Aston Martin vermaakt windowshoppers

Auteur: , 10 Reacties

Joe you's a window shopper...In the dealership tryin' to get a test drive... Met deze zinsnede probeerde rapper 50 Cent in zijn hit 'Windowshopper' alle windowshoppers op de hak te nemen, maar Aston schiet ons en de inmiddels bankroete 'Fiddy' nu gelukkig te hulp.

Aston-Harrods-Etalage

Het is een grote ergernis van vele mannen en vast ook alle vrouwen die dit lezen; urenlang semi-doelloos door de winkelstraten van de stad slenteren om die broodnodige en vaak ook iets minder nodige nieuwe gear te scoren. Vooral als de ‘R’ weer in de maand zit een exercitie die mij in ieder geval al vrij snel doet verlangen naar de warmte en het comfort van een prettige internetwinkel (sorry, gezellige kleine detailhandel-zaak in de stadscentra en dorpskernen). Voor de mensen die toch op pad moeten heeft Aston nog tot 28 januari een paar fijne wagens in een smaakvol belichte etalage in het Londense warenhuis Harrods gezet om voor liefhebbers van mooie auto’s het lijden wat te verzachten met wat eye-candy.

Aston-Harrods-02

In de etalage wordt Aston’s huidige speerpunt de DB9 GT geflankeerd door twee auto’s die dienst hebben gedaan als de dienstwagen van ’s werelds bekendste spion James Bond. Dat de DVD en Blu-ray release van de film Spectre ook in deze periode valt, zal vast geen toeval zijn. Hoe dan ook biedt het trio zeker een prettig aanzicht, hoewel we eigenlijk graag zouden willen zien dat de DB11 de plaats in het midden al ingenomen had. Maar goed, daar moeten we nog heel even op wachten.10 reacties

Vingervlekalert.

Wel leuk voor het straatbeeld :D
via Android app
@granlusso: vingervlek? Kinky hoor.
Wat een heerlijk plaatje!
Ziet er bijzonder fraai uit, Amarins natuurlijke pure marketing.
-edit: nutteloze bijdrage-
Ik ken wel meer moois achter de ramen…
@wimco: Ook met twee koplampen toch?
@wimco: diepvriespizza’s?
Het ziet er wel geweldig uit hoor. Het gebouw maakt het helemaal af!
Ze zouden heaters moeten ophangen aan de buitenkant

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).