Ben Saunders heeft geen spijt van mishandeling verkeersregelaar

Auteur: , 55 Reacties

Kijk even mee in het brein van een notoire geweldstokkie.

Ben Saunders heeft geen spijt van mishandeling verkeersregelaar

We hebben het zelf al van talloze verkeersregelaars gehoord: je krijgt áltijd te maken met agressie. Iets dat nog eens pijnlijk duidelijk werd op Bevrijdingsdag, toen TVOH-zanger Ben Saunders vanuit zijn tattooshop in Hoorn zag hoe zijn pa het aan de stok kreeg met zo’n verkeersregelaar. Nou weten niet of het dragen van fluorescerende kledij agressie bij de familie Saunders opwekt, maar Ben de tattoage-artiest – tevens lid van motorclub Satudarah – bedacht zich geen moment en snelde naar buiten om samen met zijn broer Jamie de man op zijn harses te rossen. Resultaat: een hersenschudding, een kaakfractuur, en het gebit van de man lag in tweeën. Vinden we oprecht knap, want Bens MMA-skills zijn maar van bedenkelijk niveau.

Ondertussen ontvangt de verkeersregelaar slachtofferhulp en moest hij gisteren opnieuw met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht, nadat hij thuis buiten bewustzijn raakte.

Dat wordt dus een groots en klef media-offensief van Ben om weer in een goed daglicht te komen, zou je denken. Niets daarvan. Tegen RTL Tokkievard zegt hij doodleuk dat hij géén spijt heeft, want “die verkeersregelaar heeft zich ook misdragen.” En de media “hebben het bij het verkeerde eind”. Omfg Ben, alsof dat je geweldsexplosie goed praat.

Hij zei het echt!

Even kijken. Maximaal drie jaar voor mishandeling, waarbij de straf nog met 1/3 kan worden verhoogd omdat het om een hulpverlener gaat. Top. Dan zien we hem en zijn Mitsubishi ASX pas in 2019 weer terug. Toch, rechters van Nederland?55 reacties

Halve tamme
Deze beste man is totaal doorgedraaid en over het paard getild. Kan iemand deze man op z’n plek zetten. Bijvoorbeeld iemand die hem een goed op z’n kale knetter slaat? Of gewoon een jaar of 10 vastzetten in een cel.
@mrrallycross: Hahahaha, kale knetter.
Ik las vandaag ook nog een artikel 240uur voor iemand die achter het stuur aan het appen was.
Dus 10uur schoffelen jonguuhh
Dat zal wel de maximale straf zijn
@rob5nismo:
Ach, er zit er net in nieuwsuur eentje die al append een kind dood reed lachend te vertellen dat hij van zijn 90 uur taakstraf niets geleerd heeft.
Op dat soort momenten vraag ik me af waar het naar toe moet in dit land. Het is misschien de weg van de minste weerstand en zeer tegen mijn principes maar ik moest me er maar niet meer druk om maken.
Dat gaat niets veranderen behalve mijn bloeddruk.
@jrk68: net zoals vervelende buren, verhuizen is de makkelijkste en beste oplossing.
Hersenloze idioot die saunders, en zeker niet de eerste keer dat hij in de fout gaat. Voor dit soort gasten vind ik een vluchtje boven zee toch wel erg aantrekkelijk. Weg ermee.
Ik zie een nieuwe TV show voor me. The Fist Of Saunders. Een soort wegmisbruikers maar dan voor gevallen waar de fam. Saunders bij betrokken is. Kun je inmiddels wel een paar seizoenen mee vullen. Wat een dropstaaf.
@E34M5Touring: en nu maar hopen dat je meneer de mol niet op ideeën brengt…
Parels van de samenleving dit.
Je kind zou maar idolaat van hem zijn sinds zijn verschijning op televee…
Ligt eraan Autoblog, of het om eenvoudige of zware mishandeling gaat, en of het in vereniging is of niet. En verder zal recidive e.d. meespelen. Ga uit van 3 tot 8 jaren wat gegeven zal kunnen worden. Als jurist wel ‘interessant’ om over te discussieren, als autobloglezen vraag ik me af wat dit voor autogerelateerde nieuwswaarde heeft.
@jaimeeus: autobloglezer*
Tokkie wint een keer een derde rangs talentenjacht en denkt meteen dat ie de koning is door alle media aandacht. Tegelijkertijd zegt zijn echt vak genoeg over zijn inhoud… Mafkees. Maar goed it ruins the family
@jozef879: ‘it ruins the family’?

Zo’n vaart zal het vast niet lopen. De banden zullen eerder nog wat worden aangetrokken. Twee lieve zoons die papa in nood te hulp schieten. Klein smetje is misschien het het gebroken gebit van de verkeersregelaar, maar verder natuurlijk een regelrecht feelgood momentje.

Of bedoelde je een ander gezegde?
@baardmijt: it runs and it ruins the family ;-). Al die domme apen in dat gezin. eerdere berichtgeving gaf ook al aan dat papa ook al op de verkeersregelaar was ingereden ;-). Op het moment dat je het een feelgoodmomentje noemt dat je zoon het hoofd van een verkeersregelaar vernield, zou ik toch even heel gauw hulp gaan zoeken want dit soort dingen ga je natuurlijk op geen enkele manier goed praten ;-)
@jozef879: Ik ben niet zo scheutig met smilies. Ging ervan uit dat de ironie ook zonder deze hulpmiddelen van mijn reactie af droop. ;-)
@baardmijt: er zitten van die mafkezen tussen hé in onze samenleving,helaas. Dus dan kun je soms maar beter duidelijk zijn :-) excuus voor de verkeerde interpretatie.
Deze gast heeft wel hele toxische tatoeage inkt gebruikt, man’s hersenen zijn al aan het verweken.
Saunders praat via zijn vuisten, en blijkbaar niet met zijn mond
Oke en wat was nu de link, mitsubishi ASX of de verkeersregelaar?
@jack_abarth: verkeersregelaar
En zo’n diguur heeft dus ook gewoon stemrecht….
T zal wel weer een weekje schoffelen worden voor Ben.. omdat bn’er ofzo
Zulke lui horen niet in deze maatschappij. Wat mij betreft mag iemand die zich zo gedraagt en vervolgens deze reactie geeft gewoon levenslang in een tbs kliniek gestopt worden. Hij is ziek in zijn hoofd.
Zwaar gefrustreerd ventje mede omdat de zang carrière niet van de grond is gekomen!
Dit wandelende Donald Duck stripboek heeft per direct een psychiater nodig!!!
Ik weet niet wie deze man is…..Wil het niet weten ook…
@norge: schijnt een olympisch kunstzwemmer te zijn. Wist het ook niet.
Dus als iemand zich misdraagt mag je diegene zonder spijt het licht uit zijn ogen slaan? Die bennie toch. Ook hier weer een prachtig voorbeeld van een hersenloze randebiel. Opsluiten dat kleurboek.
Ik werk als verkeersregelaar (bijbaan). Het is werkelijk belachelijk hoe mensen reageren als ze een aanwijzing krijgen die niet strookt met de eigen wens. Heb regelmatig mensen die volledig door het lint gaan of proberen je van je sokken te rijden.
Hij zal wel weer een taakstraf krijgen…
Sneu! Hij dan weliswaar meer niet!!
Vind die hele saunders familie een beetje triest pff
Gewoon opsluiten dat tuig en als die vrij komt nooit meer boek de ongelooflijk asociale
20 uur voorwaardelijk omdat de media hem lastig heeft gevallen en hij spijt heeft van zijn daad dus de verkeersregelaar moet 12 jaar de bak in, groetjes Nederlandse rechter.
Volgens het broertje van Ben Saunders had het niet zo ver hoeven komen als de verkeersregelaar in kwestie beter getraind was in omgaan met geweld. Zo’n reactie zegt toch heel veel over de beperkte herseninhoud van die mensen!!
Als dood door schuld ( vrachtwagenrijder die zat te kloten met z’n mobiel tijdens het rijden ) een taakstraf van 6 weken oplevert dan zal dit op hooguit een dagje uitkomen …. *kots…
Met geweld dingen oplossen… zucht. Wees maar blij dat we allemaal in Nederland wonen Ben. Hier mag je nog schoffelen..
Zo de bak in met Ben. Arogante drol……
Wel leuk dat die Jaimi of hoe dat gestoorde gastje ook heet nog in de proeftijd van zijn voorwaardelijke straf zit (jawel ook een geweldsdelict).

Ik hoop ook dat de verkeersregelaar deze klootzakjes het gaatjes shirtje van het onder gekliedere lijf procedeerd. Alle drie die broers hebben geweldsdelicten gepleegd… Ehm heropvoeding?
“mijnheer” Saunders: Hele familie bestaat uit stelletje low-life UK import losers.
Vleesgeworden definitie van “white trailer trash” . Ja helaas, we hebben ze ook in Nederland….
Zielige Bennie heeft zich ook nog aangesloten bij een motorbende. Durft waarschijnlijk niet alleen de grote jongen uit te hangen…..Typisch: als er iets is met die gasten komt meteen de hele happy family erbij om te meppen…….Flinke kerels, met z’n tweeën 1 man in elkaar stampen. Dacht dat op dit soort groepsgedrag andere import bevolkingsgroepen het exclusieve alleenrecht hadden……zo zie je maar weer, tijden veranderen. :)
Wens mensen niet snel iets vervelends toe, maar van mij mag deze meneer ook eens de verkeerde tegenkomen….in de vorm een lid van een rivaliserende motorbende of zo……
Overigens meer een maatschappelijk toppic dan typisch AB……kom hier om me te mijn voorliefde voor auto’s en aanverwante artikelen bezig te houden, niet om me te ergeren aan het gedrag van het schuim der natie……. Zo, dat ben ik ff kwijt. :)
Enkeltje IS voor hem en zijn tokkie familie.
@kaasdevies: IS? Jij hebt echt onder een steen gelegen de afgelopen drie jaar hé?
Trailer trash uit de U.K
Kunnen we deze gast en z’n familie niet inzetten als buffer vóór die pijlwagens bij wegwerkzaamheden?
Kan die mooi schoffellen
Laat die maar zeepjes rapen.
Och, deze mensen zijn bijzonder dom en onhandig.

De man was eens een protégé van de Mol en werd overal naar voren geduwd om internationaal carriere te maken.
Helaas is de man -werkelijk waar- zo olie – olie dom dat hij dit op glorieuze wijze heeft weten te verknallen, zo erg zelfs dat de de Mol organisatie alle banden met Saunders en zijn management heeft verbroken.

Zijn carriere zal na dit incident gewoon voorbij zijn.

Dus is de man de allergrootste vijand van zichzelf en hoeft niemand iets te doen, hij weet het op fabuleuze wijze voor zichzelf perfect te verzieken en is nog te dom om dat te beseffen.

Dit is zo’n type dat over een paar jaar de krant haalt omdat hij in Indonesië is gepakt voor het smokkelen van drugs.
De meeste Nederlanders moeten de les eens hard leren voor ze een keer ontwaken uit hun zombietoestand. Dit is een logisch gevolg van het eigen stemgedrag. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Deze zieke importtokkie komt er waarschijnlijk wederom af met een flutstrafje zoals iedere crimineel in dit land in verval. Ja, die lachen zich vervolgens de ballen uit de broek en rossen de volgende keer gewoon weer kwetsbare mensen in elkaar. En de gemiddelde Nederlanders laat zich in de luren leggen door de softe praatjes van gebakken lucht politici die zeggen dat hard straffen geen zin heeft. Natuurlijk heeft hard straffen wel zin. Gewoon 5 jaar wegparkeren deze inktgek en bij een volgende misdaad 10 jaar. Dat moet je eens een tijdje consequent volhouden en dan moet je eens opletten hoe braaf men zich gaat gedragen.
Zo’n hekel aan dat ventje, bah.
Ik kijk van m’n huis uit op hun tattooshop. Eerst gezeik met die motorclubs, nu dit weer. Gezellige vent ja..
Ben wie?
Mongolen moeten geen podium krijgen, niet bij twan huijs, RTL O autoblog. Neer meppen of doodzwijgen
wat… een.. gezeur.
dus, we weten:
-papa had ruzie
-dat werd fysiek
-zoon (ben) greep in
-zoon heeft geen spijt
weinig info, geen idee wat de verkeerspipo heeft gedaan, geen beelden, geen verhaal.
dus wat doen we: met z’n allen de topicstarter volgen en op ben lopen mopperen. zucht….

zo, en nu ga ik weer verder met het lezen van AUTOMOTIVE gerelateerde onderwerpen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).