458 Italia brult door Beverly Hills [video]

Auteur: , 26 Reacties

Als je een Italiaanse supercar hebt met drie straight pipes, dan laat je dat de hele wereld weten. Of je nu wilt of niet.

Die 4.5 liter V8 klinkt in standaarduitvoering al heerlijk, maar dit is wel even een overtreffende trap hoor. En dan is het ook helemaal niet gek dat je in je 458 Italia met Nero-lakje en goudkleurige stappers de straten van Beverly Hills onveilig maakt. Pure stoerdoenerij natuurlijk, tikkeltje ongepast ook. Maar ach.

Vooral ook mooi om te zien dat ze niet de enige Cavallino Rampante on the block zijn. Even een stukje cruisen met een zwarte F12 (al heeft ‘ie een grotere), wat flirten met een rode collega. Maar dankzij je asociale uitlaatgeweld nooit overschreeuwd worden tijdens je rit. We like. Jullie ook?26 reacties

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Ik zou heel stilletjes wegrijden nadat ik op mn nummer gezet wordt door zo’n magistrale V12…..
En de filmert zi in een Audi S4
@Stan van der Nat: zit*
Dit mogen meer eigenaren met hun 485 doen!
@ferrari f40: die kunnen dat natuurlijk niet. Daar moet je een 458 voor hebben in plaats van een 485
Wat vet!! Hoop dat ik het later ook kan
@rotaxmax: Never say never, als je heel graag wilt komt zo’n auto er wel en kan je net als deze jongens als een Justin Bieber wannabee posen met je waggie.
No, I don’t like. Ik werd gister in Antwerpen ingehaald door een Arabische Lamborghini Aventador (diamantjes verhandelen waarschijnlijk???) en had het pas door toen ik hem zag. Hij reed heel bescheiden, hoge versnelling, lage toeren. Zoals het hoort. Er is een plaats en een tijd voor alles, en revven met je speciale uitlaat in de stad is noch de plaats, en nooit de tijd. Het is gewoon asociaal.

En kom alsjeblieft niet af met dat dat moet kunnen als je een auto hebt van meer dan 2 ton, dat is nl. niet waar. Zo’n auto geeft je geen vrijbrief om maar te doen en te laten wat je wilt. Doe dat maar op plaatsen waar mensen er geen last van hebben.
@Vincegail:

Waarom mogen meer dan 10 jaar oude VW Golfjes en Opel Corsa’s met hun “sport”uitlaat van enkele tientjes extra dat wel? Ik hoor liever een Ferrari reven dan het vaak zeer irriterende uitlaatgeluid van een goedkoop autootje met “speciale uitlaat”, laat staan dat van opgevoerde scooters of motoren.
@grandmasterb: Ik denk dat je @vincegail verkeerd begrepen hebt, 10 jaar oude VW Golfjes en Opel Corsa’s mogen het zeker niet!

@vincegail: je hebt helemaal gelijk! Ik vind dit soort gasten erg zielig; rondjes rijden in een drukke wijk of stad met je Ferrari met als enige doelstelling om gezien en gehoord te worden. Get a life! En dan heb ik het nog niet eens over die nep 458 Speciale winglets op zijn auto… Je hebt een mooie 458 Italia en dan wil je alsnog doen alsof het iets anders / beters is dan wat het eigenlijk is. Kansloos.

Sorry, maar ik heb hier een uitgesproken mening over, waar ongetwijfeld veel mensen het niet mee eens mee zullen zijn. Een Ferrari koop ik voor mijzelf, om mee te rijden op wegen met weinig tot geen ander verkeer of op het circuit. Kortom: op plekken waar ik het potentieel van zo’n auto kan gebruiken zonder anderen te last te zijn of in gevaar te brengen. Als je er normaal mee in de stad rijdt, zoals het voorbeeld van de Aventador, ook prima. Maar quasi-sportief en revvend door de stad rijden slaat absoluut nergens op en geeft alleen maar aan dat de bestuurder een show-off is met een of ander complex. Die in 90% van de gevallen trouwens absoluut niet kan sturen, hetgeen verklaart waarom hij het potentieel van zijn Ferrari in de stad loopt te verdoen in plaats van het echt te gebruiken waar het (veilig) kan. Da’s alleen pech voor de spotters, maar het is duidelijk dat er voldoende ander spot-werk is daar.
@grandmasterb: die golfjes met hun speciale uitlaten vind ik zelf ook ordinair. Maar als ik in een klaslokaal zit en er komt zon golfje langs met ‘speciale’ uitlaat langs kan ik daar toch wel van genieten. Al is het natuurlijk niet zo mooi als bv een V8.
Als je de andere auto’s in de video zie, rijd je in een 458 nog voor lul.
@moondustfocus: Zielig als je voor lul rijdt in een auto, omdat andere een duurdere auto hebben…
Woah, die velgen op de zwarte 458 staan hem bijzonder goed. Toch vind ik de F12berlinetta die wat later in beeld komt, toch nog heel veel mooier..:)
Veyron op 1.19
@notoir: Dat ding komt nooit van zijn plek , 90% van de tijd staat ie op het zelfde plekje op rodeo drive.
Altijd voor de zelfde kleding boutique , ik zal hem binnen kort wel keer op autojunk zetten.
@notoir: en een zeer mooie kleur combinatie! Ferrari btw ook, geile velgen
poeh hey wat een auto’s rijden daar rond.. kom ik aan met mn opel corsa.. ;)
Over achterlijk geluid gesproken. Ik denk dat van deze link: http://m.youtube.com/watch?v=KGxJqM1Shh4 wel een artikel geschreven kan worden

Mercedes-Benz S600 met formule 1 uitlaat!
@reggie-boy_rood: tips altijd mailen naar [email protected] :)
@reggie-boy_rood: haha ja die ken ik! Wat achterlijk is dit
Goeie man 3 straight pipes.. maak daar maar gewoon 2 van met een eind stuk..
Ik vind hem wel lekker zo. Persoonlijk vind ik de 458 ook tikkeltje mooier dan de F12 met z’n lange neus. Als ik mocht kiezen tussen de 2, 458 anytime! Al meer dan power genoeg ;)
Als hij nou eens een paar versnellingen doortrekt.. Dit is ook net niks..
Mooie combi met die gouden velgen. Of is het brons?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).