Atlantis Blue op een twaalfcilinder 7 Serie kan gewoon

Auteur: , 39 Reacties

Het ziet er erg fraai uit, zelfs. Je zou bijna wennen aan de grille.

Heel toevallig zag ondergetekende gisteren de compleet nieuwe 7 Serie. Nou ja, compleet nieuw, het model met de compleet over-the-top gestileerde grille. Eerlijk is eerlijk, het stond niet verkeerd. Nu was de 7 Serie in kwestie geheel zwart met ‘shadowline’, waardoor het geheel niet opviel.

Het is en beetje wennen en doet denken aan de facelift van de Audi A8 (D3) generatie in 2005, toen het merk overging op de ‘Single-Frame-Grille’. Toen sprak men er schande over, zo’n lelijke scheur op de voorkant van een auto. Tegenwoordig zijn we het gewend en vinden sommigen het zelfs fraai. Het heeft het merk Audi zeker geen windeieren gelegd en BMW heeft al aangegeven dat deze neus wel degelijk gewenst is, zij het niet in het discrete Noord-Europa.

BMW M760li (G11) '19

Je kan natuurlijk ook voor een zeer opvallende kleur kiezen, om wat aandacht weg te halen bij die neus. Denk aan dit fraaie ‘Atlantis Blue’/. Het is een BMW Individual kleur en het staat verrassend goed. Het geeft de 7 Serie wat jeugdigheid. Het geheel is afgemaakt met het bekende Shadowline pakket. In dit geval zijn alle chromen en aluminium onderdelen uitgevoerd in hoogglans zwart.

BMW M760li (G11) '19

De kleur is gedrapeerd over een M760Li xDrive, de sterkste variant met een biturbo V12 in het vooronder. Deze motor levert 577 pk en 850 Nm, waarmee je in 3,8 seconden op de 100 km/u zit. De topsnelheid van deze M760Li is 305 km/u. De kleur Atlantis Blue kun je overigens op elke BMW bestellen, op de 1 Serie en 2 Serie na, via het Individual programma.39 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Directie auto voor de nierstichting
Wat een monster
Ooooh man o man wat een neus. Ontwerper hiervan moeten ze kielhalen. Je kan het niet maken om een BMW zo weg te zetten. Alleen vol zwart zou de nieren nog een beetje ingetogener maken.
Ofwel ZONDE:(
@him: had hem laatst in mn achteruitkijkspiegels, je gaat wel direct aan de kant
@wildbeest: Maakt totaal geen indruk, geen enkele auto trouwens… :)
@wildbeest: je gaat zeker meteen aan de kant omdat je dat afzichtelijke beeld zo snel mogelijk van je netvlies verwijderd wil hebben?..🤣
Maar heerlijk al die aparte kleuren, eindelijk durven te kiezen! Zoveel leuker op de weg
Tenenkrullend lelijk.
Wat slaat BMW hier toch de bal mis als ik kijk naar dat interieur en het vergelijk met een standaard 1 of 3-reeks. Mercedes toont aan dat je, ongeacht met welk “premium budget”, je prachtige interieurs kan aanbieden. Bij BMW moet je duidelijk miljonair zijn voor een afgelikt interieur te krijgen.
@dromedaris: er moet nu eenmaal een onderscheid zijn tussen een 1tje en een 7, hard werken en je best doen, dan kom je er wel. Luxe is nu eenmaal veel duurder, kom je nog wel achter.
@dwfc: nutteloze opmerking want je snapt mijn punt niet.
@dromedaris: Wat ik zo jammer vind, is dat je in een auto van dit kaliber, nog steeds een achterbank hebt met alle knoppen voor audio- en stoelbediening in een opklapbare armsteun in plaats van twee achterstoelen met een middenconsole voor die knoppen.
De fraaie dikke neus komt zo vooral goed tot zijn recht.
Die grille lijkt zo nog wel groter, wat lelijk. Doe mij maar een Audi S8
Ik ga nooit over die grille heen komen… :’(
Geweldige kleur vind ik. De grille is nog altijd te groot voor deze 7 :(
Als je er lang genoeg van weg kijkt, kan je idd wennen aan de neus. En als je alzheimer hebt gaat het iets rapper.
@tjorque: 😂😂
@tjorque: nee, dan vind je ‘m elke dag opnieuw lelijk. Da’s nog veel erger.
@drdre1: doet me denken aan een aflevering van black mirror… waar ze criminelen dagelijks resetten en hun ergste nachtmerrie laten beleven 😁
Geld en goede smaak gaan niet altijd hand in hand. Doe maar saaie S8 in antraciet.
Hij heeft 600 pk
Zelfs op de persfoto’s van bmw zelf (bv Facebook pagina ) tonen ze de 7 bijna altijd met de zwarte grille. Zouden ze het ondertussen zelf beseffen?
@hollow: Ik vind het in het zwart juist erger. 2 van die dikke neusgaten.
Kleur: Ja, vet , Neus: hell no, afschuwelijk
Net zo opgeknapt als Chantal Janzen, vroeger was alles beter!
Ingebouwde barbecue is altijd +1, makkelijk op de camping, tabbert erachter en het feest is compleet.
Prachtige kleurstelling maar dat front was schrikken. Alsof je naar een macro foto van Jay-Z kijkt.
Die neus verdient een make over.
Bij de meeste nieuwe BMW modellen kan ik wel wennen aan de grote nieren, maar op de 7 blijft ie voor mijn smaak echt te groot. De kleur vind ik ook niet passen bij het soort auto en dat geldt ook voor het M-sport pakket. Volgens mij kun je de 7 een heel stuk smaakvoller samenstellen. Maar ja, dan val je natuurlijk minder op….
Is die grote neus een eerbetoon aan de vele rijders met migratieachtergrond? (Zelfspot) 🤣
Ben ik dan de enige die het wel te pruimen vindt?
@djohnson: 12 cil mag in bijna alle kleuren verschijnen
Met zilveren details zou hij af zijn.
Niet zo mooi.
Borsatointerieurtje?
Wel een dikke kleur. Vraag me toch af wat die auto gaat opeten.
Wat is het knopje wat helemaal rechts zit naast de 1,2,3 en stoelmassage knoppen in de deur? Foto’s zijn niet scherp genoeg om het goed te kunnen zien

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).