Alfa Romeo 166 (1998 – 2007) – occasion video & aankoopadvies

Auteur: , 86 Reacties

De laatste écht grote Alfa Romeo was de 166. En die kun je nog altijd als occasion scoren.

Alfa Romeo 166 (1998 – 2007) - occasion video & aankoopadviesDe Alfa Romeo 166 is ontworpen onder toeziend oog van Walter de Silva, de man die ook de 156 en 147 tekende. Hij was in zijn latere carrière erg belangrijk was voor Seat, Audi en Volkswagen. Een man die serieus mooie auto’s wist te ontwerpen dus, maar over de 166 blijven de meningen verdeeld: sommige mensen haten ‘m, sommigen hebben er een ongekende liefde voor. Het is in ieder geval een auto waar je onmogelijk géén mening over kan hebben.De 166 was de vervanger van de 164, een auto die 11 jaar lang in productie was geweest, maar die uiteindelijk veel succesvoller bleek te zijn. Van de 164 werden een slordige 274.000 stuks gebouwd in elf jaar tijd, de 166 was in negen jaar tijd goed voor ongeveer 100.000 auto’s.In 2003 kreeg de 166 een update, waarbij met name het aangezicht flink veranderde, maar ook onderhuids wat verbeteringen werden doorgevoerd.Aanbod op Autotrack

Er staan momenteel 9 Alfa Romeo 166’s te koop op Autotrack. De prijzen variëren van 450 euro tot 7.250 euro. Mocht je liever een 164 kopen: daarvan zijn er ook nog 3 te vinden op Autotrack.nl, in prijs variërend van 2.450 tot 8.000 euro.


Pluspunten

 • Alfa Romeo
 • Styling
 • Rijdt heerlijk

Aandachtspunten

Aandrijflijn

 • Met name de viercilinder Twin Sparks staan bekend om distiributieriemen die stuk gaan. Vervanging dient bij 60.000 kilometer te gebeuren, of om de drie jaar. Dit is het advies van Alfa Romeo, terwijl de auto’s oorspronkelijk verkocht werden met de mededeling dat een riem 120.000 kilometer mee kon. De helft dus, dit geldt overigens voor alle motoren.
 • De oliepomp van de 2.0 Twin Sparks heeft de neiging te ploffen. Preventief vervangen kan geen kwaad. Een Twin Spark kan sowieso slecht tegen weinig olie: houdt ‘m op peil!
 • De waterpomp van de 2.5 V6 gaat stuk door barsten in de plastic schoepen. Dit kan ervoor zorgen dat de motor oververhit raakt.
 • De luchtmassameter is een zwak punt bij de 166.
 • De motoren gebruiken eigenlijk allemaal wel wat olie, maar de V6 spant de kroon met soms een liter olie per 1500 kilometer. Zo lang je braaf blijft bijvullen zullen ze echter niet snel kapot draaien.
 • Bij de JTD motoren gaat soms een sensor op de krukas stuk, waardoor de auto soms afslaat en dan gewoon weer verder loopt. Vervanging is niet duur.

Onderstel

 • De V6 is zwaar in de neus en daardoor ook zwaar voor de voorbanden.
 • De bovenste draagarmen van de voorwielophanging slijten harder dan gemiddeld. Ook de draagarmrubbers zijn een zwak punt. Een krakend geluid geeft aan dat vervanging geen kwaad kan.
 • Ongelijke bandenslijtage is een indicatie dat de uitlijning niet ok is. Dit is meestal het gevolg van versleten bussen in de ophanging.

Interieur

 • Check het interieur goed op lekkages van het verwarmingssysteem. De kachelradiator gaat nog wel eens stuk. Als deze gaat lekken: hij zit onder het dashboard, achter het navigatiesysteem, precies boven de zekeringkast. Potentieel krijg je dus veel problemen door deze radiator.

Exterieur

 • De chromen sierlijsten worden na verloop van tijd lelijk.
 • Schuifdaken gaan vaak kraken en piepen, het vervangen van de rubbers lost dit meestal op.

Elektronica

 • De Xenon koplampen zijn duur om te vervangen en gaan nog wel eens stuk.
 • Check de werking van de centrale deurvergrendeling uitgebreid.
 • De elektrische ramen houden er ook nog wel eens mee op.

Bekijk hier het aanbod van de Alfa Romeo 166 op AutoTrack.86 reacties

Deze Alfa is blijkbaar alleen voor mensen met een diepe beurs..
@dare2think: vind ik onzin. Aanschafprijs laag. Rijd al 5 jaar 3.2V6 met 30000 tot 40000 km. Nu de 2e aanschaf 8k met 80.000 km. Gaat weg bij 200.000 en is dan nog pakweg 3k waard. Die geringe afschrijving zorgt dat je meer aan onderhoud en peut kunt uitgeven. Ook dat valt reuze mee.
@spideriv: Als het om afschrijving gaat waarom koop je geen bmw/audi/merc?
@babybenz: vergelijkbare Duitsers hebben hogere afschrijving. Een 166 met minder dan 100k op de teller is veel goedkoper dan een 5-serie oid. Daardoor lagere afschrijving voor die Italiaan zolang je niet de 1e eigenaar bent.
@spideriv: aardig weergegeven in Topgear item over de 166. Sowieso leuk stukje tv
@spideriv: 200k km alfa wil niemand meer hebben terwijl er genoeg mensen een 200k km bmw willen hebben.
@babybenz: En dat is zó onterecht. Heb nog nooit een Alfa gekocht met <200.000 op de teller. Heb net m’n 5e Alfa aangeschaft en in de afgelopen jaren met elk exemplaar minimaal een ton erbij gezet (zonder grote issues).
@posthumus: kijk jij snapt het, een Alfa die met 2 ton op de teller nog rijdt, dat is een bijzonder goed exemplaar!
@babybenz: valt reuze mee mijn 159 en gtv gekocht toen er al +200.000 km op stond. Hoge KM stand zegt niet zoveel vooral niet bij de twinspark blokken en al helemaal niet bij de oerdegelijke JTD blokken. Onderhoudshistorie veel belangrijker dan de km stand
@spideriv: een alfa een lagere afschrijving dan een duitse auto?? Man man man
@babybenz: niet voor 1e eigenaar maar als je een auto voor een laag bedrag koopt dan is er maar weinig afschrijving man. Echt waar man.
@spideriv:

En jij niet doen alsof je een rekenwonder bent ..
Tis ouwe meuk en soms heb je er geluk mee ..
@lincoln: is wel mijn vak dat rekenen ;-). (Kan er een hele mooie 166 van rijden, en nog wat andere oude Italiaanse meuk)
@spideriv: “als je een auto voor een laag bedrag koopt dan is er maar weinig afschrijving” uitspraak van het jaar! Is dat alleen zo bij alfa dan?
@babybenz:

Als je tevreden bent met je barrel ga je toch niet alle onderhoudskosten en vervang onderdelen onthouden ..
Tis zelfs nog leuk als er iets kapot gaat wat je zelf kan fixen ..
@babybenz: nee dat is voor bijna alle auto’s zo.
Hoef je geen Einstein voor te zijn.
Koop maar eens een nieuwe auto en rij hem de showroom uit.
10 meter verder ben je 5 ruggen armer.
@hplh: yep idd. Alleen een oude 166 met nog geen 100k op de teller kost misschien EUR 8.000, de vergelijkbare 5-serie moet dan nog EUR 12.000 opbrengen. Als je ze beide na enige tijd voor nihil naar de sloop brengt heb je bij die Alfa 4.000 minder afgeschreven. Moraal vh verhaal: koop een oudere chique auto en je kosten valken reuze mee. Niet alleen bij Alfa natuurlijk.
@spideriv:

E39 kost ook geen drol ..
Had em voor 1300 plus 1000 groot onderhoud ..
Echt wel een solide barrel ..

Onder de 100.000 km vind je ze niet ..
Teruggedraaide importmeuk ..
@spideriv: Precies dat, ik heb mijn Range Rover in 6 jaar tijd tot youngtimer gereden en daarmee slechts 1000 euro afgeschreven!
@dutchneon: baas boven baas. Idd een hele slimme actie en koning op de weg.
@babybenz:

Lood om oud ijzer met die ouwe meuk ..
Niet gaan rekenen .. gewoon kopen ..
@babybenz: Spider snapt het denk ik juist heel goed.
@babybenz: bovengenoemde Alfa’s waren ook allemaal <€3.000 in aanschaf. De vergelijkbare Duitser is tweedehands al een veelvoud van dat bedrag schrijft die 3K per jaar al af :)
@babybenz: of een volvo 850R die schrijven helemaal niets meer af
@kennone: Klopt, bakstenen schrijven over het algemeen weinig af..
@kennone: zou haast denken dat jij een 850R hebt:-)
@spideriv: bij 30000-40000km p.j. kan je beter een jtd kopen.
Rijdt net zo goed en een stuk goedkoper.
@hplh: snap je helemaal maar wil die Busso en geen diesel. Niet rationeel maar gevoel.
@dare2think: Ik heb met veel plezier 2 jaar in een 2.0TS gereden. Was niet probleemloos en koste wel wat. Of het veel duurder is dan andere auto’s van vergelijkbare leedtijd, luxe en formaat? Mwah, dat valt wel mee denk ik. Zeker als je de besparing bij aanschaf meerekent :)
Als ik de aandachtspunten zo lees is niet alleen Da Silva rond die tijd naar VAG vertrokken.
@karhengst: je haalt mijnde woorden uit de mond.
Bij VAG hebben ze het olieverbruik record wel gebroken.
@karhengst: sorry wat bedoel je precies?
@fouadski: Karhengst bedoelt dat VAG overgewaardeerd is. Ook qua betrouwbaarheid.
@marco79: ok… we lezen hier een aankoopadvies voor een alfa. Een auto die door heel ab als beste auto ooit word bestempeld. Best wel een lange lijst met aandachtspunten, en vw word dan genoemd omdat? De haat zit best diep blijkbaar.
Als je dan een Alfa barrel wilt rijden ga dan ALTIJD voor een jtd blok ..
Net effe iets minder treurnis ..
Beste aankoopadvies: doe het niet.
@foramen: naja die aandachtspunten vallen toch best wel mee. Er stond niks levensbedreigend tussen.
@mikje90: Ik zou toch niet te licht willen denken over het potentiële risico met de distributieriem.
@foramen:
Altijd leuk omdat het een alfa betreft met aandachtspunten gelijk het advies; niet kopen. Elke auto heeft zijn aandachtspunten (heb zojuist een aantal aankoopadviezen bekeken van andere auto’s…). Paar voorbeelden: https://www.autoblog.nl/nieuws/seat-leon-i-1999-2005-occasion-video-aankoopadvies-96854
https://www.autoblog.nl/nieuws/volkswagen-golf-iv-r32-occasion-video-aankoopadvies-98688

Maar bij deze auto’s tellen de aandachtspunten niet…

Dit is geen aanval op andere merken maar ik word zo moe van al dat gebash op italiaanse merken (en dan vooral alfa romeo). Ik heb zelf al genoeg auto’s versleten van verschillende merken en na 4 alfa’s (147, 156, gtv en nu een 159) kan het geen geluk meer zijn. Prima auto’s mits normaal onderhouden….
@kevin1989: Ik zou zeker een alfa kopen maar nooit deze.
Blijft een prachtige wagen, met logischerwijs (inmiddels) redelijk wat aandachtspunten. Oliepomp bij de TS heb ik nog nooit van gehoord… maar peil altijd op max houden! en distributie tijdig wisselen is essentieel. Maar eigenlijk wil je natuurlijk een V6, of anders die heerlijke vijfpitter 2.4 JTD. Een late 3.2 V6 zou ik best nog wel eens willen hebben, hoewel ik het pre-facelift front een stuk mooier vind.
Waterpomp bij de V6 moet trouwens stalen schoepen hebben tegenwoordig. Alleen een beunhaas zet er nog zo’n plastic geval in…
Er zijn merken die een langere lijst hebben. En dan hoeven het niet perse Franse of Italiaanse merken te zijn!
@rufctr01: bedoel je Japanse?
@rufctr01: het is ook heel simpel: hoe ouder het model dat voorgesteld wordt, hoe meer er over bekend is, hoe langer de lijst.
Lol, een aankoopadvies voor n auto waarvan er in heel Nederland nog 9 te koop staan. En dan die lijst met aandachtspunten, pfffff hahaha.
@connielingus:

Ah, hier spreekt een fijnproever!

Veel geluk met je Polo.
@karaya: De lijnen van de 166 lijken mooi. Maar als je ze op je in laat werken zie je dat ze voor geen meter kloppen. Vooral de vooroverhang is ronduit belachelijk. Zo lelijk worden ze niet meer gemaakt. Alles in acht genomen moet je ook wel een halvezachte zijn als je zo’n ding vrijwillig koopt. En je bent al helemaal vd pot gerukt als je een loodzware V6 koopt…
@connielingus: de rest ligt bij de sloop
Dit blijf ik een schitterende auto vinden. In tegenstelling tot vele anderen vind ik het model van na de facelift eigenlijk net iets mooier.

Qua aandachtspunten? Tja, het is geen kort lijstje. Maar ook niet spannend groot. Bij normaal gebruik, liefde en goed onderhoud kan je nog jaren plezier hebben aan een mooi exemplaar.
@viezefreddyw:

164 is mooi oud geworden ..
@lincoln: Die is nooit lelijk geweest. Bij dezelfde zaak staat een hele fraaie 164. KIJK maar eens.
@lincoln: Sorry, verkeerde linkje. Dan maar zo:
http://www.saab-apeldoorn.nl/occasions/alfa_romeo/164/alfa_romeo_164_super_3_0_v6_24v_origineel_nederlandse_auto-1812682.html
@viezefreddyw: wow, wat een geld voor zo een 164
@ttr6: Niet goedkoop maar ook niet onwijs duur ofzo. Een strak exemplaar, origineel en zo te zien goed onderhouden.
Een 3 jaar oude Audi heeft net zo een lange lijst als deze 20 jaar oude auto.

Kan iemand dat even melden bovenaan? 20 jaar oud. Logisch dat hij een langere lijst heeft..
@giulio: Fanboy
@babybenz: en terecht!!!
@babybenz: Wat een onzin kraam je vooral hier maar ook hierboven.
Aankoopadviezen van de Duitse merken bekeken? Dat zijn ellen lange rijtjes met punten. De conclusie is dan steevast dat wanneer je een exemplaar koopt waar al de punten reeds aan gemaakt zijn, je een prima auto koopt.
Ik denkt dat dit juist fanboy praatjes zijn.
Waar hebben we het over?
Een luchtmassameter, distributieriem, een waterpomp (die inmiddels allemaal vervangen zijn door probleemloze exemplaren met metalen schoepen), en een krukas sensor.
Wanneer ik een nieuwe auto koop en vooraf kan tekenen voor dit onderhoud verspreid over 15 jaar, zet ik een handtekening!
Geen Duitser die dit nadoet.
Maar de “fanboys” praten onzin. Koop eens zelf een auto en begin te betalen voor je reparaties. Praten we weer verder..
Nu ruim 5 jaar met 3.2V6 aan het rijden. 1e van 60 naar 195.000 km nu de 2e een auto vanaf 80 naar 125000 km. Qua aandachtspunten alleen met die waterpomp en portiersloten te maken gehad. Overige niet waarbij je vlgs mij elke auto goed moet uitlijnen. Olie verbruik gering (liter 5000km). Brandstof 1:10 snelweg, 1:8 indien veel polderwegen en stad. NB de auto zelf geeft veel optimistischer verbruik aan.
Goede update is set andere schokbrekers. Kost wat maar je krijgt er een heel andere auto voor terug. Standaard dempers zijn fietspompjes.
@spideriv:

Elke dag mee rijden wordt elke auto vrolijker van ..
Zijn wel typisch auto’s die je helemaal fris moet maken voor je er mee je ding gaat doen ..
Paar dagen voor uit trekken paar meiers ernaast voordat die je “eigen” wordt ..
Niet een bijzonder aantrekkelijke Alfa, zijn voorganger zag er een stuk beter uit
De krukassensor zorgt er niet voor dat hij uitvalt, dees onding zorgt er wel voor dat ie inderdaad niet meer start na een korte stop :)

Verder, het rijdt heerlijk, maar ik heb er nog noooit eentje gehad die binnen het uur de garage verliet. Elektronica is ook een ramp, overal en nergens zitten computers en regeleenheden verstopt.

Voor misschien een aanvulling,
Inderdaad schokbrekers zijn niet best, setje aftermarket is must.
De achterwielophanging wil ook wel eens defect raken, de bussen laten los in de arm. Dit zijn andere (duurdere) als 156/147.
Gaspedaal is ook een gevoelig puntje, de potmeter gaat stuk. Door dit klusje kan ik nu blind op mn rug ondersteboven aan de pedalen sleutelen.

Automaatbak in viertrapsuitvoering is ook “meh”

Mooie wagen, dat wel 🙂

Mooie wagen, dat zeker
Jammer dat dit aankoopadvies eigenlijk een jaartje of zes, zeven te laat is gepubliceerd. Met 9 exemplaren op Autotrack is de spoeling tamelijk dun (#eufemisme)
@RRRobert: gaspedaal.nl staan er meer dan 30 te koop.
Mooi kleurverschil in het portier zeg
Oliepomp stuk? Dat heb ik nog nooit gehoord over een twin spark blok.
@pjotr: Nee als er zoveel kapot gaat dan vergeet je er wel eens een.
Blijft toch een leuke, ruime en fijne auto. Neem de 2.4jtdm of de V6. Er rijden 166’s met de 2.4 rond die over de 500.000 km heen zijn.

Overigens kan de lekkage aan de kacheltadiator ook gevolgen hebben voor de automaat computer. Dus echt checken dat ding.
Er staan er 34 op AutoScout, waaronder deze 2 liter TS met maar 53.000km (!): https://www.autoscout24.nl/aanbod/alfa-romeo-166-2-0-t-spark-business-edition-benzine-zwart-75004b6f-c082-4d13-a05e-1354958ccf63
Prachtige auto, met name na de update. En ik vertrouw op het oordeel van zeer ervaringsdeskundige @spideriv. Hij weet waar hij over praat en het is inderdaad een professionele rekenmeester.
Wie nu nog altijd piept over Alfa’s en betrouwbaarheid heeft ongelijk. Bezig aan mijn zesde Alfa op rij voor dagelijks gebruik. Ik wil niks anders. En op Autoscout staan ook dieselversies van de 166 met 460k op de teller. Niks mis met die motoren, als je ze met liefde behandelt.
Ik heb een 2.4JTD van voor de facelift gehad. Donkerpaars met een zwart interieur. Zeker niet de knapste van het land maar wat een heerlijke reisauto. Geweldige stoelen. En die 5 pitter diesel was erg prettig. Vrij zuinig zelfs. Alleen de navi ging kapot. Die heb ik bij een specialist laten maken voor 150,- en verder heb ik er, buiten regulier onderhoud, niks mee gehad. Bij 270k weggedaan, toen liep ie nog prima!
Na 60k een nieuwe riem is geen regulier onderhoud maar soepstengelkwaliteit.
@michaelb: Klopt, tegenwoordig heb je intervallen van 240.000 km en meer, Bij 60.000 km en 3 jaar (En nog knappen ze nog wel eens binnen deze intervallen!) kun je gerust spreken over een ontwerpfout.
@michaelb: ja, dat zeker.
Mooie auto. Mijn eigen Alfa’s en ook Lancia’s vond ik vroeger ook het mooist: Delta, Thema, Alfetta, 155, 164. Er was wel een probleem, ik had na verloop van tijd altijd de motor stuk, te moe uit elkaar gedraaid.
@sracert: Moe(s)t je eens onderhoud plegen. Ja ik weet, in vergelijking met een BMW en een Benz was de Alfa/Lancia goedkoop (ik wil nu niet zeggen bereikbaar). En dan is het zonde om af en toe een paar meier uit te geven voor goed onderhoud. Want dat was de auto nog niet waard. En zie daar. Oorzaak/gevolg.
@pa045: Droom lekker verder, BMW en Mercedes motoren zijn vaak ook RUK.
@sracert: Sorry voor de late reactie. Lees het nu pas. Maar volgens mij begrijp ik jou niet en andersom. Ik vertel niet dat BMW en Mercedes het goed doen. In tegendeel. Wat ik (wil) zeggen is dat de Alfa’s helaas (door de hoge afschrijving) in handen komen van mensen die “boven hun stand rijden”. Wanneer er dan iets stuk is of preventief onderhouden zou moeten worden, wordt dat niet gedaan. En dan zijn de gevolgen helaas zuur.
Ik ben overtuigd van de Italiaans kwaliteit. Zie mijn reactie hierboven maar.
Welke kneus heeft dit stukje in elkaar geflanst? V6 blokken die olie zuipen? Het zijn altijd de Twinsparks die stuk lopen omdat ze olie zuipen en vervolgens geen smering meer hebben op de drijfstanglagers….
@Specht: Jep, is ook mijn ervaring. V6 ’s zijn duur in onderhoud qua distributie, maar ze kunnen wel veel kilometers aan, beter dan de Twinsparks.
Rij nu m’n tweede 166 3.0 V6.

Dat olieverbruik is gelul. Mijn huidige 166 gebruikt zo weinig olie dat ik er niet eens meer naar kijk tussen de beurten. En er staat onderhand 250.000 op de teller.

Mijn vorige, een automaat, hetzelfde verhaal. En die heb ik ook naar de 250 gereden.

Als je olie wilt bijvullen moet je lekker bij Audi gaan winkelen.
Haha inderdaad, I Love the smell of oil in the morning. Maar dan in het Duits gesynchroniseerd @karaya:
Heb met veel plezier een 1999 2.5 V6 gereden ( nee, mijn nick slaat niet op de Alfa, er zijn meer Italiaanse merken). Gekocht voor 1500 , na 4 jaar verkocht voor 750 met 300.000 km tellerstand. Geen noemenswaardige kosten . Op zich hele fijne auto alhoewel de wegligging wat teleurstellend was. Het spiegelbeeld in bv een showroom ruit verveelde nooit. Helaas zijn er geen grote Italianen meer dus overgestapt naar Jaguar maar hele goede herinneringen aan.
De lmm kun je het beste kopen voor een Astra. Daar zit de zelfde in als in de alfa. Die sensor dan even inbouwen in de behuizing van de alfa en klaar. 100 euro bespaard.
Verder jammer dat er niks over de dramatische Softlak staat. Dat spul kost zich op als je het schoonmaakt en wordt een grote kleverige massa.
Qua afwerking is het dramatisch, maar wat rijdt het lekker en is hij mooi. Mijn enige auto waar ik mensen graag onder de kap liet kijken. Dat zie je gewoon de motor. Een juweel!
Wat hebben mensen toch altijd met restwaarde. Het is allemaal onzin het blijft de slechtste inverstering in je leven en verliest altijd veel geld aan auto’s. Je rijd auto omdat je een auto wilt rijden vanwege die type die je mooi vind. En je koopt geen auto omdat die dan een duizendje meer waard is. En nog een ding als je een alfa nieuw koopt 40.000. Zit er alles op en eraan. Koop je een Duitser Komt er nog een optie lijst van 10000 bij. Dan lijkt het alsof je meer overhoud kijk uiteindeljk ben he meer kwijt maar je naait onder tussen je jezelf alleen maar succes.
Zelf ook in het bezit van een 166 en super tevreden over :) Lijkt idd een hele waslijst aan punten maar mijn ervaring is dat niet alles 100% klopt.

Een van de grote pluspunten van de 166 vergeleken met andere alfa’s is toch wel het feit dat deze niet roest. Alleen de balk onder de radiateurs maar das niks ernstigs.

Chromen sierlijsten worden echt niet lelijk, zelfs niet na 15 jaar. Kraken en piepen van dakraam heeft die van mij ook niet, zijn sws maar heel weinig 166’s met dakraam.

Olieverbruik van v6 valt reuze mee, komt verreweg niet in de buurt van een audi zoals hier door sommige word beweerd.

En raammechanismes die kapot gaan zijn meestal de knopjes van de bediening, dat is een gammel systeem maar goedkoop te fixen.

En de V6 zorgt inderdaad voor een zware neus, met name de automaat maar qua beleving en geluid is dit toch vele malen leuker rijden dan de TS. Wat van mij wel in het lijstje erbij zou mogen zijn de kosten van distributiewissel, dat ligt bij de garage toch snel tussen de €1000 en €1200. LMM gaat idd vaak kapot, thermostaat en temp sensor ook. En de flexibele slang van het gasklephuis naar het luchtfilter scheurt op den duur. Die kosten zijn allemaal te overzien en heeft een bmw of audi van die leeftijd evengoed last van.

Wegligging is ook super met name als je het onderstel aanpakt met bijv Koni fsd of billstein dempers en Eibach veren. Powerflex rubbers in de draagarmen is ook een mooie upgrade, scheelt ook minder vaak draagarmen vervangen.

Gekraak is niet altijd vervangen van draagarmen maar duid ook vaak op stabilisatorstangetjes, goedkoop en makkelijk te vervangen.

Naar mijn mening is en blijft de 166 een hele leuke auto voor weinig geld :) Vooral als je zelf een beetje handig bent zijn de kosten te overzien.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).