Beyoncé en Jay Z geven peuter een Ferrari én Cadillac

Auteur: , 13 Reacties

In de wereld van sterren draait het maar om één ding: grotere en betere spullen dan de ander kopen. Zo'n beetje hetzelfde als wij en de buurman, dus.

Ferrari en Cadillac van Blue Ivy (2)

De kleine North West, het dochtertje van Kim Kardashian en Kanye West, is met haar zes maanden al de trotse eigenaar van een Lamborghini Murcielago. Een trapauto, dat wel. De echte versie blijft nog even voorbehouden aan papa.

Zeker omdat Blue Ivy de twee jaar is gepasseerd, mag er voor haar wel iets meer pimptastisch in huis worden gehaald. Trotse ouders Beyoncé en Jay Z komen met een Ferrari 599 (?) en een Cadillac Escalade op de proppen, in twee verschillende stijlen zodat de kleine voor iedere gelegenheid passend vervoer heeft.

Stoer doen tegenover haar vriendjes? De donkerblauwe Ferrari heeft custom stickers op de zonneband en op het stoeltje om duidelijk te maken dat deze auto helemaal van haar is. De agressieve luchthappers suggereren dat dit speelgoedautootje serieuze power heeft, wat driften met de glimmende spaakvelgen alleen maar leuker maakt. Liever oefenen op de rode loper met haar vriendinnen? Dan pakt Blue Ivy de zuurstokroze Cadillac met gouden details in de grille en koplampen. Met het zachtroze interieur zal ze zich helemaal het prinsesje voelen.13 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
“Autonieuws”
Well that was intresting!
Wtf gaat het heen met Autoblog?? Noemen jullie dit ‘(auto) nieuws’? Ik ben Iemand die je niet snel zal horen klagen maar dit begint ernstige vormen aan te nemen.

Please in the name of holy stop this shit!!!!
@zakar36: het hele artikel kan je lezen op http://www.speelgoedblog.nl
@marikoelolo:

Real funny……………
@zakar36: Vind je? Flinke kerel………
@marikoelolo: zitten er nou 2 joekels stoer tegen elkaar te doen?
Serieus AB? Who the f*ck cares?
Dit nieuws was de muisklik niet waard, het typen van de reactie is ook verspilde energie, maargoed ik heb toch niets beters te doen op de zondagavond. Gaan we nu weer gewoon autonieuws plaatsen? dank u.
Wauw dit is echt onnodig.
Helemaal eens met ^. Als jullie dan zo een stuk doen laat dan foto’s zien en vertel hoe veel ze wel niet koste. Zijn het de trapauto’s op de foto? dan is dat niet echt geen nieuws en niet echt abnormaal, dat heeft bijna elk kind in de VS, de suburbs staan er letterlijk vol mee. Ik dacht eerder iets zoals je bij harrords ziet. Die hebben bv een Range rover staan voor kinderen van 14k
Heten die dingen niet Power Wheels? zijn nog best veel video’s van te vinden van volwassen kerels die met zwaar opgevoerde versies rondrijden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).