Autoblog kunst: het wegennet vanuit een ander perspectief

Auteur: , 15 Reacties

Deze kunstenaar heeft iets te vaak naar Inception gekeken, zo vermoeden wij.

Inception!

Autoblog goes arty. De echte autoliefhebber, die het liefst de hele dag niets anders doet dan typenummers hardop roepen, zijn auto wast met een tandenborstel, tussen de pakken koffie een fles Castrol heeft staan, boekenkasten vol met autoliteratuur heeft en natuurlijk 24/7 op Autoblog zit, staat doorgaans niet te popelen om een Monet, Picasso of Erwin Olaf, toch?

Maar omdat ik zeker weet dat er bij velen van jullie ergens diep in jullie hart wel iets kunstzinnigs broeit, heb ik hieronder een leuke instapper. Geen schilderkunst of beeldhouwwerken uit de oudheid, neen, deze fotoserie is een toegankelijke introductie tot kunst voor de autoliefhebber. We hebben natuurlijk al de Autoblog Foto van de Maand, waar autofotografie centraal staat. Deze fotoserie van Aydin Büyüktaş heeft auto’s niet centraal staan, maar heeft toch een aantal verkeersknooppunten op een bijzondere manier weten te vast te leggen. De fotograaf vliegt met een drone over Istanboel, maakt meerdere foto’s (ook op de grond) en plakt deze vervolgens op wonderlijke wijze aan elkaar.

Hoe saai dacht je dat een verkeersknooppunt, of zoals onderstaande busstation, kon zijn? In het kader van ‘gooi het eens over een andere boeg’ heb ik voor u de volgende serie. Meer foto’s en ander werk van ‘m vind je op Facebook en zijn site.

busstation

spooky

Leo zou er trots op zijn

spooky15 reacties

Wel geinig, maar om het nou aan de muur te hangen……
Ik ga alvast voor het ‘langste’ artikel van 2016.
@rynnus: Challenge accepted
@Dizono: Haha. Let op, ik zal een artikel over alle special editions van de Veyron schrijven. Dan ben je maanden aan het scrollen.
Ik krijg er in elk geval meer koppijn van als ze van links naar rechts lopen. Met andere worden: deze topic foto heeft mijn brein nogal moeite.
Wel lekker overzichtelijk om file’s te ontwijken :D
Geniaal
Voel me een beetje duizelig…
En plakt deze op wonderlijke wijze aan elkaar.

Je bedoelt dat  Aydin heel goed coördinaten in kan voeren op zijn drone?
Dit is echt geen ‘wonderlijk’ werk.
Ik vind de beelden werkelijk prachtig, ik kan zien dat ze Istanbul aardig op een foto hebben gekregen. Nooit gedacht dat al die drukte daar ooit zo mooi kon zijn.
Dit doet me denken aan Inception
@nikobellic: mij ook… Vooral na het lezen van de eerste zin ;)
That’s a real mindfuck right here..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).