Autoblog Gemist: De video’s van week 26

Auteur: , 9 Reacties

Ok, het oordeel is binnen, Max heeft ook volgens de stewards gewonnen. Nu even tot rust komen met de Autoblogvideo's die jij deze week gemist hebt. We zetten ze voor je op een rijtje.

Maandag: Rijtest Alpina B5
We begonnen deze week, week 26, met een Rijtest over een buitenkansje. Een Autoblog lezer liet Wouter namelijk een paar dagen los in zijn Alpina B5 Bi-Turbo Touring. Je kunt bijna het plezier van zijn gezicht aflezen. Naar het schijnt zit hij sinds deze rijtest alleen maar te f5’en op zijn bankapp om te checken of de Zilvervloot al is binnen gevaren. Kijk hem hieronder of HIER.

Dinsdag: Lightyear One
Jullie vroegen het je wellicht al langer af, hoe ziet Wouter er uit op video wanneer je hem vraagt om de zonsopgang mee te maken bij een theaterhangaar in Katwijk. Want dat was precies wat er op de uitnodiging stond van de introductie voor de Lightyear One. Deze Nederlandse EV werd dinsdagmorgen voorgesteld aan de wereldwijde pers en we waren er natuurlijk bij. Dat leverde deze video op. (valt eigenlijk best mee met die wallen…). Kijk hem hieronder of HIER.

Dinsdag: alle details van de BMW M135i xDrive
Dinsdagmiddag mochten we eindelijk de video met jullie delen van het rondje dat Wouter en Martijn samen rond de nieuwe BMW 1-serie mochten lopen onlangs. Het zal je niet verbazen dat deze twee 1-serierijders wel een mening hebben over de nieuwe voorwiel- en vierwielaangedreven 1-serie. Wouter deed natuurlijk het woord maar je voelt gewoon dat Martijn hem van achter de camera wijst op vanalles. Want de heren vonden er wel iets van. Zowel van de techniek als van de vormgeving. Dat leverde de volgende informatieve video op. Kijk hem hieronder of HIER.

Donderdag: Het was weer tijd voor een aankoopadvies
Vandaag gaan de mannen bekvechten over de beste keuze wanneer je op zoek bent naar een dikke youngtimer met een serieus budget van € 17.500. Nu hebben wij het idee dat elke ‘youngtimer-specialist’ automatisch dat bedrag op elke pre 2004 auto plakt met originele wieldoppen en een kilometerstand die lager is dan 200.000km. Maar Casper en Wouter kozen toch voor een meer wetenschappelijke benadering. Het schijnt dat ze elkaar deze keer zelfs lieten uitpraten. Controleer dat zelf hieronder of HIER.

Vrijdag: Testvlog Jaguar XE SV Project 8
Een dikke 600pk uit een V8 en die V8 komt dus uit de UK. Of je daar gekke bekken van gaat trekken kun je zien in deze video. Wouter werd losgelaten in dit project van SVO, de divisie van Jaguar die serieus gewoon doet waar ze zelf zin in hebben. Als het management dat dan uiteindelijk ziet zitten, dan levert dat fraaie auto’s op, waar wij weer een video van kunnen schieten. 11 Minuten en 37 vermakelijke secondes later ben je helemaal bij wat betreft deze Jag.Kijk hem hieronder of HIER.

Zaterdag: Mijn Auto, de 320i van Rodney
Casper griste het stuurwiel uit de handen van Rodney en verbaasde zich over de originaliteit van de BMW 3 touring waarmee hij verscheen tijdens de videosessie. Als je hem gisteravond gemist hebt omdat je net zoals wij gewoon in de tuin zat toen de temperatuur eindelijk draaglijk werd, kan je hem hieronder alsnog bekijken, of HIER.

Bonustip: F40 vs Transit
Ok, nog eentje dan omdat we het niet kunnen laten. Deze video waar Stipt Polish Point het hele verhaal vertelt over twee rode auto’s in zijn ‘werkplaats’ is te mooi om te missen, dus als jij hem hebt gemist tot nu toe, kijk hieronder. Zijn wij benieuwd of je jezelf herkent in de maniakale precisie van Rick of niet. Kijk hem hieronder of HIER.9 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Leuk overzicht maar bij mij zie ik de video’s niet. Ook laden ze vaak niet.
@emping: Vreemd. Hier doen ze het wel. Welke browser en welk OS gebruik je?

Ik heb het net allemaal nagelopen en zowel op Chrome, FireFox als Safari doen alle video’s en afbeeldingen het gewoon.
@willeme: ik gebruik de app met IOS.
@emping: Ik heb het zelfde probleem; lijken mij leuke video’s, ze starten echter niet op en zie ze dus niet.
Géén idee wat het probleem kan zijn.
Ik vind de video met de Ferrari en ford erg leuk om te kijken. Ook omdat de eigenaar van die ford met veel passie iets kan uitleggen over zijn werk. De vorige video’s bij die restaurateur waren ook erg interessant.
Ondanks dat ik alle filmpjes al gezien had toch een leuk idee om dit overzichtje te maken!

Voor mij is de zaterdag-special en de Mijn Auto-video altijd het heerlijke einde-van-de-week-momentje van Autoblog. Dan weet ik dat ik weer helemaal bij ben en kan ik rustig genieten van deze twee rubrieken. Daarna lekker loom zondag bankhangen
Als de Grand prix weer net zo saai wordt, kijk ik ze na drieën wel
Erg fijn dat dit ik het leven is geroepen! Doordeweeks mis ik nog wel eens wat, mooi moment om het in te halen. Niet nu overigens, MotoGP begint en da’s toch mooier dan de duurbetaalde, gefilmde file op snelheid van vanmiddag :-).
Goed initiatief om op weekbasis een overzicht te posten!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).