Autoblog teaser: 0 naar 300 in een McLaren 650S Spider

Auteur: , 32 Reacties

Van ons, voor jullie: een eerste lekkermakertje voor de komende rijtest. Eens kijken of die 650S Spider zo snel is als die Britten beweren.

Hoe snel is een McLaren 650S? ZO SNEL!

Een lange, héle lange rechte weg. Een bestuurder met balls of steel. En een McLaren 650S Spider. Ingrediënten voor een epische Autoblog-test. Laat je niet afleiden door het guitige bekkie van de 650S, een 3.799 cc twinturbo V8 met 650 pk en 678 Nm trekkracht is geen kinderspel.

De beweringen van McLaren: in 3 seconden flat van 0 tot 100, in 8,6 seconden van 0-200 en een topsnelheid van 329. Ietsjes trager dan het dichte broertje, maar dan nog. Houden jullie de stopwatch erbij om dit te dubbelchecken?32 reacties

Hoeveel boetes krijgen jullie jaarlijks?
@fritsie: ze hebben stinger als sponsor.
Lekker hoor!
utr1984 via Android app
Op een 80 km/u weg nog wel
Gvd wat een auto, wie is die bestuurder met stalen ballen?
@nvhuijkelom: dat kan er maar 1 zijn….
Wat ik me af vraag is of jullie deze weg afzetten / toestemming vragen van de gemeente of dit gewoon op een rustig momentje van de dag doen?
@lotuselises2: Ik denk zomaar dat ze de bestuurder niet voor niks niet laten zien bij autoblog in de stukjes film waar ze 200+ gaan in NL.
@lotuselises2: meestal regelt Willem Alexander dit voor autoblog
Lekker!
Zag toevallig laatst een McLaren 650S rijden met de zelfde kleur (prachtige kleur) en engelse platen in Amsterdam Noord. Zou het de zelfde zijn??
Ziet er in het echt toch stukken beter uit dan op foto’s vind ik.

OT: Klinkt best goed en is heerlijk snel. Nicee!!
Gaat rap zat
Wat een heerlijke Nederlandse reacties ook weer ‘hebben jullie hier wel toestemming voor?’. Who care! Mooi filmpje AB, ben benieuwd naar de rijtest.
@reiziger: cares ;)
via Android app
Die calvinistische lui die altijd zeggen dat je in Nederland toch niks met meer vermogen kunt staan met hun mond vol tanden hehehe.

Neem wel aan dat Autoblog de verantwoordelijkheid neemt om de weg even af te zetten bij dit soort fratsen.
Wat een vervelende baan hebben jullie zeg.. Ruilen?
Haha, in precies deze heb ik afgelopen week een proefrit gemaakt, beestachtige wagen…
Vorige week zag ik deze bij Louwman: http://www.autojunk.nl/2014/04/3x-mclaren-650s
Oef, rap hoor!
Dit is toch die weg net na de grens tussen Utrecht en Flevoland? Met die gekleurde windmolens..
OT: ballen van staal om dit in NL te doen, kan niet anders zeggen!
Vreselijk snel. Zo prachtig de 650S!!
Levensgevaarlijk, er zal maar een kind oversteken! Compleet onverantwoord. Maar dat kind, zal dan wel een meter of 30 de lucht in vliegen. Das dan wel weer grappig.
@faalhaas: Inderdaad de meest foute opmerking die de agenten die niet nadenken altijd gebruiken. Rechts water zover je kan kijken, links een windmolenpark in het weiland, geen sterveling te bekennen in 3km omtrek… Er zal maar een kind oversteken… Tuurlijk…
Windruisoverload!

OT: De sound is iig in orde. Met de looks weet ik het nog niet zo.. Benieuwd naar de video!
@toyotafortuner: +rijtest ergens
Balls of steel? Vind het niet zo spannend: bij mooi weer een sportauto op een kaarsrechte, verlaten weg naar de 300 km/u trappen. Of was de bestuurder misschien een ouwe lul met geld teveel en lagen die stalen ballen op het gaspedaal?
Dit gedrocht past mooi in een rijtje met Pontiac Aztec en Fiat Multipla….. Wel knap van McLaren dat ze een auto ontworpen krijgen, die nog lelijker is dan de P1. Hulde!
Wel super prestaties overigens en hij klinkt voor n Turbo ook erg goed.
Ik weet precies waar die weg is!!
300 op die dijk?! Dat is wel serieus hard! Gaaf filmpje!

Wel grappig om te zien dat iedereen hier het oke vindt als júllie dit doen, maar zodra iemand anders dit zou doen en het filmpje online zou zetten, dan zou de wereld te klein zijn…
Wat de fak, in minder dan 4s naar de 100, 10s naar 200 en 31s naar 300… Fantastisch! Waarom hebben we in godsnaam die 0,5 miljard samenlevingsgeld weg gepleurd aan die muesli mobielen!! Hadden we beter super- / hypercars fiscaal van kunnen stimuleren!!! Die bakken pluk je dan 2 – 3 jaar later voor een appel en een ei op de 2e handmarkt. Benzine gaat niet mee tot onze kleinkinderen, so what.. Ikke voor president en we doen het!
@audir8v10: Gelukkig komen mensen zoals jij nooit aan de macht.
@berlinetta: Jouw nietig leventje wordt allang bestuurd door dit soort lui, zuurpruim!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).