163 vluchtelingen opgepakt langs Duitse snelweg

Auteur: , 21 Reacties

Een voetganger langs de snelweg is zorgwekkend, maar 163 tegelijk, dat is waanzin. De Beierse politie plukte gisteren rond de grens met Oostenrijk een kleine 14 dozijn vluchtelingen op, die daar waarschijnlijk door een Coyote waren gedumpt.

Gelukszoekers bij Calais

Niet alleen rond Calais, Ceuta, Mellila, en eilandjes als Lampedusa en Lesbos hangen de illegale vluchtelingen er met de benen uit, ook op het vasteland duiken steeds vaker grote vluchtelingenstromen op. De grenscontroles zijn binnen Europa weg, en dus weerhoudt het bepaalde mensen er niet van zo veel mogelijk arme drommels op een zo klein mogelijk oppervlak te proppen, en voor een flinke winst naar de plaats van bestemming te transporteren.

Maar soms wordt die plaats van bestemming niet gehaald, en de lading ergens onderweg gedumpt. Zoals aan de Duitse A3, waar de politie gisterochtend na meldingen van automobilisten verspreid over twee plekken niet minder dan 163 Irakezen, Afghanen en Syriërs aantrof. Ze werden door de Hermandad naar een opvangcentrum gebracht, waarna verder kon worden gedweild met de kraan open.

Misschien is het een idee om in de grensstreken wat strenger te gaan controleren op geblindeerde busjes?

Foto: niet de vluchtelingen in Duitsland, maar de harde alledagse realiteit door de ogen van een Franse motoragent bij Calais (video).21 reacties

Schitterend, de VS maken ergens bonje, trekken weg en wij krijgen de halve bevolking van die landen over ons heen omdat de EU GEEN eenheid kan uitstralen.
En die mensensmokkelaars lachen zich rot !

Ik kom al jaren in Calais en ik ben al meer dan tien jaar stomverbaasd hoe het er daar aan toe gaat, niemand doet iets, niemand steekt ene vinger uit, de Gendarmerie staat erbij en kijkt er naar en het aantal gelukszoekers die naar Engeland willen, neemt alleen maar toe !
Nog een jaar of tien en het vluchtelingenkamp is groter dan heel Calais !

En dan was er een kort item bij BBC News dat er vermoedelijk 130000 mensen in het VK als slaven leven !!!!!
Dan zeg ik : Het is toch veel en veel humaner om die mensen op te pakken en ze terug te
sturen naar hun land van herkomst ?
@desjonnies: ik ben ook bij terugsturen, ze hebben hier ook helemaal geen toekomst. Zorg dat je je land van herkomst opbouwd voor je volgende generatie.
@desjonnies: Je heb wel enig zins van gelijk. Maar het was makkelijker geweest als ze daar al wisten dat ze hier niets te zoeken hebben.
@desjonnies: ik ben het met je eens maar kun je mensen terugsturen naar een oorlogsgebied waar een regiem heerst (IS) ? Wij hebben die gasten zon beetje in het zadel geholpen met onze vredesmissies, we hebben het alleen niet afgemaakt.
@desjonnies: wat lost dat op? Die mensen komen hier omdat ze in hun eigen land totaal geen toekomst hebben. De toestroom zal echt niet stoppen. Een minimale kans hier op een illigaal bestaan is voor hun altijd beter dan de situatie in hun thuisland. We hebben zijn er zelf ook debet aan door vanuit angst voor de islam in het midden oosten de confrontatie op te zoeken
@desjonnies: “Dan zeg ik : Het is toch veel en veel humaner om die mensen op te pakken en ze terug te sturen naar hun land van herkomst ?”
Deze mensen zelf denken daar blijkbaar anders over. En zij maken de beslissing, betalen de mensen smokkelaars. Zij zullen er wel over nagedacht hebben. Het enige echt humane is de welvaart herverdelen of voor iedereen toegankelijk maken. Maar dat willen we niet want dan moeten wij inleveren. Het is een duivels dillema waar in de huidige situatie helemaal niets humaans aan is.
@mashell: zulke mensen weten niet waar ze aan beginnen. Er worden sprookjes verteld waarna ze alles opgeven om hier te komen. Bovendien kunnen de aller armsten de reis niet betalen. Het zijn juist de mensen met een beetje geld, met een beetje toekomst daar die hier komen. Juist de mensen die het land daar moeten en kunnen opbouwen.
@mashell:
Deze mensen worden vaak gelokt en er wordt hen een gouden toekomst voorspeld.
Eenmaal aangekomen – vooral in het VK – wordt hen verteld dat ze nog een enorme som geld schuldig zijn en derhalve als slaaf mogen gaan “werken”om die schuld af te betalen.
– Vaak nog voor landgenoten ! –
Vrouwen die aantrekkelijk zijn, zijn helemaal geliefd want die worden de prostitutie in gedwongen.
Het valt me altijd op dat ze naar : Zweden, Duitsland, Engeland of Nederland willen, maar nooit zeggen dat ze graag naar Portugal, Italië of Griekenland willen gaan.
Het is een strak georganiseerde handel waarbij mensen zelfs instructies krijgen waar naar toe te gaan in het land van aankomst.
Vooral Engeland is geliefd door de taal en het feit dat het Britse bevolkingsregister een puinhoop is en je in Groot Brittannië geen identificatie plicht hebt als burger.
@desjonnies: Duitsland en Zweden nemen de meeste vluchtelingen op. Dus dat ze daar heen gaan is logisch. Dat ze niet naar landen willen met een matige economie geeft aan dat ze goed geinformeerd zijn en niet de sprookjes van de mensensmokkelaars geloven. Deze mensen die langs de snelweg staan, de vrachtwagens bij Callais bestormen zijn gewoon vrij. Die zijn niet afhankelijk van mensensmokkelaars, zij kiezen bewust voor de illegaliteit.
@desjonnies: gemiddeld jaarinkomen in veel Noord-Afrikaanse landen is rond de 500$ per jaar. Hoe komen deze mensen aan 6000-10.000 dollar voor een oversteek? Hier hoor je niemand over…
Ook vluchtelingen is gewoon een financiele politieke business geworden. Maar ja, niet zo heel lang geleden schreeuwde de Linkse kliek dat deze mensen zo zielig zijn. Deze mensen zijn niet zielig. Afrika is een verloren continent, geld geven is lekker gemakkelijk.
Domme PVV reacties komen:
@zweed: wat heeft pvv hier mee te maken?
@zweed:
Die opmerking, plaatst jouw in hetzelfde vooringenomen hokje, alleen aan de andere kant daarvan……..
@desjonnies: Sommige SP’ers zijn net zo erg…
@zweed: Weet je wat nog dommer is? Jouw reactie.
What’s next, Hitler/nazi vergelijkingen??
Indrukwekkend filmpje van die hulpeloze Franse motormuizen.
Nog een reden om geen lid van de. EU te willen zijn sterkte..
@norge: thanks.. Er is zeker geen technisch werk in de Automotive sector in Noorwegen?
In je buurland wel, maar daar heb je hetzelfde ‘probleem’…
@trustmeiamanengineer: Zou het niet weten..
[…] 163 Irakezen, Afghanen en Syriërs aantrof. […]

En dan over gelukszoekers spreken…
Opzich best zielig natuurlijk. Die mensen kunnen ook niks anders. Aan de andere kant moeten wij ze ook niet hebben

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).