rover Sport

Fajah Lourens
Ook Fajah Lourens heeft iets met matte bolides. De actrice/dj rijdt namelijk in een BMW X5 die ze zelf van een matzwarte wrap heeft laten voorzien.

De BMW X5 van Fajah Lourens

Doutzen Kroes
Doutzen maakt niet alleen naam als model, maar doet het ook goed als autohandelaar. Zo verkocht ze in 2011 haar Mini Cooper S en dook twee jaar later haar matgrijze BMW X5 M op. Hoe Doutzen nu rondrijdt in New York is niet bekend, maar ze doet het vast en zeker in stijl.

Deze Mini Cooper S had van jou kunnen zijn

Koningin Maxima
Wie net als onze koningin in stijl wil rondrijden had begin 2013 de Volvo S80 van onze koning op de kop kunnen tikken. Maxima laat zich liever rijden in de Audi A8L, al is dat niet altijd even handig. Wie weet is het tijd voor een tweede auto, zoals een van deze oranje Audi’s?

Koningin Maxima laat zich graag rijden

Sylvie Meis
Sommige vrouwen wisselen sneller van man dan van auto en het afgelopen jaar viel ook Sylvie in die categorie. Ze probeerde ooit een BMW, maar is nu al een tijdje trouw aan Mini. Ze werd enkele weken geleden nog gespot in haar zwarte Mini Cooper S, voor het huis van ex Rafael Van der Vaart. Daar kwam ze vast niet alleen langs om de felgroene spiegels te showen.

Sylvie Meis probeert een BMW cabriolet

Kim-Lian van der Meij
Je moet wat om op te vallen, zo moet deze musicalster gedacht hebben. Ter promotie van de Gouden Televizierring reed zij rond in een gouden Mercedes CLS, gewrapt door Curis. Over smaak valt te twisten, maar uitzonderlijk is deze Mercedes zeker.

De gouden Mercedes CLS van Kim-Lian van der Meij30 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Oke, dus ik heb een milf auto…
Btw, is die gouden cls niet in beslag genomen?
@bollegek: Als je dat nog niet wist..
@amg65: maakt niet uit he, als ik er maar lol in heb. En het voordeel van een vrouwenauto hebben is dat ze graag bij je instappen!
@bollegek: Die CLS was een demo van Mercedes NL.
fajah lourens.. kwijl kwijl
Alfa Brera Spider? Juistem.
@nickbongio: als in de ‘huidige’ Spider.

De Spider bestond al in de 60s. Die ‘oude Spider’ bleef tot in de vroege 90s.
Toen had je de ‘GTV Spider’: Op basis van de hoekige GTV
De ‘huidige Spider’ noemt men ook wel ‘Brera Spider’ op basis van de Brera.

Conclusie:
1 naam maar toch verschillende modellen, verschillende oorsprongen. Duidelijk zo?
@nickbongio Klopt inderdaad wat @toyotafortuner zegt, maar heb het voor de duidelijkheid toch nog even aangepast ;) Thanks!
@toyotafortuner: Nee, niet zo duidelijk eigenlijk.Er klopt namelijk helemaal niets van.
Van al die chicks die genoemd worden zou ik mijn hond nog aftrappen.
Ik ken wel knappere vrouwen in mooiere auto’s maar ja: geen golddigers of actrices in een of andere soapserie waar alleen puberend en bejaard Nederland naar kijkt
@awesome: je moeder roept! Of je de hond uit wil laten voor je naar tennisles gaat.
@rolov: de laatste moeder die mijn naam riep, dat was die van jou…
@awesome: ik weet ze ook wel knapper, maar ik zou ze allemaal doen hoor. Wacht maar tot je volwassen en getrouwd bent ;-)
@siemi: 36, getrouwd en vader.
Misschien moet jij je eens af gaan vragen of je wel gelukkig bent als je in dezelfde situatie verkeerd maar anders denkt.
Is idd een leuke auto voor een vrouw, die smart roadster..
Fajah Lourens kwam laatst op mijn werk aanrijden in een oude Porsche Boxster S van de vorige generatie. Die X5 is waarschijnlijk niet van haar.
@citroen4life: want? Ze kan maar een auto hebben?
@545e60: want een oude verrotte Boxster past in mijn beeld niet naast een BMW X5….
@awesome: eens, maar Doutzen toch niet? Selfmade woman, en man, wat een mooie vrouw! Maarja, dat is mijn smaak ;-)
@str8six: ok, Doutzen had ik even over het hoofd gezien. Vraag me niet hoe…
@awesome: je was waarschijnlijk te druk met je hond erop aan het trekken.
Dan zal het mijn leeftijd wel zijn, maar doe mij dan maar Daphne Deckers.
@chipmunk: Kun je ook niets aan doen dat je al 65 bent.
Die goude mercedes-benz cls stond laatst nog bij de politie achter slot en grendel
@henkhupelschoten: zoals gezegd, dat was een andere.
@henkhupelschoten: zie eerste comment…
Fajah rijdt ook in een zwarte Porsche Boxter, ze komt iedere zondag bij mij op het werk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).