Rolls-Royce Wraith rolt op oversizede sloffen

Auteur: , 18 Reacties

De upper class Brit rijdt, door Amerikaans toedoen, rond op jetsers van HRE. Een beetje té?

Het in Miami gevestigde MC Customs, dat we kennen van diverse Range Rovers en Ferrari’s, heeft er een handje van luxewagens op ander velgspul te zetten. Deze keer is het de beurt aan een gloedjenieuwe Wraith.

De 633 pk sterke Rolls was al behoorlijk gelikt, maar naar smaak van de Amerikanen misschien toch iets te veel stiff upper lip. En dus schroefden de sleutelaars er 22″ HRE lichtmetaal onder, met een bescheiden randje Pirelli-rubber. Klinkt groot, maar dat valt eigenlijk best wel mee als we kijken naar het eindresultaat. Daarbij, het kan altijd erger.

Voor de rest lieten de heren tuners deze waanzinnig mooie zwart/zilvergrijze Wraith, die standaard niet voor minder dan €245.000 euro ex belastingen de showroom uitgaat, met rust. Suicide doors, het 1340 lampjes tellende sterrenhemeltje, de losse zitplaatsen achterin en die heerlijke carrosserielijn. En uiteraard de Spirit of Ecstacy fier op de monumentale grille.

Lekker? Of laat maar zitten?18 reacties

Wat heeft deze koets een waanzinnig mooie kleurstelling!

Oh, wacht het ging over de velgen…
@splitsecond: Ahhh, ik ben er (ook) gewoon verliefd op geworden…(de RR)

De mooiste Wraith geloof ik!
Close to perfect qua auto naar mijn mening.. Echt heel geil velgspul ook!
Lekker! Ziet er prachtig uit!,
Waanzinnig mooi! Meestal doet iedere aanpassing aan een Rolls Royce afbreuk aan de klasse die dit merk uitstraalt, maar met deze velgen lijkt de auto nog zelfs nog meer uitstraling te hebben.
Ik vreesde het ergste, maar inderdaad, deze velgen misstaan zeker niet bij deze onaards brute en bloedmooie wagen. Echt een onwaarschijnlijk geile bak die Wraith. Hoop van harte hem/haar dra ‘ns in’t echt te kunnen aanschouwen, en hopelijk is ie dan minstens even indrukwekkend als virtueel. Schitterende kleurstelling ook op dit bewuste exemplaar. Als alles en iedereen meewerkt zoals verhoopt (keep the faith) dan zou er eentje misschien zelfs nog vrij snel de mijne kunnen wezen.
Mooiste RR die ik tot nu toe gezien heb, maar ik verklaar je voor gek als je zoveel geld neerteld voor een RR.
Prachtige wagen! Misschien had ik de kleurstelling toch wel omgekeerd gewild zwarte willen grijze auto en zwarte gril, motorkap, dak en kofferbak..
OOOOh wat heerlijk zeg…
De ultieme kleurcombinatie ook
Heerlijke velgen ook
OMG, i’m in love…
Mooi he?!
Kan je nagaan hoe goed ie smoelt op originele wielen!
De deuren maken hem helemaal af!
Je ziet dat RR en bentley niet opgesplitst hadden mogen worden. Nudat ze geen bentley’s meer hebben om te verneuken moeten ze het onder hun eigen badge doen.

Vreselijk ding die wraith, als ik subtiliteit en euhm ‘klasse’ wil van een getjoende mustang dan bespaar ik me wel paar 100K en koop me die mustang.
Ehh, zitten er nou terreinbanden onder?

Correct me if I’m wrong, maar Pirelli Scorpion is toch voor terreinwagens en SUV’s?
@escort77: er zitten geen noppen onder de zo te zien zijn ze gewoon voor op de weg.
Velgen staan hem goed !!
Toen ik de eerste foto’s zag van de Wraight dacht ik echt ‘wat een gedrocht’. Nou moet ik zeggen, hoe vaker ik hem voorbij zie komen hier op AB hoe gaver ik hem gaat vinden! Vooral in deze kleurstelling + velgen, schitterend. Ik had een beetje het zelfde met de Ferrari FF
Ziet er echt prachtig uit in deze kleurstelling en met deze velgen, in het begin vond ik de Wraith maar niks, maar hoe vaker ik hem zie, hoe mooier ik hem vind worden. Er stond ook een Wraith op Interclassics en Topmobiel, en in het echt ziet hij er zeker niet minder mooi uit.
Nog 3 wielkasten te gaan en hij kan er direct 30 inchers onder leggen zoals bij die 7 serie in het verleden, vast wel een rapper of hiphopper die het ding voor een mooi prijsje wil overnemen…. waarschijnlijk één van die vele idioten die niet weet met dieren om te gaan ..hoop dat de hond een fijner baasje krijgt zodat hij niet genoodzaakt is om wielkasten uit te bijten om wat aandacht te krijgen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).