Autoblog Hypercut: Autosalon van Geneve 2018

Auteur: , 18 Reacties

Sluit de gordijnen, zet je smartphone uit en negeer de deurbel. Dit is de Autoblog Hypercut met betrekking tot de Autosalon van Geneve 2018.

Autoblog Hypercut: Autosalon van Geneve 2018

De stappentellers van Wouter, Casper en cameraman Martijn én de servers van de site stonden roodgloeiend deze week. Team Autoblog opereerde vanuit binnen- en buitenland om jullie het laatste nieuws te brengen. De doorgewinterde F5’er heeft het nieuws op de voet kunnen volgen. Er bestaat echter een kans dat je iets hebt gemist. Even naar de WC voor een grote boodschap en de homepage stond alweer vol met vers autonieuws.

We brachten je zo’n 40 artikelen per dag, goed voor ruim 1,5 miljoen pageviews per dag, tijdens de persdagen van Genève. Onze fotoslaven schoten een slordige 70 galleries en we maakten ruim 10 uitgebreide verslagen op video. Kortom: we vergeven je als je iets hebt gemist. Daarom hier de Autoblog Hypercut! Al het nieuws van Genève in een twee uur durende video, met exclusieve beelden voor de Hypercut-kijker!

Teruglezen? In dit artikel een overzicht van alle primeurs en klik HIER om alle galleries nog eens rustig te bekijken. De Autoblog Hypercut van Genève 2018 check je hieronder, inclusief een frisse intro:18 reacties

10/10 would watch again
@martijngizmo: Je hebt toch hopelijk wel ergens Hyper Hyper van Scooter erin gemonteerd hè?
Heerlijk.. 2 uur genieten van Wouter zn bilnaad, verder leuk gedaan!
Het was weer zeer vermakelijke content heren! Keep up the good work!
Top hoe al het nieuws/foto’s/video’s onze kant is op gekomen

De beurs zelf vond ik wat tegenvallen. Vooraf kon ik niet wachten tot het begin en allerlei primeurs en nieuwe modellen getoond zouden worden. Maar toen de beurs eenmaal begon was ik vergeten welke primeurs en nieuwe modellen dat zouden moeten zijn, en heb verder ook weinig schokkends voorbij zien komen.
@zegheteens: komt mede door alle info die voorafgaand al “lekt”.
@zegheteens: me too. Had gehoopt op presentatie Kia Niro EV, VW Passat facelift, misschien nog wat mildhybrid Audi motoren die doorsijpelen naar vw/seat/Skoda. Of een Tiguan GTE. Peugeot 508 SW.
Lekker gewerkt gasten!
2 uur kakken is zelfs voor mij lang heren…
@cloverleaf: Juist tijdens het kakken stroomt bij mijn ’t nieuws binnen. Dus ik snap ’t niet zo goed. Niets gemist deze week. ( oh wacht. Ik was aan de dunne, koning van de porseleinen troon)
Oei he said “lelijke aziaat”. Dat gaat kamervragen opleveren.
@porker: Inderdaad pleonasmen kunnen echt niet meer anno 2018 !
@porker: liever een speelse Aziatische dan een degelijke Duitse. Zijn ook nog eens betrouwbaarder en goedkoper in het onderhoud!
@cloverleaf: en toen ging de wekker
@porker: En lag de Aziatische naast me… :)
Ik had toch wel verwacht dat de 8coupe productieversie gepresenteerd zou worden! Ik denk trouwens ook dat die M8GC er veel beter uit zou zijn met de ouderwetse hofmeisterknik
Tof gedaan! Ik ga hem zeker vanavond checken!
Gaarne een fijne beursbabes video. Martijn heeft duidelijk ook oog voor vrouwelijk schoon.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).