A45 AMG heeft te kampen met geelzucht

Auteur: , 30 Reacties

De eerste keer dat 'geelzucht' en 'geef mij dat zo snel mogelijk' samen in één zin gebruikt kunnen worden. A45 AMG Black Series, anyone?

Hij is nog niet officieel aangekondigd, maar doordat RevoZport en Mulgari de koppen bij elkaar hebben gestoken, krijgen we hier misschien wel een eerste voorproefje van hoe een Black Series A-klasse eruit zou kunnen zien. We weten al hoe een A45 AMG er kletsnat uitziet, nu kennen we hem ook in Bumblebee-tenue.

Mercedes’ kleinste was al lekker, maar kreeg alsnog een neuscorrectie en is nu trots drager van een koolstofvezel frontsplitter, twee windsplitters en allerhande gatenkaas uitgedost in diep zwart. Dat met een carbon motorkap, een andere diffuser en een dakspoiler geïnspireerd op die van de A45 AMG Edition 1.

Nee, deze hete hatch is niet alleen optisch aangepast. Niet dat deze door Usher beminde Duitser een upgrade nodig had, maar toch. Er wordt in het diepste geheim gewerkt aan speciaal spul voor de tweeliter viercilinder turbo. Tot dat er is doen we het met de huidige 360 pk’s. In 4,6 seconden op de 100. Wie hoor je dan nog klagen?

w30 reacties

Shmee150 heeft al meerdere video’s hiervan geupload een tijdje geleden.
denk dat ze ze beter Yellow Series kunnen gaan noemen
Taxi kleuren gebruiken op een Mercedes….Origineel hoor..
@norge: Mercedes + Taxi ..’grap’ ? Pot, ketel.
op de Mulgari website staan foto’s van de A45 AMG met badges op de zijkant waar RZA- 290 of 390 op staat, hint richting het vermogen miss?
@exodus: dat lijkt mij 390, aangezien een standaard AMG45 360pk heeft.
@thomcarspotter: omlaag zal t niet gaan he
is het geen idee om autoblog samen te voegen met autojunk ?
ik zie het verschil niet, hier op autoblog word alleen door iemand een heel heel grappig origineel verhaal geschreven bij de spot
@thierryvth: maar dit is geen spot en zijn plaatjes van internet ;)
@thomcarspotter: plaatjes op internet kunnen geen spots zijn dan of zo ?
dus het is nog een overgenomen/gejatte spot ook
@thierryvth: Dit is gewoon nieuws, RevoZport heeft een nieuw kitje voor de A45 AMG, dat laat AutoBlog je zien. wil je spots zien die zelf gemaakt zijn door users van AutoBlog en AutoJunk, ga dan naar AutoJunk.
@thierryvth: beter EEN app met daarin de richting autoblog, apparata, en autojunk te kunnen kiezen. Sws moet er nog een app voor autojunk komen.
@karsvdtuin: als je gewoon de autoblog app leert te gebruiken ;)
@thomcarspotter: zat even te kijken in de app:p omdat je het zo zei haha en indd je hebt gelijk niet gezien. My bad!
Die auto op foto 4, rijdt die Mercedes er zo af lol
De velgen zijn van Brabus btw. Dit was niet vermeld en is toch ook wel een leuk detail.
Een vriend van Shmee het een soort gelijke mercedes a-klasse, en volgens mij is het zelfs deze als ik me niet vergist.. hij heet redleb1 op instagram.

Hier een filmpje ervan: http://www.youtube.com/watch?v=thPLcIfwKoQ
@daantjeds: Heeft* Ik moet toch maar eens een bril kopen
@daantjeds: Ach joh, kan gebeuren.
Als je dan toch zoveel geld uitgeeft aan de heetste hothatch op de markt, laat dan ook die motorkap ff meespuiten. Nu krijg ik jaren 70 Opel Kadett GTE flashbacks.
@sebasjuhh, dat is niet altijd zo hoor. Kan me herinneren dat de Alpina Z8 minder pk had dan de normale BMW Z8. Dacht dat kwam door de 360pk BMW 4.8 iS motor die gekoppeld kon worden aan een automaat i.p.v. de 4.9 V8 van de E39 M5 waarbij dat niet kon.
@rd1991: de Z8 heeft als BMW 400 pk, als Alpina Roadstar V8 381 pk, maar wél met meer koppel. De motor uit de BMW was inderdaad minder/niet geschikt vanwege z’n hoogtoerige karakter t.o.v. de Alpina motor. De Alpina was nl. bedoeld om relaxed te cruisen in de USA, de Alpina motor heeft meer koppel op een behoorlijk lager toerental.
Noem me maar simpel. Ha ha.Het maakt me ook niet uit hoe snel die is en waar die gehakt van maakt.
Dit is gewoon een ordinair lelijk geel apparaat dat snel is. Nou en? Geloof me nou maar… Mensen met klasse rijden hier niet in. Interessant genoeg? Als je het niet interessant vindt. Waarom dan meteen zo persoonlijk? Get a life
Geen probleem als reacties worden gedelete.
Maar haal dan ff alles weg.
@denniz u mad bro?;) OT, is deze kleur ook beschikbaar bij Mercedes? Dan kun je nu namelijk kiezen uit grijs, donkergrijs, lichtgrijs, zilvergrijs, metallic grijs, antraciet en geel?
@celicatwincam: nope, ben geen boos type.
Juist wel leuk beetje scherp. Anders is het maar saai..
@celicatwincam Mercedes kan hier natuurlijk vervangen worden door elk willekeurig duits automerk
@406_v6 exact!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).