Audi RS6 facelift – rode furie

Auteur: , 26 Reacties

Binnenkort kan je deze nieuwe lichtsignatuur met Mach 2 richting je achterbumper zien stuiven, want Audi heeft zijn A6-lijn een facelift gegeven. Ook de RS6 Avant werd niet overgeslagen.

Audi RS6 Avant facelift

In het kort: de RS6 blijft de RS6, met 560 pk en 680 Nm. Wel wijzigden de bumpers licht en is Matrix LED-verlichting met dynamische richtingaanwijzers nu een optie. Hiermee kan de RS6-rijder nóg overtuigender zijn boodschap ‘ga met je *^^VGHKV^%-Agila van mijn linkerbaan‘ in menig binnenspiegel overbrengen. Ergens in het volgende kalenderjaar verwachten we een RS6 Plus, met een vermogen dat richting de 600 pk loopt.

Liever 20% bijtelling? Zoef dan naar de andere kant van het spectrum, voor de A6 TDI ultra. Deze is met 150 pk nog steeds geen stakker, maar toch van een geheel andere categorie. Voordeel naast de lagere aanschafprijs is dat je ook beduidend minder vaak aan de pomp staat.


26 reacties

Wat is er met dat navi scherm gebeurd!?
@bottestudent: ik vind hem zo ook niet mooi. BMW heeft hem mooi in het dashboard verwerkt. Maar de voor de rest vind ik de nieuwe strakkere grill wel mooi
@bottestudent: wat is er mee dan?
@MAB:
Als je geen 3.000 euro bijlegt voor een Nav PRO scherm dan krijg je zo’n standaard business schermpje met een rand die dikker is dan het scherm zelf. Zie foto in de gallery.
@JamesBond007: haha typisch Audi, ik dacht dat dat photoshop ofso was vandaar.
Toffe wagen, ben alleen niet zo gecharmeerd van de velgen van de RS6.
@Corrado16v: Ben ook een beetje uitgekeken op die bi-color velgen sinds Kia ermee aan de haal is gegaan op de Rio, beetje jammere associatie.
De beste in zijn klasse.
@Marijn90: Absoluut eens +1
@marijn90: niet mee eens, een bmw m5 rijd stukken beter
@callyromeo166: de BMW M5 zit helemaal niet in de klasse van de 4 wielaangedreven stationcars met een dikke motor.
Navigatie is gevalletje Mercedes, tomtom knip, plak op dashboard
@lennart95vdk: beeldscherm klapt in en uit, geen gevalletje mercedes
@mab: meestal als ik in de auto zit dan rijdt ie dus dan staat ie uitgeklapt… Wel een gevalletje mb dus
@ettie: er zijn ook nog mensen die zonder navigatie de weg vinden
@millemiglia: dan hoef je toch niet zo’n ding in je auto te hebben?
@ettie: kan met een druk op de knop handmatig ingeklapt worden, voor de info kun je altijd nog op het display tussen de tellers kijken, dat display geeft nu ook de kaart weer (meen ik te hebben gezien althans)
Hoop dat ze de rs4 ook gaan doen dan kan ik die van mij met 2ton bij inruilen voor een nieuwe haha
Binnenkort kan je deze nieuwe lichtsignatuur met Mach 2 richting je achterbumper zien stuiven en niet alleen richting je achterbumper..
Net kon een moeder met haar 2 koters nog net terug de stoep op springen, stoppen voor een zebrapad is immers voor losers..
Lekker hoor de A6 heeft de mooie achterlichten van de A8 gekregen en ziet er zeer gelikt uit en ook mijn eerste keuze in dit segment.
De Rs6 is zoals altijd bruut en zeer dik voor mij ook DE powerstation.

Zoals altijd is Audi goed op dreef.
Facelift…kennen ze dat wel dan bij audi?
@redbeams: Elk nieuw model lijkt zowat een facelift op het vorige model.
Hoerig rood staat em wel
Toch is het dashbord wel een verbetering vind ik. neem als voorbeeld bmw, bmw heeft het heel rustig en met 1 knop kan je alles bedienen. Audi heeft het altijd heel druk en vol met knopjes,deze rs6 en ook de nieuwe tt hebben het iniedergeval wel rustiger.
@callyromeo166: dat is toch niet iets van deze facelift? Dat had de A6 voor de facelift ook al. De Audi MMINI controller lijkt heel erg op die van BMW.
Is elk nieuw model van Audi niet gewoon een facelift?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).