AC Schnitzer doet de Range Rover Sport

Auteur: , 6 Reacties

Naast BMW's en enkele MINI's begeeft AC Schnitzer zich nu ook op het terrein van de Britse luxewagens. Pas op, Kahn Design, Lumma, Startech en consorten; er komt een comncurrent in jullie territorium.

Het oranje gevaarte met zijn zwarte dak is door AC Schnitzer voorzien van dikkere bumpers, extra gaas, en natuurlijk grotere wielen. 23 inch meten ze op het getoonde model. Daarnaast kan je variëren met uitlaatsierstukjes en leveren de Duitsers desgewenst een gerse sleutelhouder.

Overigens is het niet voor het eerst dat ACS een Land Rover-product doet: in 2002 had je de Land Rover “Black Spirit“ (129 pk), 3 jaar later gaven de Duitsers de 3.0 turbodiesel in de Range Rover Td6 een oppepper.

AC Schnitzer RR Sport

Voorlopig blijft het bij styling, maar vanaf de zomer mogen we ook wat motortweaks verwachten van AC Schnitzer op de nieuwe Range Rover Sport-reeks. Volgende week wordt hun product aan het publiek voorgesteld, in Genève.6 reacties

Nee, doe maar niet doen.Als je dan toch iets anders dan het origineel wilt hebben, breng je Range Rover dan naar Overfinch.
Hoeveel Getjoende Range Rovers gaan er nog voorbij komen?..
Vind het er wel heel gelikt en netjes uit zien , mooie versie zo .
Uitlaten die van compleet van vorm kunnen veranderen, dat hadden we nog niet eerder gezien! Knap gedaan jongens.
@mashell: hahaha +1
Wederom, dit heeft de Range Rover echt niet nodig. En die velgen zijn echt vreselijk onder zo’n auto.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).