Autojunk Foto Van De Maand – Januari 2015

Auteur: , 28 Reacties

Een nieuw jaar, nieuwe kansen! Dit zijn de beste foto's die in januari op Autojunk zijn geplaatst.

Autojunk Foto Van De Maand - Januari 2015

Vorige maand was Arnoud Wilbrink de winnaar van de Autojunk Foto Van De Maand. Daarmee was hij de eerste die de nieuwe, prominentere plek in de header van het kakelverse Autojunk design mocht vullen. Arnoud bepaalt met Autoblogger, Wouter en mij (Casper) de winnaar van deze maand.

Plaats 3: Porsche 911 Carrera 4S cabriolet
Porsche 911 Carrera 4S
Dit was de winnaar van Arnoud: “Een prachtige winterse foto. Het wit op wit is mooi in balans. Daarnaast is het mooi om te zien hoe er gekozen is om diepte te creëren in de foto door gebruik te maken van een deel van een boom.” Supergaaf om te zien dat een foto van de Autoblog Fotoworkshop meteen onze top 3 gehaald heeft, topplaat Terrence!

Plaats 2: Jaguar F-Type Coupé
Jaguar F-Type goud
“Voor de verandering” weer eens een foto van Bas Fransen. Deze dikke goudkleurige Jaguar F-Type Coupé weerspiegelt haar sexy lijnen gewoon net iets te lekker in de plas waar hij in staat. God, wat houden we van Ian Callum, al weten we dat hij zich niet al te positief uit zou laten over het opstaande spoilertje dat de lijn van de auto verstoort. Het is (naast de lichte gloed die Arnoud zag rond met name de spiegeling van de auto) wel het enige minpuntje wat we aan deze foto kunnen vinden verder, topplaat weer Bas!

Plaats 1: Volkswagen Beetle ’66
Volkswagen Beetle '66
“Typische bewerking voor een foto als deze. Goed gelukt.” aldus Arnoud. En daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn, wat een heerlijk sfeervolle, gave foto is dit. Smullen! De achtergrond had misschien iets rustiger gemogen, maar desondanks is dit de winnaar van deze maand. Gefeliciteerd Nathan, jouw foto staat komende maand boven Autojunk.nl en je mag volgende maand meebeslissen over de winnaar.

En dan rest me nog even een foto van Arnoud zelf in het zonnetje te zetten. We vonden het niet passen om hem over zijn eigen foto te laten beslissen, maar anders was deze upload waarschijnlijk wel in de top 3 terecht gekomen. Keep up the good work, Arnoud!28 reacties

De velgen van de Porsche en jaguar lijken wel verdomt veel op elkaar..
@maseratizzzzzzzz: bij de jag staan ze wel tig keer mooier! (Vind ik)
Volledig terechte winnaar, mooie nostalgische foto..
Terechte nr 1
Velgen komen meestal niet van de autofabriek zelf.Remsysteem komt toch ook van Brembo onder de sportievere auto’s.Banden van….etc.
De foto van die 911 bij de pomp is mooi.
@norge: die grap is net oud als dat ding zelf
die VW is echt heel mooi
Jaguar toch iets meer die nummer 1 plek waard
@dhrwilders: foto moet een totaalplaatje zijn. Die jaguar is heel mooi mr dat goud verpest het helemaal. Als het nu een stijlvolle kleur was, misschien. Maar de beetle is toch wel de terechte winnaar hier.
ik vind dat de kever de mooiste is
@autobloger:
Welke van de 2….
Van die jaggggg zijn zelfs nog mooiere foto’s te zien van Bas. Foto 4,5,6 hadden van mij zo op 1 in deze lijst gemogen. Die VW vind ik ook wel gaaf, de foto van de 911 is een beetje saai naar mijn mening.
@mrb: Dank je kerel ;)
Gefeliciteerd nathan, verdiende winst!
De foto van die Jaguar vind ik toch wat beter in balans en komt voor mij dus op nummer 1. De foto van die kever is ook mooi qua sfeer, maar iets te rommelig qua achtergrond. Ik denk dat een andere uitsnede (minder achtergrond) in dit geval beter was geweest. Daarnaast is de foto iets scheef wat een kleine misser is wat mij betreft. Verder een mooie foto van een auto die ik een warm hart toedraag, het was namelijk mijn 1e auto :).
@autoriteit: dank je!
@basfransencarphotography: graag gedaan Bas :)
Ik vind nummer 1 en 3 mooie foto’s van mooie auto’s. Nummer 2 vind ik een mooie foto van een mooie auto die verkracht is door middel van die wrap.
Zo gaaf nr 1!
Terecht plaats 1. Zeer gave foto en auto.
Jammer van de vrachtwagen die bij de Beetle staat
volledig eens met de jury, wat een top platen!
Stuk voor stuk prachtige platen, kan me deze keer wel vinden in de uitslag!
mab via Android app
Jammer van die spoiler idd, lijn is verkloot
De foto van die jag is ontzettend mooi, maar idd wat kleine missers. Maar ik vind die foto van die kever wel een beetje aan de grauwe kant, terwijl de setting fantastisch is. Had liever de gloed van de zon erin gezien.
@thijsj: kleine missers? Vertel?
Leuk om met een van de eerste foto’s van mij een 3e plaats gehaald te hebben, toch handige tips bij de workshop gekregen…..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).