Autoblog uitzending gemist: Top Gear S21E06

Auteur: , 9 Reacties

Liefhebbers van specials opgelet: gisteren ging het Top Gear-trio weer gezamenlijk op avontuur in een ver land.

Keep truckin'

Enkele jaren geleden deden de heren Vietnam, en voor dit avontuur ging de reis wederom naar Zuid-Oost Azië, namelijk Myanmar, het enorme land ten (Noord-) westen van Thailand. Sinds zeer recentelijk is het regime een stuk vriendelijker geworden richting westerlingen met camera’s, en dus grepen de producers de gelegenheid aan Hammond, May en Clarkson naar het prachtland te sturen.

Cool shorts, bro

De opdracht: bouw een brug over de rivier de Kwai, vrij naar de speelfilmklassieker uit de jaren ’50. Deel 1 van de avonturen, met Hammond in korte broek en wifebeater, check je op Streetfire, danwel via Final Gear (torrent).9 reacties

Ik had niet gedacht dat ze qua beelden ooit nog in de buurt zouden komen van de vietnam special maar dit komt er in elk geval erg dicht in de buurt !

Verder was het ( wederom ) een feest van herkenning maar dat zat er in natuurlijk ;)
Toch ga ik volgende week nog eens kijken wat ze er van gaan maken.

Kort seizoen weer !
Ik keek echt uit naar deze special aangezien dat ik ook in Burma(Myanmar) zal rondreizen in november/december.
Maar buiten enkele leuke shots vond ik er niet zo veel aan. 3 oude versleten trucks doen mijn hart niet sneller slaan en het ontladen van je truck op de midden van de weg was absoluut niet nodig. Het leek op sommige andere specials waar ze liever probleemsituaties in scène zetten, dan ons te laten genieten van de schoonheid van het land en van enkele mooie auto’s.Ik wil meer testen met droomwagens zoals de P1 en de 918.De opnames van de P1 in Brugge brachten zowel de auto als de stad prachtig in beeld en daar geniet ik meer van dan 3 mannen die problemen opzoeken en zitten te roepen op elkaar.De special in Botswana en Bolivië vond ik betere televisie dan die van gisteren. Ik hoop dat ik volgende zondag meer kan genieten
BNN op reis…
Ik ben letterlijk in slaap gevallen tijdens deze uitzending.
Supergoede aflevering. Dat stuk met die paarden was echt hilarisch!
Ik wil hun baan. En daar laat ik het bij.
Beetje over the top (en gerecycleerd), maar daarom is het natuurlijk TG, ik vond het al bij al een vermakelijke aflevering.
Ik heb dus wederom niet gemist :-)
@roppp: niet=niets

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).